Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε πρασινομάτη βαρεθήκαμε να ποστάρεις κάθε τρεις και λίγο την κάθε μ@λ@κι@ που σου έπεσε, να μας ρωτάς να μαντέψουμε πόσο θα πουληθεί και μετά να μας λες πόσο πουλήθηκε. Ειλικρινά και φιλικά.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχα μην αρπαζεσαι ρε retromaniac... η ζωη θελει καλαμπουρι, ο καθενας μας γραφει και λεει μαλακιες κατα καιρους, και εγω μαζι βεβαια. Δεν λεω οτι εχεις αδικο, παρολο που εδω ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει ελευθερα "νοητα" υπαρχουν καποια ορια με την εννοια να διαβαζουμε ποιο σημαντικα post. Οποτε το ληγω και εγω εδω και θα γραφω σοβαρα απο δω και περα και ποσταρισμα μονο σε σουπερ. ..

:-)

Δημοσ.

Τώρα για πείτε.. Είναι ο Doug??

Φιλικά προς όλους με διάθεση για καλαμπούρι εν αναμονή της final version του παιχνιδιού.

ΥΓ: Τί στο καλό να κάνω για να ανεβάσω dps γρήγορα και χωρίς πολλά έξοδα;; Δεν παίζει χρήμα πλέον.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kidon-2965/hero/5996267

Δημοσ.

χαχα μην αρπαζεσαι ρε retromaniac... η ζωη θελει καλαμπουρι, ο καθενας μας γραφει και λεει μαλακιες κατα καιρους, και εγω μαζι βεβαια. Δεν λεω οτι εχεις αδικο, παρολο που εδω ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει ελευθερα "νοητα" υπαρχουν καποια ορια με την εννοια να διαβαζουμε ποιο σημαντικα post. Οποτε το ληγω και εγω εδω και θα γραφω σοβαρα απο δω και περα και ποσταρισμα μονο σε σουπερ. ..

:-)

Δεν είναι θέμα αρπάγματος  ;)

Δημοσ.

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι άμα δεν ήτανε ο greeneye το topic του diablo θα ήτανε unpinned και χαμένο στη 3-4 σελίδα των Pc games; Ανακαλέστε λοιπόν και δώστε του τα απαραίτητα respect(ρισπεκτ).

• Like 1
Δημοσ.

lacuni 160 intel, 20 vit, 5.5cc 

το θέμα είναι ότι δεν παίζω άλλο το παιχνίδι και απλά καθόντουσαν και με κοιτούσαν και τα κοιτούσα. έτσι μαζί με το mempo που έσπρωξα είμαι στα 500ευρουλάκια όπως είπες... πως πουλάς όμως 2b :P 

(προβλέπω qq από τον πρασινομάτι και με το δίκιο του για τα loots) 

Δημοσ.

To gold σε εμενα δεν φευγει με τιποτα στο AH, μαλλον θελει υπομονη οποτε βαλτα απο τωρα και περιμενε.. Επρεπε να τα πουλησεις για κανονικο χρημα τα bracers imo μιας και ειναι σχετικα δυσκολο(τουλαχιστον για εμενα..) να πουλησεις gold αυτες τις μερες..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...