ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εχω φτιαξει 300-400 amulets και δεν πετυχα ποτε trifecta ουτε καν καλα max rolled dualfecta.. Ειπαμε random is random αλλα ελεος..
Markerparts Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Κανε με add αν 8ελεις να κανουμε κανα run NOFX#2852
awake68 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 @ Markerpartsσ' ευχαριστώ, είναι και η 2η' κιόλας trifecta (την έχω κρατήσει και την 1η' διότιέχει vit, αλλά πολύ χαμηλά τα υπόλοιπα stats)...χεχε -edit- (sorry λαθος πήγε salvage η 1η')... @ ADHD όχι ρε φίλε,αμάν! τόσες πολλές προσπάθειες και τίποτα? πω, πω, είναι και ακριβά (υλικά) ανάθεματα! ατυχία, τι να πω? ...και εμένα εχθές με είχε πιάσει αμόκ να φτιάξω ένα καλόamulet, αφού κιόλας ξαναβγήκα να αγοράσω υλικά από το ΑΗ!...χεχε(Gozzar, sorry αλλά δεν είχα υπομονή να περιμένω τα brimstone!... ) σου εύχομαι πάντως να πετύχεις γρήγορα κάτι αξιόλογο !
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 παιδια τι ειναι το MP level? ξερει κανεις να μου πει?
dlar2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 παιδια τι ειναι το MP level? ξερει κανεις να μου πει? http://www.diablowiki.net/Monster_Power
greeneye Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 to MP level ειναι το ποσο σφαλιαριδι θα τρως οταν σε χτυπανε τα τερατα και το ποση ζημια θα τους κανεις εσυ (to ΜΡ level ειναι απο το 0 εως και το 10.) Στο 0 θα κανεις περιπατο και στο 10 θα πηγαινεις τοιχο τοιχο...
Retromaniac Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Η ζημιά που κάνεις εσύ δεν αλλάζει. Το health τους αυξάνει.
greeneye Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ναι ουσιαστικα λεμε το ιδιο πραγμα με αλλα λογια. ελπιζω να βοηθησαμε το παιδι. και γω γρηγοραδα το εγραψα και ισως δεν το εξεφρασα σωστα λεκτικα αφου οντως σαν νουμερο ζημιας ειναι ιδια!
Radiatedsoul Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω, καταλαβα τι ειναι το MP το ενεργοποιησα κιολας. Τα drops γινονται καλυτερα ή μονο η δυσκολια μεγαλωνει;
greeneye Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω, καταλαβα τι ειναι το MP το ενεργοποιησα κιολας. Τα drops γινονται καλυτερα ή μονο η δυσκολια μεγαλωνει; τα drops γινονται καλυτερα η μαλλον γινονται περισσοτερα με την εννοια οτι πεταει ποιο συχνα με καλυτερο rate δηλαδη τα rare,legendary,set ktl. Ομως δεν αλλαζει κατι ως προς το καλυτερα στοιχεια που θα εχει καθε ενα απο αυτα! μπορει να σηκωσεις 500 και να ειναι και ολα μαπα... εμεις εχουμε φαει αρκετο γαμο-σταυριδι απο τον vendor για τη σαβουρα που του παμε!!! γενικα παιζε σε οσο το δυνατον μεγαλυτερο ΜΡ ομως να μπορεις να φαρμαρεις, να μην εχεις συνεχως deaths.
Retromaniac Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ανάλογα με το level του όπλου μπορείς να έχεις καλύτερα stats. Αλλά αυτό είναι σταθερό. Δηλαδή level 63 items είναι 16%.
greeneye Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ανάλογα με το level του όπλου μπορείς να έχεις καλύτερα stats. Αλλά αυτό είναι σταθερό. Δηλαδή level 63 items είναι 16%. καλα τα ειπε ο φιλος, να το εξηγησω και λιγο παραπανω στο παιδι. Αν ριξεις ενα οπλο π.χ σπαθι με level60 και αν ριξεις ενα με level63 τοτε στο 63αρι φυσικα να περιμενεις το καλυτερο δυνατο σε σχεση με το αλλο αφου θα παρει καλυτερα stats. Αυτο δε σημαινει βεβαια οτι θα ειναι γαματο αφου 63αρια ριχνουμε ολοι αβερτα απο MP1 και ανω... απλα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να δωσει εντυπωσιακα στοιχεια π.χ 300 strength σε σχεση με το π.χ 100 strength του 60αριου η του 61 level ktl. θα τα δεις οσο παιζεις και μονος σου σχετικα. καλο farming
Markerparts Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δεν ισχυει παιδια αυτο με τα lvls που λετε.... Εχει αλλαξει απο το 1.0.6, με το που παρουσιαστηκαν τα mp. Απαξ και το ενεργοποιησεις, ολα τα drops, ανεξαρτητως lvl, εχουν ιδιες πιθανοτητες να ρολαρουν κατι καλο, απ τη στιγμη που παιζεις mp1 και πανω. Σ αυτο δεν συμπεριλαμβανονται τα legendary/set items.
Προτεινόμενες αναρτήσεις