Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα μάγκες, έχω το game στη βιβλιοθήκη απο πέρυσι και ξαφνικά οι φίλοι μου το θυμήθηκαν και μου λένε μάλιστα οτί "θα βγάλουν και χρήματα" (!!!) από αυτό... Τί έχει αλλάξει απο το καλοκαίρι και αν το game έχει αποκτήσει κάποιο γόητρο μπορεί να μου πει κανείς?  α, και τι activity έχει γενικώς? (εγκυκλωπεδικά)

Δημοσ.

Για μένα το game είναι μια χαρά.Αν έχεις και καλή παρέα για farmarisma ακόμα καλύτερα.Στο τελευταίο patch βάλανε κάποια crafting ανά main stat το οποίο σου βγάζει πολύ καλύτερα items με σχέση με κάποια legends.Επίσης βάλανε το mp lvl και στα public games.Το μόνο το οποίο με ανησυχεί είναι τα bots που μάλλον δεν τα κάνουν ban σε εβδομαδιαία βάση.

Δημοσ.

καλησπέρα μάγκες, έχω το game στη βιβλιοθήκη απο πέρυσι και ξαφνικά οι φίλοι μου το θυμήθηκαν και μου λένε μάλιστα οτί "θα βγάλουν και χρήματα" (!!!) από αυτό... Τί έχει αλλάξει απο το καλοκαίρι και αν το game έχει αποκτήσει κάποιο γόητρο μπορεί να μου πει κανείς?  α, και τι activity έχει γενικώς? (εγκυκλωπεδικά)

Τώρα θα βγάλουν χρήματα; Τώρα θα χάσουν...

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς γνωρίζετε τον streamer Zilian(που στο παρελθόν τον είχαν τσακώσει να bottarei) τώρα πλέον 

και ο κόσμος εννοείται στηρίζει το θαύμα 

http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1bpwfd/scumbag_gamer_fakes_to_be_crippled_to_receive_8k/

(Background Info για όσους δεν ξέρουν: Ο τύπος ήταν ανάπηρος( και λέω ήταν επειδή προφανώς γιατρεύτηκε) streamare Diablo και τώρα WoW και μάζευε donations χρησιμοποιώντας το γεγονός ότι είναι ανάπηρος.) 

Το βάζω εδώ γιατί είναι εν μέρει αστείο το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για να βγάλει λεφτά, αλλά και αηδιαστικό μιας και μέχρι και η οικογένειά του είχε μπει στο κόλπο και 1-2 φορές όταν ήταν online τον στήριζαν και τον βοηθούσαν κλπ. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε εκτίμηση τιμής για το συγκεκριμένο; Δεν βλέπω άλλο με τα ίδια χαρακτηριστικά στο 1k dps στο ΑΗ.

623365

Δημοσ.

Έχουμε εκτίμηση τιμής για το συγκεκριμένο; Δεν βλέπω άλλο με τα ίδια χαρακτηριστικά στο 1k dps στο ΑΗ.

623365

Αν μου το χαρίσεις θα το "εκτιμήσω" πολύ.. :P

Δημοσ.

Σωστός ο gozzar07 αλλά είμαστε σε εποχή κρίσης. Και αφού το topic έχει νεκρώσει εντελώς και δεν μου λέτε πόσο πάει το φοράω στο αριστερό.

Για να μη σου λέμε, σημαίνει ότι δεν αξίζει πολλά. Έχω καιρό να ασχοληθώ με ΑΗ, όποτε παίζω κάνω 1-2 runs για την πλάκα και περιμένω το επόμενο patch.

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μας πει τι στοιχεια ΠΡΕΠΕΙ να εχει ενα item για να θεωρηθει καλο για πωληση στο ΑΗ ; Δηλαδη ... Ειμαι σιγουρος οτι εχω πεταξει κιτρινακια τα οποια αν τα εβαζα στο ΑΗ θα πουλιοντουσαν τρελα . Αλλα δεν ξερω πως να το δω αυτο για να το προχωρησω .

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μας πει τι στοιχεια ΠΡΕΠΕΙ να εχει ενα item για να θεωρηθει καλο για πωληση στο ΑΗ ; Δηλαδη ... Ειμαι σιγουρος οτι εχω πεταξει κιτρινακια τα οποια αν τα εβαζα στο ΑΗ θα πουλιοντουσαν τρελα . Αλλα δεν ξερω πως να το δω αυτο για να το προχωρησω .

http://www.diabloprogress.com

Δες εδώ τι φοράνε οι κορυφαίοι σε κάθε class και θα καταλάβεις περίπου τι χρειάζεται ένα καλό item.

πχ. gloves θες να έχει τα πάντα: high main stat + critical dmg + critical chance + speed (γνωστά και ως quintfecta) και αν σου κάτσουν με +all rez + vit μιλάμε για top πράγμα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι για όλα τα προηγούμενα παίζουν μεγάλα νούμερα.

Για legendary δες τα πιο ακριβά τι έχουν. πχ  δες τα πιο ακριβά mempo of twilight και τα πιο φτηνά και θα καταλάβεις τις διαφορές.

Δημοσ.

καλησπέρα ορίστε ένα game pass για diablo 3   E6C8PP-XNYH-V9PH8T-T9ZW-6H6RTK  ή 7DH9X9-X2HD-D888F6-KKHF-Y7VGYV και για το wow TNBCPV-EXFE-RMXVFX-TFW6-KN4WDB για το diablo 3 ένα απο τα 2 ισχύει απλώς δεν θυμάμαι πιο είχα δώσει στον φίλο μου είναι κανονικά αυθεντικά!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...