Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ψιτ, κορίτσια... και starcraft στο n64... γατάκια... 

Το'χω ακόμα αυτό στο ράφι και με κοιτάει... Τότε το είχα δει "δύσκολο" στο control scheme πάντως (ήταν και το πρώτο παιχνίδι που πήρα με το N64 Expansion Pak, 4 ολάκερα MB έξτρα μνήμης) και το'χα παρατήσει - τουλάχιστον έβγαλε τα λεφτά του όταν αγόρασα αργότερα το Donkey Kong 64 :P.

Δημοσ.

Ε και;

ωχ ρε αδερφέ ... έρχεσαι πάλι να φέρεις την καταστροφή πριν καλά καλά βγει το d3 στις κονσόλες.

Peace brother, μην την παθεις σαν εμένα και τον Stavraka και σαν κατι μυρια αλλους :) Υπάρχουν αυτοί που μυρίζονται τη μουφα σχετικά νωρίς και άλλοι που κολυμπούν στα σκατά και τους μυρίζει λεβάντα!  Φετιχ ειναι αυτα

( προβοκατορικο μηνυμα, μην απαντήσεις )

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό τι λέτε? 

Μας δουλεύουν στεγνά ή όχι τώρα? 

Το λέγαμε για πλάκα αλλα τόσο καιρό beta παίζαμε τελικά...

Το offline mode πιστευω θα το δωσει και στο pc..αλλα στο expansion. Πως αλλιως θα πουλησει;

Δημοσ.

Peace brother, μην την παθεις σαν εμένα και τον Stavraka και σαν κατι μυρια αλλους :) Υπάρχουν αυτοί που μυρίζονται τη μουφα σχετικά νωρίς και άλλοι που κολυμπούν στα σκατά και τους μυρίζει λεβάντα!  Φετιχ ειναι αυτα

( προβοκατορικο μηνυμα, μην απαντήσεις )

Μπράβο, είσαι φοβερός είσαι μοναδικός ανεπανάληπτος.

Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι στη ζωή δεν είναι όλα άσπρο / μαύρο. Είμαι της άποψης ότι σχεδόν όλα είναι γκρι. Εν προκειμένω, εγώ δεν είπα ότι το d3 είναι τ καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Απλά δεν αντέχω τη γκρίνια, τη μαυρίλα, την λάθος πληροφόρηση. Έρχεσαι κάθε τρεις και λίγο να μας πεις πόσο σκατά είναι το παιχνίδι. Ωραία όλοι το ξέρουμε ότι έχει τα προβλήματά του. Κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν κάποιοι όχι (και εγώ έχω κόψει πολύ τελευταία) αλλά δεν τα κάνουμε τσουρέκια στους υπόλοιπους.

Και βγήκες και εκτός θέματος. Έλεγα για το σχόλιο σου περί ταφόπλακας και όπως είδες δεν είναι πρώτη φορά που η blizz θέλει να μπει στο χώρο των consoles.

Γι'αυτό άσε τα σκατά και τις πορδές που κατεβάζουν το επίπεδο του φόρουμ και μείνε εντός του θέματος που ξεκίνησες :P

Αν δεν κάνω λάθος παιδιά μετά το Starcraft 64 και το Diablo 1 στο Ps δεν ξαναείδαμε παρόμοια προσπάθεια...

Λέω εγώ τώρα...

Επέτρεψέ μου να σε διορθώσω http://en.wikipedia.org/wiki/StarCraft:_Ghost

Δυστχώς δε βγήκε ποτέ.

ΆΛΛΗ μια προσπάθεια της blizzard να μπει στις κονσόλες, αποτυχημένη :P

Για αυτό τι λέτε? 

Μας δουλεύουν στεγνά ή όχι τώρα? 

Το λέγαμε για πλάκα αλλα τόσο καιρό beta παίζαμε τελικά...

Κοίτα, και μένα με ενοχλεί αυτό. Αφού το μεταφέρεις στις κονσόλες, τουλάχιστον βάλτο συνέχεια online όπως στο pc.

Υποπτεύομαι όμως ότι στις κονσόλες, για να έχει και offline mode, θα έχει κάποιες διαφοροποιήσεις.

Κρίμα πάντως γιατί θα γούσταρα πολύ να μπορούμε να παίζουμε όλοι μαζί. Τι κονσόλες, τι pc, το παιχνίδι έχει σημασία και η διασκέδαση. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Άσε που θα άναβαν τα αίματα στην κόντρα pc - consoles και θα έπεφτε τρελό γέλιο!

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχω πει και παλαιότερα, και να είχε offline mode, εγώ δε θα έπαιζα offline.

Επίσης, μετά το diablo2 θεωρώ το offline mode πισωγύρισμα αλλά παρόλα αυτά έπρεπε να υπάρχει για να εξυπηρετήσει και αυτούς που για Χ λόγους θα έπαιζαν offline. Ή τουλάχιστον να είχε μια δυνατότητα όπως το starcraft 2, απλά log in.

Το offline mode πιστευω θα το δωσει και στο pc..αλλα στο expansion. Πως αλλιως θα πουλησει;

Γιατί να το δώσει; Και γιατί να το δώσει στο expansion συγκεκριμένα; Νομίζω ότι στο expansion θα δώσει άλλα πράγματα για να πουλήσει.

Δε βλέπω να διαφημίζει δηλαδή στο expansion "new offline mode so you can play without internet" :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι στη ζωή δεν είναι όλα άσπρο / μαύρο. Είμαι της άποψης ότι σχεδόν όλα είναι γκρι. Εν προκειμένω, εγώ δεν είπα ότι το d3 είναι τ καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Απλά δεν αντέχω τη γκρίνια, τη μαυρίλα, την λάθος πληροφόρηση. Έρχεσαι κάθε τρεις και λίγο να μας πεις πόσο σκατά είναι το παιχνίδι. Ωραία όλοι το ξέρουμε ότι έχει τα προβλήματά του. Κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν κάποιοι όχι (και εγώ έχω κόψει πολύ τελευταία) αλλά δεν τα κάνουμε τσουρέκια στους υπόλοιπους.

Και βγήκες και εκτός θέματος. Έλεγα για το σχόλιο σου περί ταφόπλακας και όπως είδες δεν είναι πρώτη φορά που η blizz θέλει να μπει στο χώρο των consoles.

Γι'αυτό άσε τα σκατά και τις πορδές που κατεβάζουν το επίπεδο του φόρουμ και μείνε εντός του θέματος που ξεκίνησες :P

Δυστχώς δε βγήκε ποτέ.

Κοίτα, και μένα με ενοχλεί αυτό. Αφού το μεταφέρεις στις κονσόλες, τουλάχιστον βάλτο συνέχεια online όπως στο pc.

Υποπτεύομαι όμως ότι στις κονσόλες, για να έχει και offline mode, θα έχει κάποιες διαφοροποιήσεις.

Κρίμα πάντως γιατί θα γούσταρα πολύ να μπορούμε να παίζουμε όλοι μαζί. Τι κονσόλες, τι pc, το παιχνίδι έχει σημασία και η διασκέδαση. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Άσε που θα άναβαν τα αίματα στην κόντρα pc - consoles και θα έπεφτε τρελό γέλιο!

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχω πει και παλαιότερα, και να είχε offline mode, εγώ δε θα έπαιζα offline.

Επίσης, μετά το diablo2 θεωρώ το offline mode πισωγύρισμα αλλά παρόλα αυτά έπρεπε να υπάρχει για να εξυπηρετήσει και αυτούς που για Χ λόγους θα έπαιζαν offline. Ή τουλάχιστον να είχε μια δυνατότητα όπως το starcraft 2, απλά log in.

Γιατί να το δώσει; Και γιατί να το δώσει στο expansion συγκεκριμένα; Νομίζω ότι στο expansion θα δώσει άλλα πράγματα για να πουλήσει.

Δε βλέπω να διαφημίζει δηλαδή στο expansion "new offline mode so you can play without internet" :P

Δεν κρατήθηκες τελικα :) Τουλάχιστον το βγαλες απο μέσα σου!
Δημοσ.

Δυστχώς δε βγήκε ποτέ.

Το Starcraft Ghost ουδεμία σχέση είχε με PC όμως, ήταν εξ αρχής console game...

Δημοσ.

Δεν κρατήθηκες τελικα :) Τουλάχιστον το βγαλες απο μέσα σου!

Φυσικά! Και να σου πω και κάτι, δε φταίω εγώ! Έρχεσαι σα χοντρό πρόβατο σε αγέλη με λύκους και κάνεις "μπε". Ε τι περιμένεις, να κάτσω να σε κοιτάω;!

Παρόλα αυτά, αν δε σε πειράζει, προτιμάω να συζητάω σε υψηλότερο επίπεδο :P

Δημοσ.

Το Starcraft Ghost ουδεμία σχέση είχε με PC όμως, ήταν εξ αρχής console game...

Ναι άλλα ήταν προσπάθεια της blizzard να μπει στις consoles και το είπα αυτό σε σχέση με αυτό που είπε ο άλλος από πάνω

H στροφή αυτη της Blizzard προς τίς κονσόλες, μονο ευχάριστη δεν ειναι.
Δημοσ.

Φυσικά! Και να σου πω και κάτι, δε φταίω εγώ! Έρχεσαι σα χοντρό πρόβατο σε αγέλη με λύκους και κάνεις "μπε". Ε τι περιμένεις, να κάτσω να σε κοιτάω;!

Παρόλα αυτά, αν δε σε πειράζει, προτιμάω να συζητάω σε υψηλότερο επίπεδο :P

Βλέπω οτι τσιμπάς και θίγεσαι. Sorry
Δημοσ.

Βλέπω οτι τσιμπάς και θίγεσαι. Sorry

Τσιμπάω για τα εντός θέματος και για τα υπόλοιπα δε θίγομαι μην ανησυχείς, είμαι πολύ cool!  B)

Λοιπόν, θα συζητήσουμε τίποτα σοβαρό ή να φύγω να πάω αλλού;! :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...