paularas Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 πάνε, θα φέρω τις γάζες... (πέρα από την πλάκα δοκίμασε μπορεί να μπορείς αν και δεν το πιστεύω)
lalanis Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τον έχω κάνει μπουρί τον γιατρό μου, άλλα πλέον δεν πέφτει τίποτα κάτι τα upgrade κοστίζουν πολλά...Μάλλον μετά το patch θα μπω πάλι πιο ενεργά.Πρέπει να γίνουν οι αλλαγές στο itemization asap...http://www.diabloprogress.com/hero/lalanis-2228/Tzitzimpiras/21158559
Barnabas Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Σκεφτομαι να αγορασω το diablo3, αλλα η συνδεση που εχω ειναι λιγο "σερνοπουλος". Μπορω να κανω active τον λογαριασμο. Θα πρεπει να ειμαι συνεχως online για το singleplay? Εχει βγει κανενας vitrual server για παιζεις offline?
greeneye Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 αγορασε το και μην το σκεφτεσαι. οχι μονο αυθεντικο. πρεπει να εισαι συνεχως on-line αλλα ειναι ενταξει δεν εχει τεραστιες απαιτησεις. αντε μπες μπας και πουλησουμε κανα αντικειμενο!
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 παλι αρχησε τα κουλα του ; κολαει στο authenticating δεν με βαζει μεσα με τιποτα.... Barnabas αναλογος τι εννοεις σερνοπουλος . Το lag ειναι υποκειμενικο αγνωστο τι θα σου βγαλει . Γιατι δεν δοκιμαζεις την Starter Edition να δεις πως θα σου παει απο τον Battle.net Λογαριασμο σου ; Ναι θα πρεπει να εισαι Online ακομα και για το single player . Για private δεν ξερω δεν το εχω ψαξει sorry μολις βγηκε και breaking news..... Μαμω τον μπελλα μου !!!! ενταξει αι στα σιχτηρια βραδιατικα
greeneye Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 nai γμτ ελεος ποια θελω να παιξω τωρα που εχω χρονο οχι τη μερα που λειπω!
Barnabas Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ευχαριστω παιδια! Μαλλον θα το παρω το Diablo αλλα θα το εχω μονο για singleplay! Δεν θελω να πληρωνω για items και αλλα μπιχλιμπιδια αλλα και συνδρομη οπως στο WoW για multiplay! Πρωτα να τερματισω το Skyrim και το add-on του που εβαλα προχθες το Dawnguard Σκετο κολλημα! Ωσπου να τα τερματισω μπορει να κανουν προσφορα καλυτερης τιμης για το Diablo Ετσι κι αλλιως δεν το βιαζομαι.....
BlackScorpionX Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ευχαριστω παιδια! Μαλλον θα το παρω το Diablo αλλα θα το εχω μονο για singleplay! Δεν θελω να πληρωνω για items και αλλα μπιχλιμπιδια αλλα και συνδρομη οπως στο WoW για multiplay! Πρωτα να τερματισω το Skyrim και το add-on του που εβαλα προχθες το Dawnguard Σκετο κολλημα! Ωσπου να τα τερματισω μπορει να κανουν προσφορα καλυτερης τιμης για το Diablo Ετσι κι αλλιως δεν το βιαζομαι..... Υπενθυμίζω ότι για singleplayer πρέπει να είσαι συνέχεια online. Δε χρειάζεται να πληρώνεις για αντικείμενα. Δεν έχει συνδρομή όπως το wow είτε παίζει single είτε multi. Προτείνω starter edition που είναι τελείως τσάμπα, για να δεις αν σου αρέσει.
greeneye Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 τελευταια πεσανε μερικα legendary alla δυστυχως κανενα αξιοπρεπες... τουλαχιστον σε γλυκαινει λιγο
nicoc89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Πάντως θα προτιμούσα να μου έπεφταν σε ένα χρόνο παιχνιδιού 2 legendary που να τρίβω τα μάτια μου παρά 200 που τα 198 να είναι φόλες και τα 2 απλά καλά ..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 και τώρα φαντάσου να ήταν offline με co-op προαιρετικά και να είχες όλο αυτό το item pool, πόσο καιρό θα έπαιζες πριν βαρεθείς.. :Ρ
BlackScorpionX Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 και τώρα φαντάσου να ήταν offline με co-op προαιρετικά και να είχες όλο αυτό το item pool, πόσο καιρό θα έπαιζες πριν βαρεθείς.. :Ρ 1 μήνα το πολύ.
greeneye Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 απλα οσο πεφτουν legendary τοσο ελπιζεις... το θεμα ειναι ομως οτι οταν θα πεφτουν ολοι θα εχουν φτιαξει χαρακτηρες γαματους και δε θα πουλιεται τιποτα, ασε που με το crafting ολοι ειναι στον μαστορα για craft opote kapoia stigmh toyw bgazei ena kalo και τελος... κατι πρεπει να γινει ακομα για να εχει long term περισσοτερο το game. ειμαι 42 παραγον και πρεπει να παρω hellpfire giati siga siga το ανεβασμα γινεται χρονοβορο... * αυτο που δε μου αρεσει ειναι π.χ στη ζωνη δε βγαζει επιλογη για attack speed και critical ενω υπαρχουν αντικειμενα που τα εχουν
BlackScorpionX Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 ............... ειμαι 42 παραγον και πρεπει να παρω hellpfire giati siga siga το ανεβασμα γινεται χρονοβορο...... pun intended? Δε νομίζω αλλά με έκανες και γέλασα! Πραγματικά HELPfire ring γιατί αλλιώς δε βγαίνει Ωραίος ρε μαν, ωραίος.
RedPanda Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Σκεφτομαι να αγορασω το diablo3, αλλα η συνδεση που εχω ειναι λιγο "σερνοπουλος". Μπορω να κανω active τον λογαριασμο. Θα πρεπει να ειμαι συνεχως online για το singleplay? Εχει βγει κανενας vitrual server για παιζεις offline? Επειδή σε κόβω να μην έχεις παίξει ακόμα το παιχνίδι το μόνο που έχω να σου πω είναι, θεέ και κύριε κράτα τα λεφτά σου ! Diablo 3 είναι φτιαγμένο μόνο με ένα σκοπό: το item trading. Τίποτα άλλο ! Θα εκπλαγείς όταν καταλάβεις πως δεν έχει αξία σαν rpg, να φτιάχνεις ένα χαρακτήρα, να διαλέγεις skills, να βελτιώνεις την τεχνική σου σαν παίχτης κτλ. Δεν έχει καν ιστορία. Είναι ένα μάτσο npcs που τους ξέμειναν από τα προηγούμενα παιχνίδια. Και δεν νομίζω να ξέπεσε σε ταλέντο η Blizzard. Όλες αυτές οι επιλογές τους είναι συνειδητές ώστε να προβληθεί και μείνει στην επιφάνεια μόνο το item trading. Το παιχνίδι σε αντιμετωπίζει σαν πρόβατο που κάνει άμυαλο item farming και τίποτα άλλο. Και αν σου πει κάποιος αυτό γινόταν και στο Diablo2, εκεί ήταν συμπληρωματικό χαρακτηριστικό σε ένα πλήρης rpg με character development, ιστορία και τεχνική του παίχτη. Εδώ είναι μόνο: item farming -> item trading-> pay to win. Δεν είμαι hater που τον πείραξε κάτι άσχετο και κράζω το παιχνίδι. Θα χάσεις τα λεφτά και τον χρόνο σου όπως όλοι μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις