ADHD Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Σε πολλους δεν εφευγαν με τιποτα η ελαχιστα τη φορα, δεν ξερω ποσες μερες το εκανες και ποσα πουληθηκαν συνολικα παντως αυτο με τα gems γινεται εδω και καιρο και στην ουσια ειναι η πραγματικη ισοτιμια αν θες να αγορασεις gold. Τωρα αν μπηκε κανενα κοροιδο και πηρε 1m για 0.25 ειναι εξαιρεση.. 1bill = 25-30e εκει ειναι οι πραγματικες τιμες αυτη τη στιγμη και μπορεις να το δεις και στα items του rmah, mempo με 5cc στα 30ε παιζει πλεον..
Stavrakas13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Εγώ πλέον ψήνω το Hardcore σε αυτό το game. Η οικονομία την παλεύει ακόμα, έχει τρελό σασπενς και είναι ομολογουμένος και πιο challenging. Οπότε μεεεεεεχρι το expansion και δεν ξέρω γω τι άλλα patch για itemization ladders κλπ κλπ μάλλον θα ψιλοασχοληθώ, οπότε όποιος θέλει αν θέλει πάμε και μαζί...
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 το μόνο καλό ας πουμε που έπεσε σήμερα ..να δω πόσο θα το δώσω
mindthegap. Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Εγώ πλέον ψήνω το Hardcore σε αυτό το game. Η οικονομία την παλεύει ακόμα, έχει τρελό σασπενς και είναι ομολογουμένος και πιο challenging. Οπότε μεεεεεεχρι το expansion και δεν ξέρω γω τι άλλα patch για itemization ladders κλπ κλπ μάλλον θα ψιλοασχοληθώ, οπότε όποιος θέλει αν θέλει πάμε και μαζί... Και εγώ είχα ψηθεί για hardcore για τους ίδιους λόγους, αλλά πέθανα τη μια φορά από lag και την άλλη crushare το παιχνίδι πάνω σε teleport (60 lvl και μερικά paragon και τις δύο φορές). Το θεωρώ χαζό να χάνεις τον χαρακτήρα χώρις να κάνεις λάθος στο παιχνίδι. Μπορεί και να ήμουν άτυχος.
Tmark Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Πάντως έχει γυρίσει πολύ κόσμος και παίζει. Δυσκολεύομαι να βρω group από φίλους να μπω, γιατί είναι μονίμως 4..
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Πάντως έχει γυρίσει πολύ κόσμος και παίζει. Δυσκολεύομαι να βρω group από φίλους να μπω, γιατί είναι μονίμως 4.. όντως! έχει γίνει αρκετά καλό πλεον και τα legendary πέφτουν ποιο ευκολα (με 300+ mf ρίχνεις κανα 4ρι την μέρα το λιγότερο) και είναι και σχετικά καλά , δεν ειναι 99% σκουπίδια οπως παλιά fun fun!
xaralas Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μπηκα μετα απο καιρο και αρχιζω και νιωθω αισιοδοξος για το D3. Το act1 πλεον απολαυση, το crafting σου δινει καποιο νοημα να φαρμαρεις, τα boa items μειωνουν την συμμετοχη του Ah για οσους δεν το θελουμε, αρκετα legends drops και γενικα εχει μπει σε σωστη κατευθυνση το παιχνιδι. Ερχεται και το νεο patch με τα items, για να δουμε..
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μπηκα μετα απο καιρο και αρχιζω και νιωθω αισιοδοξος για το D3. Το act1 πλεον απολαυση, το crafting σου δινει καποιο νοημα να φαρμαρεις, τα boa items μειωνουν την συμμετοχη του Ah για οσους δεν το θελουμε, αρκετα legends drops και γενικα εχει μπει σε σωστη κατευθυνση το παιχνιδι. Ερχεται και το νεο patch με τα items, για να δουμε.. ενδιαφέρων ! πηγή ?
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Blizzard http://us.battle.net/d3/en/blog/8953696/developer-journal-itemization-update-3-5-2013
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 σε κάμποσους μηνες που θα βγει τα λέμε (νόμιζα οτι ανακοινώθηκε για συγκεκριμένη ημερομηνία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις