Tobajara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Σε σχέση με τους προκατόχους του, από πλευράς χειρισμού και gameplay το Diablo 3 είναι πολύ κοντύτερα στη λογική του console action-RPG από τους προκατόχους του. Αυτό που ΔΕ βλέπω να σχολιάζεται, ούτε από κοινό ούτε από την εταιρία, είναι το αν θα υπάρχει κοινό auction house ή online κομμάτι (λες και υπάρχει και offline, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ) με τα PC. Θα δίνεται πρόσβαση μέσω μιας κονσολάδικης παραλλαγής του Battle.net? Μέσω μιας online υπηρεσίας τύπου PSN ή XBLA? Κυρίως, θα υπάρχει κοινή πλατφόρμα με τους χρήστες PC και το μικρόκοσμό τους (trading forums, bots, (RM)AH κλπ)? Τι θα τολμήσουν (γιατί περί τόλμης πρόκειται) να κάνουν? Ας μην ξεχνάμε πως από τη φύση του το Diablo 3 εξαρτάται από το συνολικό αριθμό των παικτών. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση, ή ξεκινάς με μεγάλη (νέα από φρέσκες πωλήσεις ή υπάρχουσα) user base και είσαι απλά βιώσιμος από πλευράς gameplay ή του βάζεις λουκέτο σε λίγους μήνες.
Retromaniac Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Για πείτε καμιά ιδέα (και για τα skills). Που με παίρνει να ανεβάζω πολύ dps χωρίς να χάσω πολύ άμυνα. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dimitris-2694/hero/698949
Tmark Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Για μένα χρειάζεσαι μια witching hour, σίγουρα.
paularas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Και δεν ξερω αν θα δεις διαφορα προς τα πανω με την αλλαγη απο πρασινο σε κοκκινο Sent from my iPhone using Insomnia
Retromaniac Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Για μένα χρειάζεσαι μια witching hour, σίγουρα. Το witching hour με έχει βάλει σε μεγάλο δίλλημα. Επειδή με all resistance δεν παίζει να πάρω (έχει πάνω από 150.000.000 με 50+ all resistance και ένα ελάχιστο αξιοπρεπές strength 130) θα χάσω από την ζώνη 135 all resistance(λόγω set) και 3% ls. Αξίζει να θυσιάσω 93k effective health και το 3% ls για 10kdps που θα πάρω με witching hour (strength 160, as 9%, cd 35%); ΥΓ. Γιατί δεν μου πέφτει ένα mempo με 5% cc όπως του paulara; Και δεν ξερω αν θα δεις διαφορα προς τα πανω με την αλλαγη απο πρασινο σε κοκκινο Sent from my iPhone using Insomnia Χάνω 23K ακόμη και με perfect star ruby (+54 strength)
paularas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 με το marquize δοκίμασε κάπως, κάπου διάβαζα ότι εάν βαράς με 2+ / sec αξίζει
mindthegap. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Να πω και εγώ τη σοφία μου. Witching Hour με Skorn θα έβαζα μόνο με ένα lifesteal Skorn 800m+. Ruby με τίποτα σε high dmg weapon (απλά μαθηματικά αν θέλει καποιος εξηγώ). Γιατί δεν πέζεις με ένα build που θα επικεντρώνεται στο dmg του rend και να ξεφορτωθείς από το gear σου το ακριβό atk spd, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να έχεις skorn.
Retromaniac Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μίσο λεπτό, Το damage του rend δεν λαμβάνει υπόψιν το συνολικό dps; Από το attack speed, critical chance και critical damage, λαμβάνει τίποτα υπόψιν;
mindthegap. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι σημαντικό το atk spd και το aps των weapon γιατί κάνεις ένα rend στα mob και περιμένεις να πεθάνουν από αυτή την άποψη. Άμα το rend ήτανε 700% weapon dmg στο cast άμεσα και όχι σε 5 sec τότε θα είχε σημασία το atk spd, γιατί θα ήθελες να το castareis συνέχεια, όπως πχ το hota.
paularas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 ψιτ κορίτσια, κάτι άλλαξε στα σκατό game mechanics και για κάποιον λόγο το μεγάλο ruby (marchize) δίνει παραπάνω ντάματζ από το 110% crit. cba να ψάξω το γιατί. γι αυτό είπα να το ψάξετε..
mindthegap. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Στο 99% των 60 lvl χαρακτήρων το emerald θα είναι καλύτερο από το ruby, δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα πρέπει να έχεις πολύ περιέργο gear για να συμβαίνει το αντίθετο.
Retromaniac Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 paularas δεν έχει κάτι το περίεργο το ruby. Το έψαξα τώρα λίγο στο ιντερνετ, πρέπει να έχεις πολύ χαμηλό cc για να είναι καλύτερο το ruby. Αυτοί που λένε ότι είναι καλύτερο έχουν χάλια gear με χαμηλό cc. Στο dps calc που το βάζω εγώ έχω 23κ λιγότερο dps από το emerald γιατί εχω 50% cc. EDIT: Διαβάζω ότι ενός bug σε μερικά όπλα δίνει insane damage. χμμμ.... θέλει και άλλο ψάξιμο. Δεν είναι σημαντικό το atk spd και το aps των weapon γιατί κάνεις ένα rend στα mob και περιμένεις να πεθάνουν από αυτή την άποψη. Άμα το rend ήτανε 700% weapon dmg στο cast άμεσα και όχι σε 5 sec τότε θα είχε σημασία το atk spd, γιατί θα ήθελες να το castareis συνέχεια, όπως πχ το hota. Οκ. Αλλά το 50% as με βοηθάει να έχω 50% περισσότερα critical hits που είναι σημαντικό για διάφορα πράγματα. Τα λέω σωστά ή κάτι καταλαβαίνω λάθος;
paularas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξερω γιατι ουτε γω το εψαξα καλα. Στον prr μονο ελεγαν οτι εαν εχεις attack speed 2,2 και ανω, κερδιζεις. Οσο για το cc, δεν ειναι παντα full gain να το ανεβαζεις μιας κ απο ενα σημειο και μετα και απο το as και απο το cd μπορεις να παιρνεις μεγαλυτερο benefit Sent from my iPhone using Insomnia
mindthegap. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Το rend κάνει dmg σε 5 sec. Το πατάς μια φορά και για 5 sec δεν το ξαναπατας γιατί δεν stuckarei το effect. Θες δηλαδή να κάνεις όσο το δυνατον περισσότερο dmg με 1 rend(cc,cd,str,%dmg). To hota κάνει dmg άμεσα. Θες να το πατάς όσο πιο συχνά μπορείς(atk spd,aps) και να κανεις και πολυ dmg προφανώς. Δηλαδή πες πως έχεις 0 atk spd και κάνεις το rend σε 0.5 sec, με 100% atk spd θα το κάνεις σε 0.25sec, αυτό προσφέρει μόνο το atk spd στο rend. To dps που δείχνει μεσα στο παιχνίδι περιλαμβάνει μέσα και το atk spd. 'Αλλο dps(dmg per sec) άλλο dmg. Δεν ξερω γιατι ουτε γω το εψαξα καλα. Στον prr μονο ελεγαν οτι εαν εχεις attack speed 2,2 και ανω, κερδιζεις. Οσο για το cc, δεν ειναι παντα full gain να το ανεβαζεις μιας κ απο ενα σημειο και μετα και απο το as και απο το cd μπορεις να παιρνεις μεγαλυτερο benefitSent from my iPhone using Insomnia Με ένα dagger με atk spd και buffs έχω 3.38 aps(barb). Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση το emerald είναι καλύτερο. Πρέπει να έχεις καγκουρέ gear για να αξιζει το ruby. Ίσως σε κανα cm wizard low-mid budget να είναι καλύτερο το ruby, που δεν έχει την πολυτέλεια να έχει σε όλο το gear atkspd,cc,cd και προτιμάει atkspd,cc και φυσικά έχει chantodo.
Retromaniac Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το rend κάνει dmg σε 5 sec. Το πατάς μια φορά και για 5 sec δεν το ξαναπατας γιατί δεν stuckarei το effect. Θες δηλαδή να κάνεις όσο το δυνατον περισσότερο dmg με 1 rend(cc,cd,str,%dmg). To hota κάνει dmg άμεσα. Θες να το πατάς όσο πιο συχνά μπορείς(atk spd,aps) και να κανεις και πολυ dmg προφανώς. Δηλαδή πες πως έχεις 0 atk spd και κάνεις το rend σε 0.5 sec, με 100% atk spd θα το κάνεις σε 0.25sec, αυτό προσφέρει μόνο το atk spd στο rend. To dps που δείχνει μεσα στο παιχνίδι περιλαμβάνει μέσα και το atk spd. 'Αλλο dps(dmg per sec) άλλο dmg. Κοίτα έχω 133k περίπου dmg και 193 dps. buffed dps έχω μόνιμα 345k Οπότε το rend κάνει 186k dps, σύνολο 186 + 345 = 531k dps. Δηλαδή το rend είναι το 35% του συνολικού dps. Και 150 να πάω δεν μπορείς να ανταλλάξεις όλο το attack speed και να μέινεις στο ίδιο dps αναγκατικά θα πέσεις άρα κάπου το ίδιο δεν θα μου έρθει; Θα χάσω και από το ls, αλλά θα το πάρω από το rend θα μου πεις. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2013 από Retromaniac
Προτεινόμενες αναρτήσεις