gozzar07 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι όπως τα είπε ο μπήχτης. Βέβαια αυτος μπαίνει mp10 και οι elite πάνε τοίχο τοίχο. Άλλη μια φορά στα γρήγορα. Χρειάζεσαι LoH (1000 καλα είναι σύνολο) και Lifesteal (3% απο ζώνη ή το passive). Απο εκεί και μετά, 40cc μπορεις να πάς για πλάκα απο τα Weapons Master & Battle Rage, και λιγο απο τα items που φορας. Πρώτα θα πας για IaS έτσι ώστε να procαρουν καλύτερα όλα τα παραπάνω. Μετά θα πας για cc και τελευταίο το cd.
greeneye Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 οσο ζω μαθαινω TΗRESH τι να κανουμε...! δεν ειμαστε ολοι expert
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 sorry man αλλά το 1+1 το μαθαίνεις στο νηπιαγωγείο/δημοτικό, όχι στο πανεπιστήμιο...
paularas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ρε ο dhoug ειναι με το Καναδικο account και εσεις τσιμπατε ψαρουκλες. Sent from my iPhone using Insomnia
Retromaniac Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 5 χρόνια μετά και θα έχει ακόμα βασικές απορίες... χαχαχαχαχα Πάντως το ww build μου φαίνεται ότι θα εγκαταλειφθεί με το νέο patch αφού θα σε συμφέρει να παίξεις σε όσο μεγαλύτερο μπ γίνεται και το ww build είναι πολύ αργό για μεγάλο λεβελ. Σε cleave/bloodlust θα γυρίσουν όλοι.
greeneye Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 mphxth eyxaristo ησουν πολυ κατατοπιστικος. επισης ευχαριστω και τον gozzar07 προχωραει η ομαδα... * οχι δεν ειμαι ο dhoung ουτε ξερω ποιος ειναι !
mphxths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 * οχι δεν ειμαι ο dhoung ουτε ξερω ποιος ειναι ! κανεις δεν θυμαται την προηγουμενη μετανσαρκωση του 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 http://www.diablofans.com/news/1549-107-is-tomorrow/ Αιντε να δουμε τι θα δουμε......
paularas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Same on, same old... Λιγοοο πιο γρηγορο lvl Up, ντεμεκ pvp duels, νεα sets/ items και το τρεναρουν οσο μπορουν μεχρι το 1.1. Και μην ακουσω οτι παιρνει τρελο boost το lvl up μιας και με 400k dps mp3-4 παω γρηγορα και effective Sent from my iPhone using Insomnia
Retromaniac Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Same on, same old... Λιγοοο πιο γρηγορο lvl Οι τεράστιες αυξήσεις που είχαν ανακοινώσει δεν ισχύουν;
paularas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 μα δεν είναι "τεράστιες", έτσι φαίνονται στα νούμερα.... δλδ, βλέπεις mp1 pre patch : 10% mp1 aft patch: 24% και λες "ΜΑΓΚΑ, DOUBLE XP", δεν είναι διπλό αλλά +14%. Πχ με hellfire ring + 31% gem + 5 stacks + hellfire ring @ follower + leoric's ring @ follower (21-26%) από τα 170% bonus xp πας στα 184. Ναι μπορεί να είναι αρκετό στο long run αλλά δεν είναι όπως φαίνονται, mp 1-2-3 θα είναι μία μικρή βοήθεια ΑΛΛΑ μην περιμένετε τρελές διαφορές. ΝΑΙ, πάνω από το mp5 αρχίζουν να ξεφεύγουν τα πράγματα, αλλά το θέμα είναι ποιος ακουμπάει efective farm σε αυτά τα mp... και εγώ πάω ΑΝΕΤΑ σαν cm πχ 7 και 8 και αν δώσω μερικά λεφτά είμαι χαλαρά και 9 και 10 ΑΛΛΑ το θέμα είναι να παίζει κάποιος στο 1m - 1.5m / λεπτό (και παραπάνω αν γίνεται) για να είναι "effective" το farm... άρα, καλά τα λένε αλλά να διαβάζουμε και τα ψιλά γράμματα μερικές φορές
greeneye Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 και μολις δουν παλι οτι το κουτσαλογο εχει μεινει πολυυυυυυ πισω και μαλλον παρατησε η θα παρατησει το game θα το ποτισουν κανα καλο αναβολικο π.χ +30% ΧΡ και... οι έσχατοι έσονται πρώτοι
Gilmaru Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 μα δεν είναι "τεράστιες", έτσι φαίνονται στα νούμερα.... δλδ, βλέπεις mp1 pre patch : 10% mp1 aft patch: 24% και λες "ΜΑΓΚΑ, DOUBLE XP", δεν είναι διπλό αλλά +14%. Πχ με hellfire ring + 31% gem + 5 stacks + hellfire ring @ follower + leoric's ring @ follower (21-26%) από τα 170% bonus xp πας στα 184. Ναι μπορεί να είναι αρκετό στο long run αλλά δεν είναι όπως φαίνονται, mp 1-2-3 θα είναι μία μικρή βοήθεια ΑΛΛΑ μην περιμένετε τρελές διαφορές. ΝΑΙ, πάνω από το mp5 αρχίζουν να ξεφεύγουν τα πράγματα, αλλά το θέμα είναι ποιος ακουμπάει efective farm σε αυτά τα mp... Ακριβώς! Και το θέμα είναι ότι στα μεγαλύτερα mp το hp των mob αυξάνεται δυσανάλογα και, κατά συνέπεια, αν υπολογίσει κανείς τον παραπάνω χρόνο που θα του παίρνει κάθε run, πολύ πιθανό είναι να μην συμφέρει και πάλι. και εγώ πάω ΑΝΕΤΑ σαν cm πχ 7 και 8 και αν δώσω μερικά λεφτά είμαι χαλαρά και 9 και 10 ΑΛΛΑ το θέμα είναι να παίζει κάποιος στο 1m - 1.5m / λεπτό (και παραπάνω αν γίνεται) για να είναι "effective" το farm... Αυτό. Γενικά για εσένα που είσαι καλά στημένος, έχεις δει ότι συμφέρει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις