Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να πω πως σηκωνω μπολικα καθε μερα, αλλα πουλανε καλα, αλλα οχι.

Τρεχω mp10, μονο depths 2, λογω density.

Δοκιμαστε το , δεν χανετε τιποτα. Σημασια στα mobs , οχι στα elite.

Δημοσ.

Μπορω να πω πως σηκωνω μπολικα καθε μερα, αλλα πουλανε καλα, αλλα οχι.

Τρεχω mp10, μονο depths 2, λογω density.

Δοκιμαστε το , δεν χανετε τιποτα. Σημασια στα mobs , οχι στα elite.

Θα το δοκιμασω και για αλλαγη, μηπως ειναι καλυτερα ομως mp 6-7 και 5 stack πρωτα παρα mp10 χωρις κανενα stack.. 

Δημοσ.

Ολη η λογικη σ αυτο που κανω, οπως κανουν και πολλοι αλλοι επιτυχημενα, ειναι απλα η πιθανοτητα του extra drop.

Σε καθε mp η πιθανοτητα ειναι μεγαλυτερη, στο mp10 ειναι γκαραντι.

Οπως και το mf, ειναι capped.

Θεωρητικα παντα, οι πιθανοτητες το να πεσει κατι απο ενα mob ειναι διπλασιες.

Επισης ειναι καλη προετοιμασια για αυτους που θα ασχοληθουν μελλοντικα με το game. Οσο πιο ψηλα, τοσο πιο πολλα λενε.... Τωρα το τι θα ισχυει, και το αν θα βρεθουν efficient low mp runs θα το δουμε στη πραξη.

Και στο mp6-7 υπαρχει η extra πιθανοτητα, απλα χανεις χρονο για να παρεις τα stacks.

Mε τα stacks, θα εισαι παλι χαμηλοτερα σε mf απ οτι εισαι στο mp10 αστακαριστος.

6-7 παιζω συχνα archon, μια χαρα ειναι και εκει αλλα η διαφορα στο rate ειναι νομιζω αισθητη.

Δημοσ.

για δώσε link pls, archon 6-7 θέλει 500κ dps μιας και με 400 εγώ ήμουν για 4-5 άνετα (εκτός εάν άλλαξε κάτι τόσο πολύ). αλλιώς cm και πάλι cm

Δημοσ.

Μερικοι κανουν σε MP10 ενα δωματιο στο Act 1 που εχει density, θα δοκιμασω και keeps mp 10 σιγουρα παντως..

Δημοσ.

450 με marquise στο echoing fury και με triumvirate.

Στο diabloprogress λογικα ειμαι με το cm gear.

http://www.diabloprogress.com/hero/nofx-2852/Approxi/23626616

Μερικοι κανουν σε MP10 ενα δωματιο στο Act 1 που εχει density, θα δοκιμασω και keeps mp 10 σιγουρα παντως..

Eχει συμπαθητικο rate και εκει οντως..

Δημοσ.

Πολυ καλο gear..  B) Ποσα amulet εκανες περιπου για να πετυχεις trifecta??

500-600....

Δεν με ευχαριστει και πολυ το chance....

Aλλα δεν με χαλασε κιολας.

Α, και αν ψηνεται κανεις για runs, ας με κανει add, κατα προτιμηση για υψηλα mp :)

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι ελπιζω να μην ειναι χαζη ερωτηση... βλεποντας ποσο χρονο πραγματικα χαλαει κανεις για να φτιαξει

ενα gem  to radiant star (ruby h apo ta alla 3). Πως γινεται τοσο νωρις μηνες πριν να πουλιουνται τοσα πολλα? Δεν πιστευω ολα αυτα να ειναι φτιαγμενα απο μαζεμενα πραγματα...εσεις πιστευετε οτι εγινε ετσι? και τελος το εξης.

αν 100 ατομα ζητησουν ας πουμε απο 20.000 διαμαντια αυτα βγαζει αμεσως μια τιμη το game για αγορα ειτε gold eite πραγματικα. Ομως υπαρχουν σε στοκ? θα μου πειτε ναι αφου πουθενα δεν ειδα να λεει αδυναμια στοκ...αν υπαρχουν λοιπον πως φτιαχτηκαν ολα αυτα?! αν δεν υπαρχουν τοσα στοκ θα μας βγαλει κανα κουφο μηνυμα?

Δημοσ.

Εκτός από 1 lacuni με 78 all res & 4,5 CC (το έδωσα στον Gozzar07 να το φυλάει! χεχε) όλα τα υπόλοιπα είναι από μέτρια μέχρι να μην πώ! ….

Το γυαλίζω κάθε μέρα...!!

Πάντως κι εγώ με τον δανεικά ντυμένο μου barb, τις τελευταίες 2-3 μέρες παίζω mp8-9-10, μόνο mobακια και σε τσακιρ κέφι και κανα elite, και ρίχνει brim δεν έχω παράπονο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γυαλίζω κάθε μέρα...!!

Πάντως κι εγώ με τον δανεικά ντυμένο μου barb, τις τελευταίες 2-3 μέρες παίζω mp8-9-10, μόνο mobακια και σε τσακιρ κέφι και κανα elite, και ρίχνει brim δεν έχω παράπονο..

χαχα! Gozzar άσε τα ψόφια και μην μας το παίζεις μυξοπαρθένα, που μου έχεις γίνει ο 2οs' paularas (ο θεος του lvl up) όπου σε 1 μήνα πήγες barb paragon 62 lvl !!! (τι να κάνω κι εγώ ο άμοιρος τρέχω από πίσω!) :-D

Λοιπόν κύριοι, εγώ μόλις τελείωσα με τα craft μου και σας τα παραθέτω για να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου ! thank you Blizzard so much! θα έλεγα...

bracers =  http://imageshack.us/photo/my-images/138/screenshot118p.jpg/     (περίπου 40 προσπάθειες)

gloves =    http://imageshack.us/photo/my-images/849/screenshot115m.jpg/   (περίπου 110 προσπάθειες)

amulet =   http://imageshack.us/photo/my-images/18/screenshot112l.jpg/        (περίπου 55 προσπάθειες)

το amulet το άφησα τελευταίο αφενός μεν διότι το craftαρα σήμερα και αφετέρου δε ότι το game μου επέστρεψε την super μεγάλη μαλακία μου, που από τον πολύ ενθουσιασμό μου έκανα πριν 1 εβδομάδα salvage μια drop trifera amulet intelligence !!!    :cry:  (μου έδινε +17k dmg , ενώ αυτή μου έδωσε + 22,5 k dmg)

η μεγάλη κολοφαρδία είναι ότι το 41% lightning res μετατρέπεται σε 41% all res επειδή το lightning είναι το βασικό all res stats του Monk μου! :D

Επεξ/σία από awake68
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...