ADHD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Αν φυγουν ναι, αλλιως μπορεις να κανεις κανενα snipe στο gah και να τα στειλεις μετα στο rmah αλλα εχει το ρισκο του αυτο..
mindthegap. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 1b=50-60€, gold δεν πουλάει για κανένα λόγο rmah στα 0.25. Αν θες να πουλήσεις/αγοράσεις gold στην πραγματική τιμή του δες το βίντεο του moldran. Με emeralds γίνεται η δουλειά. http://www.youtube.com/watch?v=rPFp0cYJycE
awake68 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 ακριβώς έτσι είναι @ Mindthegap μας δείχνει και μέσω αναλύσεων ότι στην τελική θα έχουμε πολλά μιλ όφελος χωρίς κανένα απολύτως κόπο!!! Βέβαια το ζητούμενο εδώ είναι αν θα μπορέσεις να πουλήσεις σε gold τα ευρώ που έδωσες για να αγοράσεις τόσο φτηνά τα gem! …πράγμα που αναφέρουν και οι προηγούμενοι φίλοι μας …
ADHD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δεν θα μπορεσεις(η με μεγαλη υπομονη) κατα πασα πιθανοτητα, αλλιως πας σε site που πουλανε gold παιρνεις κανα δυο bills και τα κανεις list μεχρι να πουληθουν δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις με gems εκτος αν φοβασαι το legal της υποθεσης..
paularas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 όλα καλά αυτά, το θέμα είναι πως πουλάς το gold σε ευρώ σε καλή τιμή (0.25 πχ) και όχι το αντίθετο. πως δηλαδή με ευρώ στο χέρι μπορείς να πάρεις παραπάνω gold
Pavarotti Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Για να πουληθεί πλέον το gold εύκολα πρέπει να βγαλουν καλήτερα και καινούρια drop.Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος όσο περνάει ο καιρός να αγοράσει κάποιος gold.Αν ήταν λίγο έξηπνοι οι τυπάδες εκεί στο Diablo team έπρεπε να βγάζουν τουλάχιστον κάθε 6 μήνες καινούρια legends και maps για να κινήτε το χρήμα και η αγόρα γενικότερα. Κάτι ακόμα που δεν βοηθάει το gold μας να πουληθεί είναι βέβαια και τα bot που λιώνουν στο farming και όσο δεν τα banaroune τόσο χειρότερα..δεν δουλεύει και το report(error)..
ADHD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 όλα καλά αυτά, το θέμα είναι πως πουλάς το gold σε ευρώ σε καλή τιμή (0.25 πχ) και όχι το αντίθετο. πως δηλαδή με ευρώ στο χέρι μπορείς να πάρεις παραπάνω gold Αυτο θελω να μαθω και εγω γιατι εχω για πουλημα.. Αν βρει καποιος κανενα τροπο ας το σφυριξει και απο δω..
mindthegap. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 όλα καλά αυτά, το θέμα είναι πως πουλάς το gold σε ευρώ σε καλή τιμή (0.25 πχ) και όχι το αντίθετο. πως δηλαδή με ευρώ στο χέρι μπορείς να πάρεις παραπάνω gold gold με 0,25 πουλάς 15-20m κάθε 1d12h . Με ευρώ στο χέρι κάνεις ότι λέει στο video, αγοράζεις radiant star emeralds για 2€ και τα πουλάς για 32m - το ahfee.
paularas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 όπα.... 20-20m πουλιούνται έστω? ακόμα και στο 1 και 12
mindthegap. Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 όπα.... 20-20m πουλιούνται έστω? ακόμα και στο 1 και 12 Έκανα προσφατα 10 auctions των 20m το καθένα 2 φορές(μέσα σε 3 μέρες δηλαδή). Την πρώτη έφυγαν 11m από 1 auction και την δεύτερη 2m(lol). Όλα τα auctions ήτανε ταυτόχρονα και περίμενα μέχρι το τέλος. Δοκιμάζω τώρα με διαφορά καμιάς ώρας τα 10 auctions μήπως έχει μεγαλύτερη επιτυχία αυτό(αν και δεν νομίζω). ακριβώς έτσι είναι @ Mindthegap μας δείχνει και μέσω αναλύσεων ότι στην τελική θα έχουμε πολλά μιλ όφελος χωρίς κανένα απολύτως κόπο!!! Βέβαια το ζητούμενο εδώ είναι αν θα μπορέσεις να πουλήσεις σε gold τα ευρώ που έδωσες για να αγοράσεις τόσο φτηνά τα gem! …πράγμα που αναφέρουν και οι προηγούμενοι φίλοι μας … Ρε σι αυτό λέει το βίντεο. Δίνεις 2€ αγοράζεις ενα radiant star emerald από το rmah και μετά το πουλάς 32m στο gold ah. Άρα αγόρασες gold με 0,07/m αντί για to 0,25/m.
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Or αν νιώθεις θαρραλέος αγοράζεις από 3rd party sites που έχουν τιμές ξεφτίλα.
awake68 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 χεχε! εγώ ξέρω πολύ καλά τι θέλει να μας πει ο ποιητής (video) διότι απλά εγώ παίζω ( και θα παίζω) ακόμη! και μου λείπουν gold, όποτε η φάση των emerald ειναι super για να αποκτησω το αναγκαίο extra gold που θέλω !... και φυσικα μπορώ να ξαναπάρω (πουλήσω) πίσω τα ευρώ που θα δόσω για την αγορά των emerald.. Υ.Γ. : ο Monk πήγε και 44 lvl, να λέμε κιόλας!
ADHD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Τα εχω βαλει 10mill και ενα stack 100mill και τιποτα σκεφτομαι να το σπασω και σε 5mill, στον US server βλεπω οτι δυσκολα μεν αλλα φευγουν στην τελικη. Νομιζω οτι θα μεινουμε με τα g στο χερι εμεις στον EU εκτος και αν βαλουν νεα legendaries οπως ειπαν και εχουμε καποιο short term boost σε demand η αν κανει κατι η blizzard οπως ειπαν στο blog για να γινει το gold more valuable. Προσοχη με το video του Moldran ειναι καλο ΑΝ θες να αγορασεις φτηνα και legit gold(για σενα η για speculation στο μελλον) δεν ειναι ομως για να βγαλεις λεφτα αμεσα με flipping γιατι αυτη τη στιγμη δεν φαινεται να πουλιεται με τιποτα το gold στον EU..
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ε που να πουληθεί, βρίσκεις φθηνότερο από το AH σε 300 άλλα μέρη. Μόνο ο Greeneye θα μπορέσει να πουλήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις