ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Γιατι ειδικα στα rpg υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ των ειδων. Αλλο το Sacred και αλλο το Diablo (παρολο που ειναι και τα 2 hack and slash). Αλλο το Kings Bounty και αλλο το Disgaea (παρολο που και τα 2 ειναι SRPG). Ακομα και μεταξυ των ιδιων ειδων οπως βλεπεις οι διαφορες ειναι τεραστιες. Ειναι το μοναδικο genre που οι ταμπελες κανουν πραγματικα καλο.
EyeofOne Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 εγώ επιμένω πως ένα game είναι καλό αν μας αρέσει και οι τεμπέλες δεν έχουν κανένα νόημα. Εμένα π.χ. μου αρέσουν τόσο το diablo όσο και το baldurs gate.... και νομίζω το ίδιο λίγο πολύ ισχύει σε όλους που τους αρέσουν τα rpg...
RedPanda Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 εγώ επιμένω πως ένα game είναι καλό αν μας αρέσει και οι τεμπέλες δεν έχουν κανένα νόημα. συμφωνώ, δεν με νοιάζει και πολύ αν ένα rpg είναι w / j / t / h'n's αρκεί να έχει κάτι ξεχωριστό, αυτό που με ενοχλεί είναι η blizzard που την θεωρούσα την αμαν εταιρία που βγάζει τα σπάνια υπεραριστουργίματα, όλη αυτή η αναμονή δεν με συγκινεί πια
jvgrjohn Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 συμφωνώ, δεν με νοιάζει και πολύ αν ένα rpg είναι w / j / t / h'n's αρκεί να έχει κάτι ξεχωριστό, αυτό που με ενοχλεί είναι η blizzard που την θεωρούσα την αμαν εταιρία που βγάζει τα σπάνια υπεραριστουργίματα, όλη αυτή η αναμονή δεν με συγκινεί πια Και εγώ έχω ξενερώσει...
tifosi21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Diablo 3 gameplay trailer reveals Followers Και η αναμονή γίνεται ολο και πιο δύσκολη βλέποντας τέτοια trailers.
reinhart84 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Τον Templar θα τον ήθελα ευχαρίστως για playable class...........
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ε τι ειναι το Disgaea και Kings Bounty? Action RPG?
billakos1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 γαμάτο φένεται άσε π είμαι φανατικός του dota τρελλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαααααααααα dotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa πάντος λεώ να το κατεβάσω να δω αν είναι γαμάτο
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ε τι ειναι το Disgaea και Kings Bounty? Action RPG? S abbreviates SOUTH? Με δουλεύετε; Τι στοιχεία έχει ένα South RPG?
Προτεινόμενες αναρτήσεις