foufoutios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 παιδια καλημερα, θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το item. σε τι τιμη φευγει? εχω δει περιεργα νουμερα (500 mil μεχρι 2 bil) και δεν μπορω να καταλαβω τι ισχυει.. Αξιζει μηπως να το δωσω RMAH? στο diabloprogress δεν μου βγαζει τι score εχει τουλαχιστον να συγκρινω απο εκει.. ευχαριστω Uploaded with ImageShack.us
mindthegap. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 παιδια καλημερα, θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το item. σε τι τιμη φευγει? εχω δει περιεργα νουμερα (500 mil μεχρι 2 bil) και δεν μπορω να καταλαβω τι ισχυει.. Αξιζει μηπως να το δωσω RMAH? στο diabloprogress δεν μου βγαζει τι score εχει τουλαχιστον να συγκρινω απο εκει.. ευχαριστω Uploaded with ImageShack.us Παραπάνω από 1b αυτή τη στιγμή (0,05€/m) δεν νομίζω ότι κάνει, οπότε ξεκίνα με 1b.
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δεν εχει και καθολου vit αλλιως θα χτυπαγε και παραπανω, rmah η αποψη μου και επιμονη μεχρι να πουληθει στον σωστο buyer η αλλιως GAH αν θες να κανεις upgrades για εσενα.
Stavrakas13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Από ότι φαίνεται ο Jay Wilson συμφωνεί ότι τελικά τα AH κάνανε κακό στο game. http://www.joystiq.com/2013/03/28/diablo-3-director-jay-wilson-auction-houses-really-hurt-game/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+weblogsinc%2Fjoystiq+%28Joystiq%29 P.s Σύμφωνα με τα λεγόμενά του κάνει log in ημερησίως 1m κόσμος(αν κατάλαβα καλά)
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 P.s Σύμφωνα με τα λεγόμενά του κάνει log in ημερησίως 1m κόσμος(αν κατάλαβα καλά) Έπεσα διάνα δηλαδή;
nevermore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 P.s Σύμφωνα με τα λεγόμενά του κάνει log in ημερησίως 1m κόσμος(αν κατάλαβα καλά) χαρά στο κουράγιο τους 1
paularas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 και σκέψου να φύγει και banwave στο bots, τι έχει να μείνει
remalis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Είπα και γω να μπω μετά από 4 μήνες να παίξω λίγο και, τι περίεργο, πρόβλημα. Κάθε φορά που πάω να κάνω login μου κάνει lock το account. Πραγματική αηδία αυτό το πράγμα με τα προβλήματα που είχε και έχει...
Retromaniac Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 !!!!!!!!!!!! Δεν νομίζω ότι έχει συναντήσει κανείς μας τέτοιο πρόβλημα...
Jikail Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Είπα και γω να μπω μετά από 4 μήνες να παίξω λίγο και, τι περίεργο, πρόβλημα. Κάθε φορά που πάω να κάνω login μου κάνει lock το account. Πραγματική αηδία αυτό το πράγμα με τα προβλήματα που είχε και έχει... Προσπάθεις να μπεις από διαφορετική περιοχή από εκείνη που έμπαινες πριν 4 μήνες; Μου έχει τύχει όταν αλλάζω περιοχή (ή χώρα) να κλειδώνει την πρώτη φορά και να πρέπει να αλλάζω τον κωδικό. Αλλά κλειδώνει μόνο μία φορά.
remalis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Όχι, από την ίδια. Και το κάνει εδώ και τρεις μέρες συνέχεια, συνολικά καμιά 10αρια φορές.... Ανοιξα ένα ticket και περιμένω. Στα φόρουμ δεν έβγαλα άκρη, ότι blue post βρήκα έλεγαν απλά contact customer service. Edit: μου απάντησαν και απάντησαν μόνο για το άλλο θέμα που τους είπα (reset secret question) και θέλουν πάλι να τους στείλω ταυτότητα.. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2013 από remalis
Xorxhs! Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 και καταληγει οτι δεν ξερει πως πρεπει να το διαχειριστούν....Ας του πει κάποιος να κινηθεί στα βήματα του POE, δεν θα τον παρεξηγησουμε.. Από ότι φαίνεται ο Jay Wilson συμφωνεί ότι τελικά τα AH κάνανε κακό στο game. http://www.joystiq.com/2013/03/28/diablo-3-director-jay-wilson-auction-houses-really-hurt-game/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+weblogsinc%2Fjoystiq+%28Joystiq%29 P.s Σύμφωνα με τα λεγόμενά του κάνει log in ημερησίως 1m κόσμος(αν κατάλαβα καλά)
awake68 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 http://eu.battle.net/d3/en/blog/7935263/developer-journal-multiplayer-improvements-02-04-2013 Έρχεται το 1.0.8. με αρκετά + στο co-op!
Προτεινόμενες αναρτήσεις