Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζει κοσμος αλλα δεν ειναι οπως στις αρχες... αλλα τι σημασια εχει? αν το λες για το ΑΗ γαμισε τα... μονο τα ΤΟΠ πουλιουνται

Αλλωστε ο καθενας προσπαθει να φτιαξει το δικο του account bound

Δημοσ.

ρε παιδια ποσοι παιζουν πανω κατω d3 αυτο τον καιρο γενικα????ξερει κανεις???

Ναι εγώ ξέρω. Παίζουν 15663 αυτόν τον καιρό.

Όχι, συγγνώμη, ψέμματα 15662. Έφυγαν 2 αλλά μπήκε άλλος 1.

Δημοσ.

χαχαχα λαθος γιατι ξαναπαιζω και εγω μετα απο 1 εβδομαδα που ελειπα εξωτερικο αρα ειναι 15663 το σωστο! :-D

* και που ξαναπαιζω... δεν πεφτει 1 legendary με τιποτα!

Δημοσ.

οχι ποιο ΑΗ ...αυτο ψοφισε....για να βρω κανεναν να παιξω...το χα απο day 1 εφτιαξα εναν demonhunter.. lvl 69 τελειωσα και inferno και γεια σας...μετα ηρθε η θαλασσα και τελος....και αναρωτιομουν τωρα τι παιζει γιατι το κανα και uninstall...

Δημοσ.

3-4 νομιζω ανετα... Αλλα δεν υπαρχει λογος, εχεις φαρμαρει μερικα paragon lvls απ οτι βλεπω, δοκιμασε τι σε βολευει και τι ειναι στην πραξη πιο αποδοτικο. Ακομα και mp2 μπορει να σου αποφερει μεγαλυτερο γενικο και παραλληλο οφελος σε αναλογια xp-loot/ανα ωρα.

Για build, δεν ειμαι και πολυ εμπειρος σε barb, οποτε καλυτερα να σε βοηθησει σ αυτο καποιος του ειδους.

Δημοσ.

Δεν γίνεται να πουλήσεις το diablo σου, πρέπει να δώσεις όλο τον λογαριασμό του battle.net που έχεις.

Δημοσ.

μπορεί να έχει μόνο το diablo μέσα. αλλιώς είναι αυτό που είπε ο tmark και πολλά acc δυστυχώς μπορεί να έχουν το diablo που μπορεί να μην το έχουν παίξει αλλά να πάνε αρκετά χιλιάρικα

Δημοσ.

Αν θέλετε την άποψη μου πάντως μην αγοράζετε παιχνίδια με έτοιμους χαρακτήρες, αγοράστε στο παιχνιδάκι και κάντε leveling απο την αρχη να το ευχαριστηθείτε, εκτος και αν περιμένει καποιος να το πάρει 10 euro (35 εχει κανονικά), το λεω απο θέμα να κανεις leveling μονος σου να δεις την ιστορία κτλπ και να μην παίρνεις ετοιμα πράγματα (χαρακτήρες).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...