Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Action rpg οχι rpg, και τέλος πάντων, δεν θα κολλήσουμε στην ορολογία. Εν το μεταξύ, παρένθεση B.Scorpion εγω το offline το έλεγα για καλό. Σιγουρα όχι με το ίδιο item-pool αλλά προσαρμοσμένο σε offline Γιατί πώς να το κανουμε ρε αδερφέ, θέλω να ψάχνω, grindarw για το upgrade όχι να το τσιμπάω απο AH. προσωπική άποψη, ο καθένας όπως γουστάρει. Σιγά σιγά πάντως, καλυτερεύουν τα πράγματα, τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα, το είχα αφήσει μήνες, το έπιασα τώρα και τολμώ να πω, διασκεδάζω. Πράγμα που είχα να κάνω από τότε που τελείωσε το normal run (παίζει να φταίει που το γύρισα σε monk απο DH)
BlackScorpionX Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Action rpg οχι rpg, και τέλος πάντων, δεν θα κολλήσουμε στην ορολογία. Εν το μεταξύ, παρένθεση B.Scorpion εγω το offline το έλεγα για καλό. Σιγουρα όχι με το ίδιο item-pool αλλά προσαρμοσμένο σε offline Γιατί πώς να το κανουμε ρε αδερφέ, θέλω να ψάχνω, grindarw για το upgrade όχι να το τσιμπάω απο AH. προσωπική άποψη, ο καθένας όπως γουστάρει. Σιγά σιγά πάντως, καλυτερεύουν τα πράγματα, τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα, το είχα αφήσει μήνες, το έπιασα τώρα και τολμώ να πω, διασκεδάζω. Πράγμα που είχα να κάνω από τότε που τελείωσε το normal run (παίζει να φταίει που το γύρισα σε monk απο DH) προσαρμοσμένο offline item pool αλλάζει το πράγμα! Πάντως offline d2 δεν άντεξα πολύ. Ίσα ίσα το τερμάτισα μία φορά και μετά μόνο online. Σε αντίθεση με το d1 που ακόμα και τώρα το έχω εγκαταστήσει στο laptop της κοπέλας μου και παίζω που και που γιατί όπως και να το κάνουμε η ατμόσφαιρα τα σπάει! Περιμένω το 1.0.8 για να ξαναμπώ χαλαρά πάντα. Προς το παρόν έχουμε Πάσχα, αμαρτία να παίζεις diablo (pun intended)
lalanis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Από βδομάδα που θα βγει το patch, οργανωθείτε να παίζουμε κανά πάρτι....Όχι για μένα, για το φουκαριάρικο mf...που έχει ζάχαρο (
overpower Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αυξηθηκαν τα lvl απο 60 σε 69? Κατι τετοιο πηρε το ματι μου σε προηγουμενες σελιδες, αλλα μπορει να ειναι και paragon...
greeneye Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 θελω το hellPfire ring...πως θα γινει να το παρω ρε παιδια? ποιοι μπορουν να βοηθησουν? σε τι ΜΡ να μπουμε?
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αυξηθηκαν τα lvl απο 60 σε 69? Κατι τετοιο πηρε το ματι μου σε προηγουμενες σελιδες, αλλα μπορει να ειναι και paragon... όχι βρε, για paragon lvl μιλάμε θελω το hellPfire ring...πως θα γινει να το παρω ρε παιδια? ποιοι μπορουν να βοηθησουν? σε τι ΜΡ να μπουμε? πριν 2-3 μήνες με 5 million έβρισκες και έμπαινες σε party και σου έβγαζαν τα bosses σε 5 λεπτάκια και είχες έτοιμο το hellPfire λογικά τώρα θα έχει πέσει η τιμή αλλά σε κάθε περίπτωση βρίσκεις μισθοφόρους για αυτή τη δουλειά αλλιώς περίμενε μέχρι το patch αν και πάλι δεν υπόσχομαι γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνω
greeneye Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 εκτος απο το κρανος και το δαχτυλιδι εχει τιποτα αλλο καλο να με ανεβαζει ΧΡ ?
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 εκτος απο το κρανος και το δαχτυλιδι εχει τιποτα αλλο καλο να με ανεβαζει ΧΡ ? βρε κερατά (με την καλή έννοια) και εγώ και ο παυλάρας και άλλοι έχουμε λιώσει να τα γράφουμε και όλο τα ίδια ρωτάς! Και να πω ότι δεν παρακολουθείς το θέμα...πάει στο καλό! Είσαι από τους πιο τακτικούς! αλλά άντε μέρες που 'ναι θα το κάνω το καλό! http://us.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/cains-raiment Cain's set (3) = 30% experience. Αν αντέχεις να βγάλεις άλλα κομμάτια για να βάλεις 3 από το set, όρμα! Παμφθηνα όταν είχα κοιτάξει τελευταία φορά. Επίσης δαχτυλίδια στον follower παίρνεις ένα μικρό bonus και φυσικά leoric's signet - δαχτυλίδι
greeneye Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 thx ρε φιλε, ναι παρακολουθω απλα ποτε κανεις δε βλεπει ολες τις σελιδες για διαφορους λογους. π.χ εγω ελειπα 3 βδομαδες ενα διαστημα, ισως γραφτηκε εκει. οποτε μην απορειτε γενικα, μπορει να τυχει στον καθενα. edit: Τα ειδα μια ματια, τελικα δεν εχει και πολυ νοημα γιατι μπορει να παιρνεις ΧΡ αλλα χανεις πολλα σε στατς κτλ οποτε θα εισαι ερμαιο στις ορεξεις των τερατων... απο οσα ειδα μονο το hellP και αυτο σε κανα follower δυστυχως.
paularas Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Follower = οτι δοσεις / 5. Δινεις 50; Παιρνεις 10... κοκ Sent from my iPhone using Insomnia
greeneye Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) εικονες σαν και αυτην ειναι γαματες... και key και λεγενδαρυ και πλανο κραφτιγκ! αρκει να ειναι και καλο ομως! για να δουμε παλι... edit : δε μπορουσε να εχει μεγαλυτερο dps ?! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2013 από greeneye
greeneye Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 μαλλον πουλησα στο real ενα αντικειμενο! το ειχα βαλει 20,00 δεν εφυγε, το εβαλα 6,90 δεν εφυγε, το εβαλα 15,00 δεν εφυγε εδω και κανα μηνα το εβαζα, τελικα τωρα δεν θυμαμαι αλλα νομιζω το εβαλα 6,90 παλι! Ακουω τωρα σχολια ποσο μαλακια αντικειμενο αγορασε καποιος!!!
Barnabas Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Πριν από λίγο είδα το gameplay στο Diablo 3 και μου θύμισε το Mu The Game(δεν είναι και τόσο γνωστό MMORPG). Είδα μόνο το πως παίζουνε(επιθεσεις, μαγείες και το iventory) Δεν ήταν και τόσο άσχημο, αλλά απογοητεύτηκα λίγο. Περιμενα να δω κάτι πολύ ανώτερο από τα παλιά ΜΜΟRPG σε γραφικό, σύστημα μάχης. Τόσα χρόνια βρέθηκα να δίνω τα λεφτά μου στο internet cafe και να παίζω Lineage 2, Mu the game και δεν θημαμαι και εγώ τι άλλα παιχνίδια για να έχω τα νευρα μου παρτάλια από τις μαλ@κιες του καθενος και από το όταν επεφτε ο server, όταν είχε lag και ένα σωρό σάχλες που κολλούσαν τα παιχνίδια..... Όταν το αγοράσω θα παίζω μόνο Singleplay.... Κρίμα που δεν βγάλανε μια version μόνο offline singleplay με πιο χαμηλή τιμή.... Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Απλώς μπούχτησα με όλα αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις