Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα. Κάποτε φωνάζαμε για τα drops ότι είναι χάλια. Τα ψιλοέφτιαξαν και όλος ο κόσμος απέκτησε εξοπλισμό και πλέον δεν κινείται η αγορά. Καλά να πάθουμε που τους φάγαμε να μας φτιάξουν τα drops.

Δημοσ.

οπως διασκεδαζει ο καθενας παιδια! εγω διασκεδαζω παντως χτιζοντας το χαρακτηρα μου και εχοντας βγαλει ΟΛΑ τα εξοδα για το game ητη 52 ευρω. Αμα παντως μου καθοταν η φαση και ειχα κανα μπιλιον τοτε θα αφιερωνα σιγουρα πολλες ωρες στο AH για να βγαλω χρημα πολλαπλασιαζοντας το... αυτο θα προτεινα και στον παυλαρα μας, βγαλε χρημα φιλε !

* πριν απο λιγο πουλησα ενα ring αγορασμενο με 933.000 στα 6 Μ. δεν ηταν και ασχημα αλλα ειπαμε

τα λιγα τα εχουμε, τα πολλα μας λειπουν!

Δημοσ.

greenομάτι, να σου πω την αλήθεια δεν βρίσκω διασκεδάση στο να προσπαθώ να βγάλω τα λεφτά που έδωσα. Αν κάτσει έκατσε. Προφανώς τα λεφτά τα έσκασα για να διασκέδασω παίζοντας και όχι για να παίξω να τα πάρω πίσω. Δεν έχει νόημα.

• Like 2
Δημοσ.

εχω κανει 5-6 run τελευταιες μερες και σχεδον ολοκληρο ΑΚΤ καποιες απο αυτες σε ΜΡ3 εως 5 και ΔΕΝ μου εχει πεσει ουτε 1 legendary! :mad:

εκλεισε η κανουλα η γενικως εκτος του να μη σου πεφτουν καλα παιζει και το δεν πεφτει τιποτα :cry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΕ ΜΡ5 3 σερι φορες και δεν πεταξε ουτε 1 κλειδι με valor 5 κανονικα κτλ.

δε γαμι*μαστε λεω εγω? οι μαλακες κοψανε το drop ξεχασαν να αφησουν τα κλειδια τα κοψανε και αυτα! :mad:

edit : μολις επεσε 1 legendary...2  χερια και 800+ damage, ουτε για χαρταετος δεν κανει

και φυσικα για να σε γλυκανει δινει 200+ σε 2 ιδιοτητες και critical 100 ! δουλεμα μιλαμε!

τοσες μερες που εχει να ριξει επρεπε να μου ριξει ενα απο τα top5 του παιχνιδου :X

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

@ gneeneye είσαι όλα τα λεφτά εσύ αγόρι μου !!! μπεστ οφ δε μπεστ, μην σου πω και μπεστ σελλερ κάτι!

λοιπόν, εγώ παίζω σε mp7 (λόγω XP, χωρίς το hellfire δακτυλίδι, που το θεωρώ ποια απίστευτη μούφα, έχω όμως ένα 31% τζεμ στο χελμ μου και επίσης ένα λεορικς και ένα χελλρινγκ στον follower όπου συνολικά με τα 5 NV παίρνω 392% XP) και έχω 3-4 legen μέσα σε 5-7 ώρες. Βέβαια σχεδόν τα περισσότερα πάνε για μπριμστον αλλά κάτι ψιλά δίνει μερικές φορές, όπως και παίρνω κλειδιά στις 4 από τις 5 προσπάθειες, με 51 παραγκον (Μονκ)…Πάντως σε σύγκριση με τον wiz (παροπλίσθηκε στα 66 παραγκον), μέχρι τώρα στο lvl, το drop είναι γτπ, εντελώς! Εκτός από 1 lacuni με 78 all res & 4,5 CC (το έδωσα στον Gozzar07 να το φυλάει! χεχε) όλα τα υπόλοιπα είναι από μέτρια μέχρι να μην πώ! ….

Δημοσ.

Από drops δεν έχω παράπονο εγώ πετάει αρκέτα και καμιά φορα καπος καλούτσικο(20-60m).Παίζω mp5 act3 και τα κλειδιά μια χαρά τα πετάει και αυτά.Παίζω με 95 lvl monk και πολύ σπάνια να μην πετάξει έστο και ένα legend την ώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...