greeneye Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 μεγαλο προβλημα με τα item label! τι μαλακια κανανε και εχω γαμιθει να παταω alt...! δε μας φτανουν ολα τα αλλα εχουμε και αυτο τωρα!
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 δεν σε καταλαβαινω . Εγω οτι πεφτει κατω την ιδια ωρα μενει οπως και πριν εχω την εντυπωση , Δεν εξαφανιζετε αμεσως
greeneye Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 προφανως δεν το εχεις προσεξει! αστο να περασει λιγη ωρα και πατα αλτ και αστο, δε μενουν 10 sec αναμενα. γενικως η επιλογη στα options δεν αλλαζει, δειχνει πως αλλαζει αλλα αμα πατησεις accept και γυρισεις παλι στο ιδιο ειναι! ειδα τωρα σε forum το αναγνωρισε αμεσως η βλιμαρτζ και θα το φτιαξει στο επομενο patch μαλλον καλα κρασια, θα τρεχουμε να αγοραζουμε και πληκτρολογιο για το alt τωρα, θα βγαλουμε καλλο και στο αλλο δακτυλο
lalanis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 οκ! ΜΑΝ ... θα σε κάνω add το απόγευμα! αν αντέχεις , mp8... Βάλτε και μένα lalanis#2228
Barnabas Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μολις ξεκινησα το diablo 3! Για online game μπαινω στην επολογη ''public game''? Εκει τα quests ολοκληρωνονται οπως στο singleplay?
paularas Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) για έναν περίεργο λόγο άρχισα να πουλάω ξανά gold στο rmah... (να πουλάω = να πουλιέται). ίσως υπάρχει κάποια κίνηση από ότι φαίνεται άρα όσοι πιστοί έχετε stakarismena λεφτά και θέλετε να τα σπρώξτε ίσως είναι ευκαιρία yeap it works... πούλησα 100-150 εκατομμύρια, πήρα τα € αγόρασα gems πούλησα τα gems και βρέθηκα με +50m + 25€ κέρδος... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2013 από paularas
greeneye Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 θεος... εμεις ακομα περιμενουμε το αντικειμενο των 1 βιλιον gia na χωσουμε τη βιλα μας στο μελι...
paularas Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/25035353 τον έφτιαξα ξανά για tempest run build άντε να δούμε μπας και μας κερδίσει ξανά το παιχνίδι αν και δεν το πιστεύω ps1: τα αγόρασα όλα και τα έβαλα σε περίπου 10 λεπτά άρα οιοδήποτε σχόλιο θα βοηθούσε άπειρα
nicoc89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ρε μου φαίνεται θα αρχίσω να παίζω και εγώμε monk αυτή τη φορά
greeneye Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 κατα τα αλλα δε σας αρεσει... ρε εγω το ειπα ευθεως! το παιχνιδι το γουσταρω ετσι οπως ειναι. ! Ναι γουσταρω να ανεβαζω level ακομα και παραγκον, ναι γουσταρω να βγαζω και κανα ψιλο στο ΑΗ αμα κατσει, γουσταρω να ανεβaσω μετα και τους αλλους 4 χαρακτηρες κτλ κτλ. Τελικα με τα περισσοτερα τερατα εγινε οντως καλυτερο αν και δε φαινοταν εξαρχης. Και οποιος δεν το παιζει κακο του κεφαλιου του γιατι συντομα πιστευω θα βγαλουν expansion και εκει θα γινει πανικος με νεα level νεα αντικειμενα νεες αλλαγες κτλ κτλ ειτε το θελουμε ειτε οχι μας κρατησε παρα πολλες ωρες και θα μας κρατησει ακομα περισοτερες... Η ωρα που πεφτει ενα legendary η ενα πρασινακι παντως ειναι μαγικη! και ας ειναι μαπα!
nicoc89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ωραίο ειναι αρκεί να έχεις παρέαεμένα που κανένας φίλος μου δεν παίζει d3 μου δημιουργεί βαρεμάρα κάποια στιγμή , γιατι ειναι δύσκολο να βρεις καλο group στα public
awake68 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Βάλτε και μένα lalanis#2228 Έλα ρε Doctor !!! εννοειται ........ Παίδες το game είπαμε, έχει γίνει super fun σε co-op mode και με τις καινούργιες προσθήκες είναι full lvl up!... Υ.Γ. : Ευτυχώς έχουν ξαναρχίσει αρκετά άτομα πάλι το game, οπότε σχεδόν πάντα είμαστε full στα team ... νομίζω ότι πια δεν παίζει σχεδόν κανείς μόνος του! ….δεν τον συμφέρει κιόλας
greeneye Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ρε παιδια ενα co-op game αμα βγαλει legendary to bgazei σε ολους? προφανος οχι? ι αναλογια παει αναλογα με το ατομικο magic find για να το βγαλει σε καποιον? ας πει καποιος γιατι δεν εχω παιξει πανω απο 2-3 φορες.
Tmark Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Όχι το βγάζει μόνο σε αυτόν που το βλέπει. Μόνο το ατομικό magic find παίζει ρόλο. Βέβαια με το τελευταίο patch, το ατομικό magic find αυξάνεται ανάλογα τα άτομα που είναι στο πάρτυ. (όπως και το gold find και το bonus experience.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις