BlackScorpionX Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 .... Τόσα χρόνια βρέθηκα να δίνω τα λεφτά μου στο internet cafe και να παίζω Lineage 2, Mu the game και δεν θημαμαι και εγώ τι άλλα παιχνίδια για να έχω τα νευρα μου παρτάλια από τις μαλ@κιες του καθενος και από το όταν επεφτε ο server, όταν είχε lag και ένα σωρό σάχλες που κολλούσαν τα παιχνίδια..... Μη με παρεξηγήσεις ρε μαν αλλά έχω μια αληθινή απορία: Αφού δε σου αρέσουν (ή τουλάχιστον τελικά σε ενοχλούν) τα χαρακτηριστικά ενός MMORPG, γιατί έπαιζες MMORPG?! Τόσα υπέροχα single player offline υπήρχαν και υπάρχουν!
nicoc89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 εγω έχω μια απορίαυπάρχει ακόμα κόσμος παίζει ?expansion θα βγάλουν μπας και σώσουν την κατάσταση η μπα ? .
greeneye Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) εγω παντως παιζω και μαλιστα περισσοτερο τελευταια... eyxomai na bγει expansion... μπορει το exppansion να ειναι παραγκον level 100-200 παντως εμενα μου αρεσει το farming, η στιγμη που ξαφνικα σου πεταει λεγενταρυ οπως και να το κανουμε ειναι μαγευτικη και ας ειναι και φολα. Και ειναι και απροβλεπτο το παιχνιδι. Εγω παραπανω πουλησα αντικειμενο στο ξαφνικο στο real. Επισης πουλησα μερικα στο ΑΗ εκει που ειχαν κολησει... ποτε δεν ξερεις. Θα φτασω λεβελ 100 και μετα θα συνεχισω το μαγο μου να τον παω 60... και μετα τους αλλους 3 χαρακτηρες. θα παιζω χρονια δεν εχω προβλημα, γουσταρω! edit : τελικα το αντικειμενο το ειχα 12,00 ευρω μικτα και μου ηρθαν 9,35 καθαρα! ευχαριστη εκπληξη τα παραπανω. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2013 από greeneye 1
mphxths Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δεν με συγκινησε ιδιαιτερα το patch. Τα highlights του. 1.Players can now identify all items in their inventory by speaking to Deckard Cain or by using the Book of Cain that can be found near the shared stash in all Acts (στην ουσια mass-identify..μερικα κλικς λιγοτερα για τα δαχτυλα μας) 2. Ολα σχεδον τα classes buff-αριστηκαν. 3.Players should now encounter more monsters in Acts I, II, and IV in Inferno difficulty when playing at Monster Power 1 or greater (δεν το καταλαβα αυτο..με λιγα λογια μας αποτρεπουν να παιζουμε στο ACT 3?υπαρχει καποιος λογος?Α ναι , ο keywarden στο 4 πλεον εκτος απο τα plans ριχνει και ενα απο τα 3 κλειδια...τι λες τωωωρα) 4.Αλλαγες στο chat ,λες και αυτο μας πειραζε τοσο καιρο... 5.Buff-αρισμα στο multiplayer... Για καλυτερευση του itemization των drops δεν ειδα κατι...ή γενικοτερα οτιδηποτε για τα drops....
Tmark Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Πριν από λίγο είδα το gameplay στο Diablo 3 και μου θύμισε το Mu The Game(δεν είναι και τόσο γνωστό MMORPG). Είδα μόνο το πως παίζουνε(επιθεσεις, μαγείες και το iventory) Δεν ήταν και τόσο άσχημο, αλλά απογοητεύτηκα λίγο. Περιμενα να δω κάτι πολύ ανώτερο από τα παλιά ΜΜΟRPG σε γραφικό, σύστημα μάχης. Τόσα χρόνια βρέθηκα να δίνω τα λεφτά μου στο internet cafe και να παίζω Lineage 2, Mu the game και δεν θημαμαι και εγώ τι άλλα παιχνίδια για να έχω τα νευρα μου παρτάλια από τις μαλ@κιες του καθενος και από το όταν επεφτε ο server, όταν είχε lag και ένα σωρό σάχλες που κολλούσαν τα παιχνίδια..... Όταν το αγοράσω θα παίζω μόνο Singleplay.... Κρίμα που δεν βγάλανε μια version μόνο offline singleplay με πιο χαμηλή τιμή.... Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Απλώς μπούχτησα με όλα αυτά! Btw δεν είναι MMORPG το diablo 3!
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 σκέφτομαι να ανεβάσω απο 33+38lvl-> 60 ενα char απο τα δυο (wd -monk)ποιο απο τα δύο μου προτείνεται ? ο wd ειναι οκ τώρα?έχω barbarian + dh @60 με inferno clear όμως το gear τους δεν την παλευει πάνω απο ml 2σκέφτομαι μήπως τελικά απλά συνεχίσω έναν απο τους δυο και δεν levelάρω κάποιον απο τους παραπάνω αλλα πραγματικά δεν ξέρωείμαι σε αδιέξοδο γιατι δεν την παλευω να ασχοληθώ με όλα , ένα char θέλω να παίξω atmρίχτε μια ματιά όποιος θέλει να μου πείτε τι μπορώ να βελτιώσω στον dh ή στον barb μου γιατι τα έχω κάνει που.....να χΔ!!http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ripper69-2410/hero/1039001
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ελεος ... για πιο λογο μετα το patch πρεπει να ξανα ενεργοποιησεις το MP απο τα Options ?!?!?!
xaralas Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Jay Wilson "We took the gold and.......doubled it" Dupe exploit στον US server μετα το patch http://www.reddit.com/r/Games/comments/1dwat1/diablo_3_patch_108_brought_in_an_exploit_that/
greeneye Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 με το καλημερα με το νεο patch 2 λεγενδαρυ σε 5 λεπτα μεσα! το ενα μαλακια και το αλλο μια απο τα ιδια...(κριμα το 1300αρι...) (μαλλον ηθελαν να διαφημισουν το νεο patch και το κερασμα ηταν legentary! χαχα) - σιγα το patch γιατι εξαφανιζονται τα αντικειμενα μετα το patch και πρεπει να ειναι πατημενο το αλτ και οχι να το πατας μια φορα οπως πριν? τι μαλακια εκαναν? γεμισε ο τοπος τερατα, για να διασχισεις ενα δρομο θες 30 λεπτα ! * giati οποτε παιζεις και μετα πας στο ΑΗ η τελεια δεν πιανει? για να βαλεις τιμες εννοω? η μονο σε μενα το κανει? αυτο το εκανε και πριν το patch
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 χμ τυχαιο ; σε 10 λεπτα παιχνιδιου 1 Leg και ενα πρασινακι........ αχρηστα και τα 2 αλλα δεν εχει σημασια !!! (Ασχετο καποιος ριχνει ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ αυτη την στιγμη στην γειτονια μου τι σκατα !!! )
awake68 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 γεμισε ο τοπος τερατα, για να διασχισεις ενα δρομο θες 30 λεπτα ! Μεγάλε είσαι θεός ! respect !!! γι' αυτό το λόγο και για κάποιους που αναφέρθηκαν παραπάνω το game αυτή τη στιγμή είναι απλά, Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο !!! Θα το διαπιστώσετε όταν παίξετε coop ! όπου ειδικά το lvling πάει σφαίρα ! Φυσικά για τα drop ούτε λόγος ... το ίδιο και το αυτό!
Tmark Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Κάντε με add όσοι παίζετε να μπούμε κανά co-op. Tmark#2929
awake68 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 οκ! ΜΑΝ ... θα σε κάνω add το απόγευμα! αν αντέχεις , mp8...
Προτεινόμενες αναρτήσεις