Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δωσε μου Battletag :)

Δεν ξερω τι να κανω, δοκιμαζω και σκεφτομαι...

Α, και δεν ειμαι cm ως πρωτευον build, archon παιζω, 570k buffed.

Μεγάλε είναι εγκληματικό να φτάνεις 100 paragon και μετά να πουλάς το gear σου !!! :shock:  :shock:  :shock:

Αν θές να φτιάξεις νεο character ok ! είναι δικό σου θέμα και πολύ καλά θα κάνεις !...μην χαλάς τον 100αρι σου που σίγουρα θα σε βοηθήσει σε party's αλλά και σε gear για τον καινούργιο σου char..!

Φιλική συμβουλή... :-)

Υ.Γ: Έχεις και από τα καλύτερα dmg που έχω δεί ποτέ σε παίκτη!!! gratz man !

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χω ξανακανει :) Δεν με στεναχωρεσε κα8ολου. Ισα ισα, Απ τον dh μου εβγαλα μερικα b που με βοηθησαν πολυ στο να ντυσω την wiz... Aκομα να σου πω την αληθεια δεν το εχω παρει αποφαση  το reroll. Ειναι πολυ ευελικτη στα builds η wiz. Και θα ηθελα να δοκιμασω μερικα ακομα πραγματακια που εχω στο μυαλο μου.

Και πλεον το κατοσταρισμα ειναι αρκετα ευκολο κατα την γνωμη μου, οποτε εχω σκοπο να δω λιγο και τα υπολοιπα classes του παιχνιδιου, οποτε και αν γινει αυτο :)

Δημοσ.

Δυστυχώς όσο op ήταν o dh μέχρι τo 1.03 τόσο low είναι αυτή τη στιγμή.Και δυστυχώς δεν μπορούσε να βοηθήσει και πολύ το πάρτι με buffs/debuffs, μόνο σκέτο dps που κι αυτό δε φτάνει για mp8+.Και τον wd στο 1.08 τον μπαφάρανε...Support ήταν...Τα 10 άτομα που τον παίζανε main δηλαδή.Ο εξοπλισμός wiz/wd είναι κατά 60% ίδιος.Εγώ προσωπικά δεν θα την έκανα την αλλαγή.Θα πήγαινα σε κάτι διαφορετικό.Όπως πήγα από monk σε wd όταν δεν ήταν της μόδας.

Δημοσ.

ok man! εσύ ξέρεις καλύτερα τι χρειάζεσαι και θέλεις! χεχε!

θα σε κάνω add κι εγώ διότι θέλω μια μικρή βοήθεια στο boostαρισμα ...όπως προαναφέραμε και στα προηγούμενα post με τους φίλους που παίζουμε μαζί..

Είμαι κάτι λιγότερο από 97 paragon! oh yes...ΕΡΧΟΜΑΙ !

Δημοσ.

Από rings πέτα το ένα απο τα δύο (ή και τα δύο!) και πάρε ενα "Unity" είτε με IAS είτε με CD, απλά κοίτα να έχει ενα καλό Average Damage.

Craftare/Αγόρασε και κανα glove να έχει και λίγο CD πάνω.

Πάρε και μία "Witching Hour". Θα σου λείψει το LS που έχει αυτη που φοράς τώρα αλλά το Rend κάνει πολύ δουλειά.

Και "Ice Climbers" για να είσαι στην μόδα.

Και Bracers με CC θές..

Τώρα απο build για ψηλά Mp δοκίμασε:

Bash - Punish

Rend - Blood Lust

Warcry - Impunity

Wrath Of The Berserker - Thrive On Chaos

Hammer Of the Ancients - Smash

Battle Rage - Into The Fray

Αυτό το Hammer θα σου δώσει κάτι Crits με νούμερα που θα σε κάνουν να κλάψεις.

• Like 1
Δημοσ.

Gloves επισης μπορεις να βρεις IK με attack speed τουλαχιστον και ιδια stats, μετα δες τα rings σου..

Δημοσ.

Ρε παιδιά για πείτε κάνα ουσιαστικό upgrade και σε items αλλά και σε skills, γιατί έχω κολλήσει στο mp8. Έχω 180 million να ξοδέψω.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tmark-2929/hero/7978562

Ααααχ...Ωραίες εποχές, που με 100-150 μύρια είχες ουσιαστική βελτίωση...

Επίσης τα ίδια σου απάντησαν και στο reddit, έτσι;

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες και από εμένα.

Έχω έναν Monk 76 paragon και επειδή έχω βαρεθεί αρκετά το solo και τα public, όποιος θέλει ας με κάνει add να παίξουμε παρέα.

Το battletag μου είναι Allokotos#2875.

Ορίστε και το profile μου http://eu.battle.net/d3/en/profile/Allokotos-2875/hero/8869188

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...