Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρέπει να το μετρήσουμε ξανά για να δούμε. λογικά θα βγούνε guides που λένε το καλό πιο είναι. υπάρχει μία "πατέντα" guide που λέει ότι μπορεί να αξίζει mp10 μόνο τα packs σαν farm

Δημοσ.

ερωτηση... σας εχει τυχει οταν εχετε πολλα mobs μαζεμενα με boss κτλ οταν ειστε στη μεση των τερατων και δε μπορειτε να φυγετε παρα μονο με ξαφνικο run (skill) να σας κολησει το game

και να συνεχιζει μονο με leave game ? μενει η εικονα στην οθονη σε χτυπανε τα τερατα αλλα δε χανεις ποτε αλλα

δεν κινειται ο χαρακτηρας σου κιολας...

Απο οσο εχω διαβασει αρκετα forums το εχουν παρα πολλοι χρηστες το προβλημα και δεν ειναι κατι συγκεκριμενο.

Αλλοι εχουν κακη θερμοκρασια στον επεξεργαστη, αλλοι στην καρτα γραφικων, αλλοι στο ρευμα δεν ειναι αρκετο, αλλοι παλαιους drivers καρτας γραφικων, αλλοι εχει χτυπησει καποιο αρχειακι, κτλ κτλ ακρη δεν βρεθηκε. Στις 10 φορες που παιζω σε τυχαια στιγμη και παντα σε σφοδρη μαχη

καποια στιγμη νωρις η μετα απο μεγαλο run το κανει 1-2 φορες. Λυσεις ακομα εναι το turn off shadows, disable trible buffering

και αλλα ακομα. Τα δοκιμασα ολα οσα βρηκα αλλα δυστυχως ακομα το κανει αλλα πολυ ποιο αραια. Αρχιζω να πιστευω

οτι ειναι bug του παιχνιδιου...

Δημοσ.

Εκείνη την στιγμή χάνει το connection με τον server για αυτό και δεν γίνεται τίποτα

Μόλις έβαλα την 1.7

Τελικά είναι λίγο πιο χαμηλά τα level up

Δημοσ.

Εκείνη την στιγμή χάνει το connection με τον server για αυτό και δεν γίνεται τίποτα

Μόλις έβαλα την 1.7

Τελικά είναι λίγο πιο χαμηλά τα level up

λες ε? οποτε τσαμπα ψαχνω... δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Γιατι δεν το λενε οι παπαρες? στο κανει και σενα δηλαδη ε?

Πως ειμαι 100% siγουροι καθε φορα οτι ειναι η συνδεση με το σερβερ και οχι κατι αλλο?

με leave game παντα βγαινει αλλα χανεις οτι ειχες μεχρι εκεινη τι στιγμη... δε θα επρεπε να το κραταει o server εστω 1 λεπτο να ξαναμπεις απο το ιδιο σημειο?

χτες ας πουμε οταν μου το εκανε ημουν ετοιμος να παρω 1 key και πηρα τα @@ μου ! :X

Δημοσ.

ερωτηση... σας εχει τυχει οταν εχετε πολλα mobs μαζεμενα με boss κτλ οταν ειστε στη μεση των τερατων και δε μπορειτε να φυγετε παρα μονο με ξαφνικο run (skill) να σας κολησει το game

και να συνεχιζει μονο με leave game ? μενει η εικονα στην οθονη σε χτυπανε τα τερατα αλλα δε χανεις ποτε αλλα

δεν κινειται ο χαρακτηρας σου κιολας...

Απο οσο εχω διαβασει αρκετα forums το εχουν παρα πολλοι χρηστες το προβλημα και δεν ειναι κατι συγκεκριμενο.

Αλλοι εχουν κακη θερμοκρασια στον επεξεργαστη, αλλοι στην καρτα γραφικων, αλλοι στο ρευμα δεν ειναι αρκετο, αλλοι παλαιους drivers καρτας γραφικων, αλλοι εχει χτυπησει καποιο αρχειακι, κτλ κτλ ακρη δεν βρεθηκε. Στις 10 φορες που παιζω σε τυχαια στιγμη και παντα σε σφοδρη μαχη

καποια στιγμη νωρις η μετα απο μεγαλο run το κανει 1-2 φορες. Λυσεις ακομα εναι το turn off shadows, disable trible buffering

και αλλα ακομα. Τα δοκιμασα ολα οσα βρηκα αλλα δυστυχως ακομα το κανει αλλα πολυ ποιο αραια. Αρχιζω να πιστευω

οτι ειναι bug του παιχνιδιου...

ναι μου συμβαινει αρκετα συχνα το συγκεκριμενο "φαινομενο" κα δυστυχως δεν υπάρχει γυρισμος

Δημοσ.

μέσα σε 2 δευτερόλεπτα βρήκα την πηγή του προβλήματος

"http://www.google.gr/search?q=diablo+3+stack+at+game&oq=diablo+3+stack+at+game&sourceid=chrome&ie=UTF-8"

τώρα εσύ πως κατάφερες να φας τόσο καιρό είναι και αυτό ένα από τα μεγάλα μυστήρια του σύμπαντος

Δημοσ.

αυτό σε πείραξε? εδώ κατέστρεψαν όλη οικονομία του παιχνιδιού με το να βγάλουν την βάση του 0.25€/ εκατομμύριο και να πάει στα 0.01 / εκατομμύριο. ποια τα πάντα θα πηγαίνουν από 10b και άνω μόνο και μόνο για να χτυπήσουν τους κινέζους... άντε καλά κρασιά, τα λέγαμε στο επόμενο παιχνίδι που θα βγει

ΥΠ.: για λεπτομέρειες ψάξτε official forums κτλ κτλ

Δημοσ.

μέσα σε 2 δευτερόλεπτα βρήκα την πηγή του προβλήματος

"http://www.google.gr/search?q=diablo+3+stack+at+game&oq=diablo+3+stack+at+game&sourceid=chrome&ie=UTF-8"

τώρα εσύ πως κατάφερες να φας τόσο καιρό είναι και αυτό ένα από τα μεγάλα μυστήρια του σύμπαντος

paulara εσυ που τη βρηκες τη λυση σε 2 sec ποια ειναι η λυση για να καταλαβω και εγω που δοκιμασα 15 διαφορετικες λυσεις?

για πεστην για να δω αν και αυτη την εχω δοκιμασει. Το να βρεις αποτελεσματα πανω στο προβλημα δεν λεει κατι γιατι και εγω βρηκα πολλα τετοια...εκτος αν αναφερεσαι σε καποια συγκεκριμενη λυση στο λινκ που δεν την βλεπω εγω...

• Super Moderators
Δημοσ.

paulara εσυ που τη βρηκες τη λυση σε 2 sec ποια ειναι η λυση για να καταλαβω και εγω που δοκιμασα 15 διαφορετικες λυσεις?

για πεστην για να δω αν και αυτη την εχω δοκιμασει. Το να βρεις αποτελεσματα πανω στο προβλημα δεν λεει κατι γιατι και εγω βρηκα πολλα τετοια...εκτος αν αναφερεσαι σε καποια συγκεκριμενη λυση στο λινκ που δεν την βλεπω εγω...

διάβασε πάλι το post του, που λέει ότι βρήκε λύση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...