ADHD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Χαχα ναι, Απλα σκεφτομαι οτι αρκετοι φοβουνται να παρουν απο τα διαφορα site και θα προτιμησουν το rmah αν υπαρξει ξανα demand για gold. Το θεμα ειναι οτι με video σαν του moldran ολοι emeralds θα παρουν αν θελουν ετσι και αλλιως..
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Θεωρώ πολύ δύσκολο να αποκτήσει αξία το gold, οι αλλαγές στα legendary πρέπει να είναι τόσο καλές ώστε ο κόσμος να θέλει οπωσδήποτε να έχει ένα + το ότι εκτός από αυτό πρέπει να βάλουν και αρκετά ακόμα goldsinks που να είναι ελκυστικά. Μακάρι όμως εγώ μαζί σου είμαι
paularas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 εάν στο pvp patch δεν τον ΞΑΝΑ παίξουνε όπως έκαναν τώρα και δεν βγάλουν "κατά λάθος" την βάση των 0.25 (που είχε πάει 0.01 και 0.02) τότε θα το δούμε σε χρυσές εποχές 0.50 / μ
ADHD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ε σκεφτομαι και την console version, το επομενο expansion, pvp patch, τα νεα legendaries και τα gold sinks που ολα αυτα μαζι ισως βοηθησουν να υπαρχει ξανα καποιο demand. Να ανεβει δεν πιστευω αλλα ισως υπαρχει ομως για το legit στο 0.25/0.27 per mill καποιο σχετικο spike up σε ζητηση και να επωφεληθουμε απο αυτο. Δεν νομιζω οτι η Blizzard θα το αφησει ετσι ειδικα οταν ειπαν στο developer journal οτι θελουν να ειναι το gold valuable. Σκεφτομαι να αγορασω 1 bill ακομα σαν pure speculation κινηση και να περιμενω αλλα φοβαμαι και λιγο μη μου μεινει στο χερι..
paularas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 και δες το αστείο, αμερική επειδή η "βάση" δεν έχει γεμίσει δεν έβγαλαν την τάπα να αδειάσει, ευρώπη μας έσκισαν
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Καλά και για τα Brimstone είχαν πει θέλουν να τα κάνουν πιο valuable και βλέπεις πόσο κάνει το ένα. P.s Ψήνεται κάποιο καλό παιδί να με πάει 60 την Wizzy μου? είμαι 41 και ξέμεινα χωρίς φίλους online atm
paularas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 40 -> 60 = 20λεπτά δουλεία... mp10 , hellfire ring , leoric ring , 31% @ head, kkthxbb αν δεν ήμουν γραφείο γμτ σε πήγαινα
greeneye Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ε που να πουληθεί, βρίσκεις φθηνότερο από το AH σε 300 άλλα μέρη. Μόνο ο Greeneye θα μπορέσει να πουλήσει. ακριβως... εμενα με εχουν παρει χαμπαρι, εγω πουλαω ανετα τα χειροτερα για αυτο και μου στελνει η βλι-ζαρντ ολη τη σαβουρα! * νταξ με εστειλε και ενα δαχτυλιδι αραβονον των 15 μ
paularas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 νταξ... με 15m ΙΣΑ που παίρνεις και.... ΜΙΣΟ ΤΖΕΜ ναουμε... έκανες προίκα ατιμούλικο...
greeneye Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 νταξ... με 15m ΙΣΑ που παίρνεις και.... ΜΙΣΟ ΤΖΕΜ ναουμε... έκανες προίκα ατιμούλικο... ατιμουλικο παιζεις με τον πονο μου...αμα φτασω 1 μπιλιον (συντομα οχι μετα 100 χρονια) να εισαι σιγουρος οτι θα σε περασω...! ειναι μεχρι να επιταχυνω! * 1 καλο αντικειμενο αρκει...!
paularas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 μακάρι να με περάσεις και κατά πολύ και να χαίρεσαι το παιχνίδι... αυτήν την στιγμή κάθομαι επάνω σε αυτά τα λεφτά, εάν οιοσδήποτε άλλος τα είχε θα έκανε πάρτι και δεν τα ξόδευε να γίνει τουμπανάκι και εγώ δεν τα χαίρομαι καν μιας και το ίδιο το παιχνίδι με ξενέρωσε :/ και πέρα από το τρολάρισμα που σε ρίχνω, χαίρομαι που βλέπω να το λιώνεις όπως θες εσύ και όχι όπως σε λένε οι άλλοι και τσούκου τσούκου χτίζεις και χαίρεσαι που παίζεις 3
Tobajara Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δεν ξενέρωσες από το παιχνίδι, ξενέρωσες επειδή είσαι ένας εγκλωβισμένος του RMAH
Retromaniac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δηλαδή εκτός από τους εγκλωβισμένους του χρηματιστηρίου έχουμε και στο RMAH. Ποιος θα το περίμενε.
paularas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 indeed... κανά 2 100άριδες paragon είναι λίγοι για να δείξω ότι έπαιζα το rmah με πείραξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις