paularas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 τι μπαίνω και διαβάζω τα οικονομικά site ..... insomnia forum -->d3 thread και paularas αναλυτής μπας και βγάλουμε κανά μεροκάματο Major: Business Administration Ba: Business Administration Ba2: Entepreneurship Master: Finance & Accounting Management ναι, μπορώ να βοηθήσω... κάπως
Gilmaru Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 χαχα, για πες για πες Φαντάζομαι βέβαια δεν χρειαζόταν κάποιος να τα έχει όλα αυτά για να βγάλει κανά φράγκο από τα χθεσινά. Ανάθεμά με, και η φάση είναι ότι ήμουν στο παιχνίδι εκείνη την ώρα, απλά δεν μπήκα καθόλου ah.
greeneye Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 αμα πιανει μονο 1 Μ τοτε πραγματικα πρεπει να εγκαταλειψω το παιχνιδι... πρεπει να μου πεσει κατι ΚΑΛΟ! εκανα την ερευνα μου... χμ μαλλον καμια 10 Μ σε gold και σε ΑΗ me λεφτα αγνωστο...
greeneye Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 10m αυτό? something must be wrong ποσο λες να το βαλω δηλ ?
ChrisAce Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Και τυχερός θα είσαι αν φύγει και γρήγορα.. Εδώ πουλήθηκαν τόμοι να μου πεις με real money..anyway gl
greeneye Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Και τυχερός θα είσαι αν φύγει και γρήγορα.. Εδώ πουλήθηκαν τόμοι να μου πεις με real money..anyway gl Και τυχερός θα είσαι αν φύγει και γρήγορα.. Εδώ πουλήθηκαν τόμοι να μου πεις με real money..anyway gl κατι μαγικα τα κανω η αληθεια αφου πριν απο αυτο ειχα ξαναπουλησει τομους!!! Το θεμα ρε μαγκες ειναι οτι οταν κατι το βαζεις πολυ φτηνα ο αλλος σκεφτεται 2 πραγματα αμα δε γνωριζει καλα το αντικειμενο 1) ειναι μουφα οποτε κανει λιγα οποτε ας μην το παρω...! (αγορασω δηλαδη) 2) Αν το βαλεις τσουχτερα σχετικα τοτε ισως πιστεψει οτι ειναι κατι ΓΑΜΑΤΟ και τα σκασει!!! Προς το παρον το εβαλα για αληθινα και βλεπουμε!
ADHD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ναι συνηθως ομως κοιταει και similar items δεν βγαινει μονο το δικο σου.. Εκτος και αν εχει τιποτα unique συνδιασμους και βρεις το κοροϊδο..
BeTheBest Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Free Diablo 3 ??? ειναι demo ? η full ???
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Free Diablo 3 ??? ειναι demo ? η full ??? Demo ειναι, σου δεινει μερικες αποστολες στην αρχη και σε περιοριζει μεχρι το level 13.
greeneye Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ναι συνηθως ομως κοιταει και similar items δεν βγαινει μονο το δικο σου.. Εκτος και αν εχει τιποτα unique συνδιασμους και βρεις το κοροϊδο.. εδω ειναι το μυστικο...παρομοια δεν εχει πρεπει να βαλει all resi sta 60 ενω το δικο μου ειναι στα 79... ακομα και ετσι ομως τα πρασινα πιανουν καμια 15 Μ (3 ολα και ολα !)για αυτο ελπιζα και εγω σε 10 Μ και το εκτιμησα εκει. Εσεις λετε 1 Μ και μου φανηκε ελαχιστο χωρις να σημαινει οτι εχετε αδικο... για να δουμε...
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 για πειτε αυτο που μολις επεσε πως το κοβεται ; επειδη εχω ξεμεινει απο gold Θα πιασει τιποτα ; η τζαμπα κοπος ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις