Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα οντως σπαστικο ειναι! βλεπεις e-mail απο την ΒΛΙ και χαιρεσαι λες ωραια κατι πουληθηκε...

και τελικα πηρες απο τα 3 το... :X

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχαχα, καλά δε παίζει. Αυτό ήταν σε κανονικό επεισόδιο ή από παρωδία. χαχαχα, πωωω καιρό είχα να γελάσω έτσι. Ωραίος gilmaru!
Δημοσ.

σας έχει μπαγκαριστεί το AH? δε μπορώ να βάλω τπτ σε auction, λέει πως έχω 51 items ενώ στην πραγματικότητα δεν έχω κανένα, καλή μαγκιά.

Όλο failed failed failed 

Δημοσ.

σας έχει μπαγκαριστεί το AH? δε μπορώ να βάλω τπτ σε auction, λέει πως έχω 51 items ενώ στην πραγματικότητα δεν έχω κανένα, καλή μαγκιά.

Όλο failed failed failed 

Εγώ χθες αγόρασα ένα σπαθί (gold AH) αλλά δεν ήρθε ποτέ στο stash αν και υπάρχει στη λίστα με τα ολοκληρωμένα. Η χρέωση έγινε κανονικά όμως...

Έστειλα σήμερα ticket στη Blizzard. Λέτε να οδεύουμε για μία ακόμα κατάρρευσή του beta AH;

Δημοσ.

Εγώ χθες αγόρασα ένα σπαθί (gold AH) αλλά δεν ήρθε ποτέ στο stash αν και υπάρχει στη λίστα με τα ολοκληρωμένα. Η χρέωση έγινε κανονικά όμως...

Έστειλα σήμερα ticket στη Blizzard. Λέτε να οδεύουμε για μία ακόμα κατάρρευσή του beta AH;

το ιδιο εγινε και σε μενα την προηγούμενη εβδομαδα και μου ειπαν να περιμενω 5 μερες η μεχρι το επομενο

Maintenance που θα εκαναν.

τελικα μου ηρθε 5 μερες μετα την αγορα.

Δημοσ.

το ιδιο εγινε και σε μενα την προηγούμενη εβδομαδα και μου ειπαν να περιμενω 5 μερες η μεχρι το επομενο

Maintenance που θα εκαναν.

τελικα μου ηρθε 5 μερες μετα την αγορα.

Και εμενα το ιδιο, εφτιαξε με το maintenance οπως και το προβλημα με το stash.

Δημοσ.

δηλαδή εδώ και 3 μέρες το ΑΗ σας δουλεύει κανονικά; Εμένα όλα τα auctions fail, ούτε να bid να κάνω ούτε να πουλήσω κάτι, όλο fail error 0 error 0 error 0 ε άει στον diablo

Δημοσ.

Μετά από 24 ώρες μου απάντησαν και ήρθε το σπαθί στον κουβά μου.

Δημοσ.

δηλαδή εδώ και 3 μέρες το ΑΗ σας δουλεύει κανονικά; Εμένα όλα τα auctions fail, ούτε να bid να κάνω ούτε να πουλήσω κάτι, όλο fail error 0 error 0 error 0 ε άει στον diablo

εμενα δουλευει κανονικα!  καλο αυτο γελασα χαχα

ε αι στον DIABLO ! xaxaxaxa :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...