Retromaniac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ρε πρασινομάτη βαρεθήκαμε να ποστάρεις κάθε τρεις και λίγο την κάθε μ@λ@κι@ που σου έπεσε, να μας ρωτάς να μαντέψουμε πόσο θα πουληθεί και μετά να μας λες πόσο πουλήθηκε. Ειλικρινά και φιλικά.
greeneye Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 χαχα μην αρπαζεσαι ρε retromaniac... η ζωη θελει καλαμπουρι, ο καθενας μας γραφει και λεει μαλακιες κατα καιρους, και εγω μαζι βεβαια. Δεν λεω οτι εχεις αδικο, παρολο που εδω ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει ελευθερα "νοητα" υπαρχουν καποια ορια με την εννοια να διαβαζουμε ποιο σημαντικα post. Οποτε το ληγω και εγω εδω και θα γραφω σοβαρα απο δω και περα και ποσταρισμα μονο σε σουπερ. ..
Jikail Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Τώρα για πείτε.. Είναι ο Doug?? Φιλικά προς όλους με διάθεση για καλαμπούρι εν αναμονή της final version του παιχνιδιού. ΥΓ: Τί στο καλό να κάνω για να ανεβάσω dps γρήγορα και χωρίς πολλά έξοδα;; Δεν παίζει χρήμα πλέον. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kidon-2965/hero/5996267
Retromaniac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 χαχα μην αρπαζεσαι ρε retromaniac... η ζωη θελει καλαμπουρι, ο καθενας μας γραφει και λεει μαλακιες κατα καιρους, και εγω μαζι βεβαια. Δεν λεω οτι εχεις αδικο, παρολο που εδω ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει ελευθερα "νοητα" υπαρχουν καποια ορια με την εννοια να διαβαζουμε ποιο σημαντικα post. Οποτε το ληγω και εγω εδω και θα γραφω σοβαρα απο δω και περα και ποσταρισμα μονο σε σουπερ. .. Δεν είναι θέμα αρπάγματος
mindthegap. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Έχετε πάρει χαμπάρι ότι άμα δεν ήτανε ο greeneye το topic του diablo θα ήτανε unpinned και χαμένο στη 3-4 σελίδα των Pc games; Ανακαλέστε λοιπόν και δώστε του τα απαραίτητα respect(ρισπεκτ). 1
Retromaniac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Επειδή δεν το είχα σκεφθεί, όχι μόνο ανακαλώ αλλά μετανοώ και θα πάω και για εξομολόγηση αύριο το πρωί! 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 500 ευρουλάκια είσαι. Δεν τα σπρώχνεις σιγά σιγά να μην σου μείνουν; Βάλε και το bracer να δούμε τι ήταν.
paularas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 lacuni 160 intel, 20 vit, 5.5cc το θέμα είναι ότι δεν παίζω άλλο το παιχνίδι και απλά καθόντουσαν και με κοιτούσαν και τα κοιτούσα. έτσι μαζί με το mempo που έσπρωξα είμαι στα 500ευρουλάκια όπως είπες... πως πουλάς όμως 2b (προβλέπω qq από τον πρασινομάτι και με το δίκιο του για τα loots)
greeneye Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 ειπαμε σοβαρα απο δω και περα... keep walking...
ADHD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 To gold σε εμενα δεν φευγει με τιποτα στο AH, μαλλον θελει υπομονη οποτε βαλτα απο τωρα και περιμενε.. Επρεπε να τα πουλησεις για κανονικο χρημα τα bracers imo μιας και ειναι σχετικα δυσκολο(τουλαχιστον για εμενα..) να πουλησεις gold αυτες τις μερες..
paularas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 1b = 250€ και εγώ πήρα 1.4. ακόμα και με το ah cut είμαι κερδισμένος ΕΑΝ φύγουν όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις