Retromaniac Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο αν κάποιος παίρνει κόκα και παίζει diablo. 2
paularas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 nop, η κόκα σε κάνει να ξεκινάς συνέχεια runs και να τα σταματάς στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα μιας και νομίζεις ότι πας αργά. Πιο λογικό το βρίσκω από σούρα από ουίσκι και να μην βρίσκει ο αγοραστής τίποτα άλλο παρόμοιο στο ah
Retromaniac Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πιστεύω θα φύγει κατευθείαν. Και να σκεφτείτε ότι μου έπεσε σε mp1. Άνοιξε η κάνουλα πάλι. 4
greeneye Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 το εβαλα 6,90 εως 20,00 για χαβαλε. Δεν ειχα αλλα να βαλω απλα δε μπορεσα να εκτιμησω αν μπορει να πιασει κατι γιατι παρομοια δεν εβρισκα και ειδικα με τοσο μεγαλο αρμορ. δε χρειαζεται να κανει κανεις τον εξυπνο... εδω μεσα δεν ειναι για να κανουμε τους ξυπνιους. Ολοι εσεις που κανετε τους εξυπνους εχετε παιξει 100 ωρες game και εχετε διαβασει αλλες 1000 ωρες forums. Ενω εγω επεξα 100 ωρες game και διαβασα 0 ωρες ετοιμα build κτλ κτλ. Ε λοιπον εγω οπως ξαναειπα πηγα με προσωπικες δυναμεις οπου πηγα και δε διαβασα κανενα forum ξενο για να γινω αμεσως expert. Αυτη ειναι η μαγεια του παιχνιδιου, και φυσικα ξεκινησα με 100 λαθος αγορες ξοδευοντας χρονο και χρημα ασκοπα στις αρχες ειδικα. Αυτο το amulet εχει 359 αρμορ και ΑΛΛ resist και αττακ speed και strength και θεωρητικα επρεπε να κοστιζει κατι... πρακτικα ομως οπως ειναι φτιαγμενο το game...οτι ΔΕΝ δινει damage ειναι αχρηστο και αυτη ειναι και η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ του παιχνιδιου τελικα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο το amulet εχει 359 αρμορ και ΑΛΛ resist Αλ-λαφούζος resist;
greeneye Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Αλ-λαφούζος resist; μη μου τον θυμιζεις το βλ*κ* και ειμαι και βαζελος !!! * σορρυ για το off-topi-Κ 1
on3st4b Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 κοιτά λίγο το market αφού θεσ να βγάλεις φράγκα .. τι έχει ζήτηση items με critical hit , chance , attack speed !?!?!?! σκέψου λίγο τι item έχεις και αν θα το φόραγες πρώτα από όλα εσύ ο ίδιος , αν ήταν τόσο καλό θα το κρατούσες για σένα .. όποτε salvage .. δεν χρειάζεται να ρωτάς για κάθε gold drop .. στην τελική αν πιστεύεις ότι είναι καλό και αξίζει βάλτο όσο νομίζεις .. ούτε εγώ έχω κάτσει να ασχοληθώ πολύ , απλά μερικά πράγματα κάνουν μπαμ ..
Stavrakas13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Οι αστείοι ανακοίνωσαν Diablo 3 σε Playstation 3/4
MeSiaSs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ε ναι είπανε ας δώσουμε στα παιδιά στο pc να παίζουν την beta και όταν θα είμαστε έτοιμοι θα ανακοινώσουμε το τελικό προϊόν για την sony μιας και οι console gamers είναι χρόνια μαζί μας.
BlackScorpionX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ε καλά και 'σεις... blizzard είναι... από το "ανακοίνωσαν" μέχρι το release θα περάσει πολύς καιρός! Άλλωστε diablo 1 είχε και για playstation 1. Το θέμα είναι τι θα γίνει με το AH / RMAH και φυσικά αν θα είναι δυνατό ταυτόχρονο gaming consoles - pc. Επί της ουσίας αδιάφορο νέο για μένα. Δεν έχω κονσόλες. Και να είχα δε θα έπαιζα d3 εκεί.
Xorxhs! Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Καθόλου αδιάφορο...Η απόφαση αυτή βάζει ταφόπλακα (αν και το κακο ειχε ηδη ξεκινησει με την Activision) στη μοναδική εταιρία αποκλειστικά για pc gaming. H στροφή αυτη της Blizzard προς τίς κονσόλες, μονο ευχάριστη δεν ειναι. 2
BlackScorpionX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Καθόλου αδιάφορο...Η απόφαση αυτή βάζει ταφόπλακα (αν και το κακο ειχε ηδη ξεκινησει με την Activision) στη μοναδική εταιρία αποκλειστικά για pc gaming. H στροφή αυτη της Blizzard προς τίς κονσόλες, μονο ευχάριστη δεν ειναι. Ε και; ωχ ρε αδερφέ ... έρχεσαι πάλι να φέρεις την καταστροφή πριν καλά καλά βγει το d3 στις κονσόλες. Εμένα πάλι με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η κίνηση να μπει στο χώρο των κονσολών. Εταιρεία είναι, θέλει να επεκταθεί και καλά κάνει. Έπειτα δεν καταλαβαίνω πώς επηρεάζει άμεσα τους παίκτες και ειδικά εσένα που την έχεις και χε****μένη εδώ και πολύ καιρό; Που ξέρεις, μπορεί το project titan να αποδειχθεί το καλύτερο MMO ever το οποίο θα μπορούν να παίζουν pc + console gamers ταυτόχρονα και να έχει τόσο κόσμο και να είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι όποτε να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο - ίσως πάλι και όχι. Εγώ πάντως δεν συμμετείχα ποτέ στον "πόλεμο" pc vs consoles. Απλά δεν έχω κονσόλες, προς το παρόν. Ο τρόπος ίσως και το αν θα τα καταφέρει και με τι κόστος, αυτό είναι προς συζήτηση - ίσως - αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη να βάλουμε τα μαύρα, να αρχίσουμε τις κηδείες και τα μνημόσυνα για το pc gaming. Δε νομίζω ότι η εταιρεία που έχει βγάλει και κερδίζει τόσο από τη σειρά warcraft (κυρίως wow πλέον) όσο και από starcraft να μεταβεί μόνο στις κονσόλες. Απλά θέλει ένα κομματάκι της πίτας και από εκεί. Έπειτα δεν είναι δα και καμιά φοβερή στροφή. ΈΝΑ παιχνίδι θα το βγάλει ΚΑΙ για κονσόλες ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ που είναι ήδη στα PC, σιγα το πράγμα. Άσε που τα diablo το είχαν λίγο το κονσολίστικο μέσα τους και απορώ που το 2 δεν είχε βγει στις κονσόλες. Ειδικά το 3 δε βρίσκω το λόγο να μην το βγάλουν για κονσόλες. Το gameplay ταιριάζει μια χαρά. Τέλος, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, η blizzard είχε βγάλει πάλι μετά από ενάμιση χρόνο περίπου το diablo 1 (ναι ναι, εκείνη την υπεργαμάτη παιχνιδάρα που όλοι νοσταλγούμε) που; Μα φυσικά στο PS1. H "στροφή" είχε ξεκινήσει από πολύ παλιά αλλά κανείς δεν έπαθε τίποτα κακό, άλλωστε οι στροφές κάνουν ενδιαφέρον το ταξίδι αλλιώς οι ευθείες είναι βαρετές. http://en.wikipedia.org/wiki/Diablo_(video_game)
Greygore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 στη μοναδική εταιρία αποκλειστικά για pc gaming Με το συμπάθειο, αλλά η Blizzard δεν ήταν που είχε ξεκινήσει τον καιρό του SNES με τα Lost Vikings και Blackthorne (multiplatform όλα);
Προτεινόμενες αναρτήσεις