Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όποιος θέλει ας με κάνει add guys ! Τον έχω αφήσει στο 28 level paragon !  battletag: Gongor#1775 . Αύριο- μεθαύριο ξεκινάω ξανά ! Ty για το help !!

Δημοσ.

Οποίος θέλει και μπορεί για mp10, ας με κάνει ένα add (lalanis#2228 p100 wd) γιατί έχω μείνει με τον awake,που δε το έχει το παλικάρι...

Lol respect ε!

Δημοσ.

Η Bliz δεν ξέρει οτι η γιορτή κρατάει 40 μέρες?? Μια χαρά paragon-ιάζουμε με το δώρο τους.. Και τα brim πιο πολλά απο ποτέ!

θα προσπαθήσω να φερθώ όσο πιο κόσμια γίνετε! :lol:

ναι, όντως πέφτει αρκετό πράμα ! αλλά τσεκάρουμε πάντα πρώτα αντίστοιχες τιμές ! ΔΕΝ BRIMAΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Βέβαια, εσύ έχεις και μια απίστευτη έφεση στη σαβούρα, διότι το game καταλαβαίνει ότι λατρεύει το briming / brimomania και γι αυτό στα δίνει έτσι στη σορό !

Αλλά, είμαι και απόλυτα σίγουρος ότι και mempo 9/6 να σου κάτσει ...εννοείται ότι θα το brimαρεις κι αυτό  !!! :D

Οποίος θέλει και μπορεί για mp10, ας με κάνει ένα add (lalanis#2228 p100 wd) γιατί έχω μείνει με τον awake,που δε το έχει το παλικάρι...

Lol respect ε!

σ΄ ευχαριστώ πολύ ! master !!! και να είσαι καλά που μου άνοιξες τους ορίζοντες του απίστευτου exploding palm! Επίσης respect Κι από μένα!

Δημοσ.

Αλλά, είμαι και απόλυτα σίγουρος ότι και mempo 9/6 να σου κάτσει ...

Salvage πριν καν γινουν Identify τα Mempo.. Απλό. :P

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης ρισπεκτ στον Gozzar που παρότι βάρβαρος, νοιώθει να παίξει με ομάδα...

Έχουμε πήξει στους wwαδες...

Δημοσ.

Επίσης ρισπεκτ στον Gozzar που παρότι βάρβαρος, νοιώθει να παίξει με ομάδα...

Έχουμε πήξει στους wwαδες...

ακριβώς έτσι είναι, αλλά όταν του μένει λίγο χρόνος από το salvaging!!!  :-D  :P

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και 2ος βάρβαρος που δεν το παίζει wwas :PP  

lol! είναι όντως αποδεδειγμένο αυτό, αλλά σου είπα να συμβουλευτής και τον Δάσκαλο !...Gozzar που θα σε κάνει turbo barb ! :-)

Δημοσ.

Εεεε τωρα σφυρι-σφυρι το πάτε να με συγκινήσετε! Βασικά την τελευταία βδομάδα ξανακύλισα και έπαιζα λίγο WW λόγω XP-Boost... :-D

ΥΓ1: Κάντε mp10 run με τον Lalani κι αν δεν θέλετε να ξεκινήσετε WD μετά γράφτε μου.

ΥΓ2: Ο Awake δεν χρειάζεται υστερόγραφο. Έχει τον μοναδικό Monk που παίζει να του φυτρώσουν μαλλιά..

• Like 1
Δημοσ.

Καλά σόλο παίξε και weapon throw, δε σου λέει κανένας τίποτα...Σε πάρτι είναι το θέμα...Υπάρχει κόσμος που δεν προσαρμόζεται στις ανάγκες...Μη μιλήσουμε για public...Κόλαση

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα και απο μενα... Μαλλον ηρ8ε η ωρα και παλι να αλλαξω class.

Μετα τον demon hunter και την wizard, ηρθε η ωρα να περασω σε witch doctor.

Approxi (NOFX#2852) :: DiabloProgress - Diablo 3 Rankings

Eδω ειναι το gear που φοραω μεχρι και τωρα. Αν καποιος 8ελει να ψωνισει κατι , ας με κανει add ingame :)

Τιμες φιλικες χααχαχαχ :)

Oσοι 8ελουν να κανουμε runs, ας με προσθεσουν επισης.

Δημοσ.

Δωσε μου Battletag :)

Δεν ξερω τι να κανω, δοκιμαζω και σκεφτομαι...

Α, και δεν ειμαι cm ως πρωτευον build, archon παιζω, 570k buffed.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...