Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτό το αναγνωρίζω στην blizz.

βάζει AH / RMAH feature σε ένα παιχνίδι και γίνεται της τρελής!

Να δείτε που σε λίγο καιρό θα βλέπουμε στα νέα στις 14.00 για το πώς κινήθηκε η τιμή του χρυσού στο D3.

Πτωτικά κινήθηκε σήμερα η τιμή του χρυσού στο δημοφιλές παιχνίδι της blizzard, σε αντίθεση με την τιμή του Mempo of Twilight 6% cc το οποίο συνέχισε την ανοδική του πορεία....... επενδυτές ωστόσο προβλέπουν ότι θα ακολουθήσουν ρευστοποιήσεις καθώς στο επικείμενο patch θα εισηχθεί helm με 10%cc το οποίο θα είναι BiS για όλες τις class....

• Like 2
Δημοσ.

κανένα bug δεν έπαιξε... είχε stackarei τόσο gold στα 0.25 όπου έπρεπε να έβγαινε η βάση για να αδειάσει το ah από αυτό... τώρα που ήρθε στα επίπεδα που έπρεπε πάλι πήγε 0.25 και (λογικά) θα ανεβεί. απλά υπό normal συνθήκες θα πήγαινε στα 0.50 / μύριο ενώ τώρα λογικά θα πάει στα 0.30 με 0.32... πάλι καλά που πρόβλεψε ο άλλος στην αρχή της σελίδας ότι δεν θα ανέβει ξανά :P

Δημοσ.

μα εσκεμενα δινω λαθος πληροφοριες για να κονομησω εγω... ο παπαντωνιου τοτε ποιο εξυπνος ηταν με το χρηματιστηριο

που ελεγε παρε κοσμε θα ανεβει ?! :devil:

Δημοσ.

εγώ όμως έβγαλα και ένα χιλιάρικο (€) χθες (840€ ουσιαστικά) από 3 accounts με το πώληση @ 0.25 -> αγορά 0.02 - 0.07 -> πώληση σήμερα 0.23-0.024. εσύ όχι :P

άρα εγώ είμαι ο παπαντωνιου... μια χαρά, 2 μήνες κούτρα βενζίνη στο χ6

Δημοσ.

όχι, πούλησα το 1b που είχα, έβαλα και 100€ + τα λεφτά που πήρα από το 1b, αγόρασα gold και τα ξαναπούλησα και μου έμειναν και gold. δεν είναι πυρηνική επιστήμη όταν κάτι πάει από το 25 στο 2 και μετά πάλι στο 25 εάν μπορέσεις και χωθείς στην αρχή να βγάλεις λεφτά... 

Δημοσ.

τι μπαίνω και διαβάζω τα οικονομικά site .....

insomnia forum -->d3 thread και paularas αναλυτής μπας και βγάλουμε κανά μεροκάματο :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...