Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι περιεργο συμβαινει ωρες ωρες δεν ξερω αν ετυχε και σε σας... ξαφνικα εμφανιστηκαν εντος 2 λεπτων 7 πουλημενα

αντικειμενα στο real AH και αυτο το ειδα απο το e-mail ! στην πραγματικοτητα ομως τελικα δεν πουληθηκε κανενα και ολα ηταν εσωτερικα

0 αντικειμενα σε ποσοτητα. Ειχε διαφορα μεσα απο βιβλια, gems κτλ ! κριμα βεβαια, το μονο που υποθετω ηταν οτι καποιο θυμα

πηγε να αγορασει και νομιζε οτι ηταν σε gold μορφη... αλλα και παλι δε θα εβαζε εστω 1 τεμαχιο να προχωρησει?! Φυσικα

δεν εχω καμια απαιτηση να πουλησω τετοια για χαβαλε τα εβαλα επειδη δεν ειχα κατι καλυτερο αλλα παραλιγο παλι να γελασω με idia ιστορια!!! παραθετω εδω μια εικονα και πειτε μου αν ετυχε κατι και σε σας!

* ουπς ακυρο το printscreen δεν πιανει γιατι ειναι εκτος παιχνιδιου το e-mail.

7 μαζεμενα ε-mail παντως σε διαστημα 2 λεπτων !

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα έχω 133k περίπου dmg και 193 dps.

buffed dps έχω μόνιμα 345k

Οπότε το rend κάνει 186k dps, σύνολο 186 + 345 = 531k dps.

Δηλαδή το rend είναι το 35% του συνολικού dps. Και 150 να πάω δεν μπορείς να ανταλλάξεις όλο το attack speed και να μέινεις στο ίδιο dps αναγκατικά θα πέσεις άρα κάπου το ίδιο δεν θα μου έρθει;

Θα χάσω και από το ls, αλλά θα το πάρω από το rend θα μου πεις.

Άμα έχεις buffed dps 345k, βγάζεις το atk spd δηλαδή πολλαπλασιάζεις με 1/1.73 (47από gear και 25 από wrath) μας κάνει 199k, μετά πολλαπλασιάζεις με το 7 (700% weapon dmg) μας κάνει 1393k και τέλος διαιρείς με το 5 για να βρείς το dps 278k dps θα έχεις buffed με το rend. To cleave πχ θα είχε 345κ*1,7(170% weapon dmg)=586k dps. Αλλά με το cleave όμως βαράς 5-6 mob σε 180 μοίρες ενώ με το rend όλα τα mob σε 17 yards και σε 360 μοίρες άμα έχεις το ravage. Επίσεις το rend το πατας μια φορά και μετά μπορείς να κάνεις dmg με άλλα skill.

Πρακτικά τώρα το atk spd δεν το αποφευγεις τελείως αλλά εκεί που μπορείς το βάζεις σε χαμηλή προτεραιότητα. Αυτό που θα έκανα στη θέση σου θα ήτανε να αλλάξω το 1 ring και να βάλω 1 stone of jordan(με 30% elite dmg), στο άλλο να βάλω str,avg dmg,cc,cd+λίγο ehp(vit,AR,armor,life%), στο amulet str,cc(8),cd(60+) +λίγο vit άμα γίνεται και στα gloves str,cc(8),cd(30),AR(50)+ κάτι άλλο. Θα έπεζα με ravage rend επίσεις το 5+% lifesteal από το gear είναι αρκετό. Τα 4 κομμάτια gear πρέπει να στοιχίζουν 15m όλα μαζί. Άμα έχεις μεγαλύτερο budget πέρνεις καλύτερα κομμάτια με την ίδια λογική. Θα χάσεις sheet dps + αρκετό ehp αλλά θα κερδίσεις σημαντικό effective dps. 

• Like 1
Δημοσ.

κατι περιεργο συμβαινει ωρες ωρες δεν ξερω αν ετυχε και σε σας... ξαφνικα εμφανιστηκαν εντος 2 λεπτων 7 πουλημενα

αντικειμενα στο real AH και αυτο το ειδα απο το e-mail ! στην πραγματικοτητα ομως τελικα δεν πουληθηκε κανενα και ολα ηταν εσωτερικα

0 αντικειμενα σε ποσοτητα. Ειχε διαφορα μεσα απο βιβλια, gems κτλ ! κριμα βεβαια, το μονο που υποθετω ηταν οτι καποιο θυμα

πηγε να αγορασει και νομιζε οτι ηταν σε gold μορφη... αλλα και παλι δε θα εβαζε εστω 1 τεμαχιο να προχωρησει?! Φυσικα

δεν εχω καμια απαιτηση να πουλησω τετοια για χαβαλε τα εβαλα επειδη δεν ειχα κατι καλυτερο αλλα παραλιγο παλι να γελασω με idia ιστορια!!! παραθετω εδω μια εικονα και πειτε μου αν ετυχε κατι και σε σας!

* ουπς ακυρο το printscreen δεν πιανει γιατι ειναι εκτος παιχνιδιου το e-mail.

7 μαζεμενα ε-mail παντως σε διαστημα 2 λεπτων !

Greetings John (GaGaS),

Congratulations on your successful auction in Diablo III!

The proceeds from this auction will be automatically transferred to your Battle.net Balance. Please allow up to 72 hours for the proceeds to transfer. To view this auction, please see the "Completed" tab in the Diablo III Auction House user interface.

ΟΛΑ εμειναν απουλητα και για ΟΛΑ μου ηρθε αυτο το email με ενα πινακακι που μου λεει οτι πουληθηκαν για 0.00 ευρω αλλα δεν μπορω να το κανω copy - paste για καποιο λογο . Αγνωστο τι παιχτηκε

Δημοσ.

Καλημερα.

Ειδα την κουβεντα για τα marquise ruby kai emerald, και ειπα να πω και γω τα συμπερασματα μου.

Παιζω ενα wiz αυτο το καιρο, 92 paragon. To wand μου ειναι ενα 1078 chantodo με socket.

Mε το νεο 110 emerald, το dps παει οντως παραπανω σαν paper dps, αλλα στην πραξη τα πραγματα ειναι τελειως αλλιως. Με marquise ruby το dps παει στα 1471 , το οποιο σημαινει υψηλοτερα base hits, συνεπως τα criticals ειναι και αυτα υψηλοτερα απο πριν. Με marquise emerald, εχεις μεγαλυτερο , θεωρητικα παντα , crit hit.

Το 8εμα ειναι ομως οτι το dps του εκαστοτε weapon που εχεις ειναι πλεον πολυ παρακατω απ οτι ηταν με το κοκκινο gem. Σημειωτεον οτι το attack speed μου ειναι 2.79 και το cc 54% unbuffed.

Συμπερασμα μου οποτε ειναι οτι οσο υψηλοτερο dps εχει το εκαστοτε wep, τοσο περισσοτερο ενεργο dps 8α δωσειτο marquise ruby. To emerald πιστευω ειναι ενα placebo effect σε μερικες περιπτωσεις.

Δημοσ.

Άμα έχεις buffed dps 345k, βγάζεις το atk spd δηλαδή πολλαπλασιάζεις με 1/1.73 (47από gear και 25 από wrath) μας κάνει 199k, μετά πολλαπλασιάζεις με το 7 (700% weapon dmg) μας κάνει 1393k και τέλος διαιρείς με το 5 για να βρείς το dps 278k dps θα έχεις buffed με το rend. To cleave πχ θα είχε 345κ*1,7(170% weapon dmg)=586k dps. Αλλά με το cleave όμως βαράς 5-6 mob σε 180 μοίρες ενώ με το rend όλα τα mob σε 17 yards και σε 360 μοίρες άμα έχεις το ravage. Επίσεις το rend το πατας μια φορά και μετά μπορείς να κάνεις dmg με άλλα skill.

Πρακτικά τώρα το atk spd δεν το αποφευγεις τελείως αλλά εκεί που μπορείς το βάζεις σε χαμηλή προτεραιότητα. Αυτό που θα έκανα στη θέση σου θα ήτανε να αλλάξω το 1 ring και να βάλω 1 stone of jordan(με 30% elite dmg), στο άλλο να βάλω str,avg dmg,cc,cd+λίγο ehp(vit,AR,armor,life%), στο amulet str,cc(8),cd(60+) +λίγο vit άμα γίνεται και στα gloves str,cc(8),cd(30),AR(50)+ κάτι άλλο. Θα έπεζα με ravage rend επίσεις το 5+% lifesteal από το gear είναι αρκετό. Τα 4 κομμάτια gear πρέπει να στοιχίζουν 15m όλα μαζί. Άμα έχεις μεγαλύτερο budget πέρνεις καλύτερα κομμάτια με την ίδια λογική. Θα χάσεις sheet dps + αρκετό ehp αλλά θα κερδίσεις σημαντικό effective dps. 

Πολύ κατανοητός.

Μια διόρθωση μόνο. Δεν έχω wrath.

Έχω10% cc από revenge και 10% cc από overpower + 30% damage bonus από battle rage.

Δημοσ.

Πολύ κατανοητός.

Μια διόρθωση μόνο. Δεν έχω wrath.

Έχω10% cc από revenge και 10% cc από overpower + 30% damage bonus από battle rage.

Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι όπως στα είπα, κάθε skill μπορεί να έχει δικό του υπολογισμό. Για skill dps τσέκαρε το d3rawr.com (detailed dps&ehp) κάνοντας ένα import το profile.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κανείς που να βαριέται τόσο πολυυυ ώστε να μου boostarei τον 20 level Wizard μου? Έχω +280% xp στο mp10, με cain's set, leoric signet και hellfire. Θα του κάνω δώρο το Leoric's signet(8-10 million στο AH) μόλις 60ρίσω. 

Λογικά δεν θα πάρει πάνω από 2 ώρες.

Επεξ/σία από Tmark
Δημοσ.

κριμα παντως :-D

αρα σφαλμα του συστηματος...

το οποιο εγινε και χθες βραδυ που εληξαν οτι εβαλά και δεν πουληθηκε

Δημοσ.

Ίσως έτσι να γίνεται μόνιμα από εδώ και πέρα. Σε εμένα έχει γίνει μέχρι στιγμής σε ότι έχω βάλει.

Μηπως να εφτιαχναν λιγο το κειμενο τους ομως !?!?!?!?

ΤΙ successful ?

Το οτι δεν επεσαν οι σερβερ και εμειναν τα πραγματα μου στο RMAH κανονικα χωρις κολημα ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...