mphxths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 @greeneye πηγαμε 3 ατομα σε mp5 η' 6 , και το βγαζαμε με πολυ τρεξιμο γυρω γυρω...και συ θες να πας μονος σου ? mp2-3 και κανεις τον σταυρο σου..απλα οι πιθανοτητες να σου πεσουν τα μπλιμπλικια ειναι απειροελαχιστες..
Gilmaru Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ποιος θέλει να μου δώσει 5m hardcore για 15m softcore?
Retromaniac Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Με 2.5 ευρώ παίρνεις 10m Πούλα τα 15m για 4 ευρώ και πάρε 15m στον hardcore. Γιατί να χαρίσεις gold;
greeneye Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 @greeneye πηγαμε 3 ατομα σε mp5 η' 6 , και το βγαζαμε με πολυ τρεξιμο γυρω γυρω...και συ θες να πας μονος σου ? mp2-3 και κανεις τον σταυρο σου..απλα οι πιθανοτητες να σου πεσουν τα μπλιμπλικια ειναι απειροελαχιστες.. εχω σκεφτει τι θα κανω... 1) αντι να φαρμαρω απο εδω και απο εκει θα φαρμαρω μαζευοντας παραλληλα κλειδια. Αλλωστε φαρμιγκ κανω μεχρι και ΜΡ5 - 6 Οποτε συντομως θα εχω πολλα κλειδια. Αλλωστε αν ειναι να σου πεσει legendary θα πεσει και χωρις πολυ φαρμινγ. Χτες τρωγοντας τον τυπο με το κλειδι επεσε και το σετ σε amulet 2) Θα ανοιγω 3αδα παντα στα portal και θα μπαινω σε ΜΡ3 (ελπιζω να μπορω να σκοτωσω τα boss). εχω 1/3 ν α πεσει... καθε φορα δηλαδη που θα ανοιγω 3αδα θα παιρνω και απο 1 κλειδι στατιστικα... και χωρις πολυ τυχη θα τα μαζεψω με 3-5 τριαδες... αν εχω δα και λιγη τυχη μπορει και ποιο συντομα. Το κλειδι ειναι να τα εχω σε ΜΡ3 αλλιως θα παω σε ΜΡ2 και εκει θα θελω οντως αρκετη τυχη...
Tmark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Για μένα greeneye πλέον δεν αξίζει μια το hellfire ring, αναμένοντας την 1.0.7 και τα τρελά boost στα xp/mp..
greeneye Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Για μένα greeneye πλέον δεν αξίζει μια το hellfire ring, αναμένοντας την 1.0.7 και τα τρελά boost στα xp/mp.. για χαβαλε θα το παρω, δεν σκοτιζομαι για τις ιδιοτητες του. Οπως εκανα και με την κρυφη πιστα!
Retromaniac Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το hellfire ring είναι 10 φορές πιο δύσκολο όμως. Και με το σχέδιο που περιέγραψες παραπάνω θα σου πάρει ΠΟΛΥ χρονο. Πολύ ανορθόδοξα παίζεις πάντως. Τα όπλα που σου είπα να πάρεις δεν τα πήρες. Τα skills είναι λάθος. Ο τρόπος που θες να πάρεις το ring και αυτός λάθος.. Γιατί παιδεύεις τόσο πολύ τον εαυτό σου;
greeneye Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το hellfire ring είναι 10 φορές πιο δύσκολο όμως. Και με το σχέδιο που περιέγραψες παραπάνω θα σου πάρει ΠΟΛΥ χρονο. Πολύ ανορθόδοξα παίζεις πάντως. Τα όπλα που σου είπα να πάρεις δεν τα πήρες. Τα skills είναι λάθος. Ο τρόπος που θες να πάρεις το ring και αυτός λάθος.. Γιατί παιδεύεις τόσο πολύ τον εαυτό σου; δε με πειραζει ο χρονος αφου παραλληλα φαρμαρω και παιρνω XP οπως ειπα παραπανω, αρα θεμα χρονου δεν τιθεται. Εκτος αυτου θελω να το καταφερω μονος και οχι με αλλους 2-3 μαζι αλλιως σωστα το λες παμε 2-3 ατομα και σκουπιζουμε ! Τα skills θα τα αλλαξω φυσικα, απλα μπηκα πρωτη φορα να δω τι "παιζει" και αν παιζει πολλη "φαπα". Τωρα που ξερω οτι παιζει θα λαβω τα μετρα μου... θα μπω μεσα με σκοπο το "ανικητο" δηλαδη να μενω ζωντανος πρωτα και ας εχω λιγοτερο damage. Καποια στιγμη θα πεσει! Ο τροπος που παω να παω το ring στη φαση που ειμαι χωρις αλλα gold και με 80-90 Κ dps ισως ειναι και ο μοναδικος συμφωνα με τα παραπανω δεδομενα. Οσο αφορα αυτα που προτινες απο τοτε που μιλισαμε δεν ειχα gold εως τωρα, αντε να ειχα 10 Μ. Τι να πρωτοπαρω αδερφε, ανεβασα οτι μπορουσα και ειδικα critical chance που δεν ειχα καθολου! Προτιμησα να παρω 2-3 αντικειμενα με λιγοτερα stas που ανεβαζουν παρα 1 και αυτο να μη φτανουν τα φραγκα. παρολα αυτα επειδη τα gold μπορει να προκυψουν ανα πασα στιγμη και επειδη εισαι εμπειρος παικτης θα ηθελα τη γνωμη σου τι να αλλαξω πρωτα και με τι λεφτα περιπου ωστε να ανεβει αποτομα το damage χωρις ομως να με σκισει στις αντοχες aρmor-resist. Εννοω να προτιμησω critical damage h speed ας πουμε ? Να τονισω εδω οτι ολα ειναι καλοπροαιρετα, συζητηση κανουμε και κανεις δεν επιτιθεται σε κανενα!!!
gozzar07 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Whirlwind barb, και εισαι κομπλέ. Το μονο που σου λείπει είναι ενα off-hand με καλα στατς (Ias/LoH/Lifesteal/όσο strength/vit βρεις) και πιστευω οτι mp5 θα βγάζεις άνετα. Για παραδειγμα http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gozzar07-2298/hero/20116428 αυτος ο νέος πάει mp6 άνετα, με λίγα λεφτά. Δεν καίει τπτ..
greeneye Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Whirlwind barb, και εισαι κομπλέ. Το μονο που σου λείπει είναι ενα off-hand με καλα στατς (Ias/LoH/Lifesteal/όσο strength/vit βρεις) και πιστευω οτι mp5 θα βγάζεις άνετα. Για παραδειγμα http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gozzar07-2298/hero/20116428 αυτος ο νέος πάει mp6 άνετα, με λίγα λεφτά. Δεν καίει τπτ.. H απορία μου εδω ειναι πως εχει αντοχη με 35 Κ ζωη... ! (και χωρις πολυ αρμορ κτλ)
gozzar07 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Tank δεν είναι τόσο, αλλά με λίγες τρίπλες βγαίνουν όλα. Με LoH και Lifesteal, μένεις ζωντανός, τα υπόλοιπα τά κάνει το build. Αν αποφασίσεις και πας προς τα εκει, θέλει IaS μετά CC και τελευταίο το CD. Πιό σημαντικό είναι να αλλάξεις όπλο (να είναι mace, για να εκμεταλευτείς & το weapons master), να πετάξεις την ασπίδα και να βρεις το off-hand που σου είπα πιό πάνω. Αν έχουν και socket ακομα καλύτερα για να βάλεις και κανα emerald.
greeneye Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως μπορω να ξεχωριζω μονος μου αν ειναι καλυτερα το CC h to critical damage. το πολυ chance σου δινει "ευκαιρια" να ξυλοκοπησεις πρωτος και το αλλο κανει περισσοτερη ζημια η μαλακια ειπα ? ευχαριστω για τις παραπανω info
mphxths Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 @greeneye για να φαρμαρεις κλειδια...προτιμοτερο ειναι mp5-6.. σε πιο χαμηλο mp , πεφτουν πολυ οι πιθανοτητες να πεσουν.Σε mp5-6 9 στις 10 μου πεφτει. Αν απο κει και περα θες παραλληλα να φαρμαρεις για xp , προτιμοτερο ειναι να φαρμαρεις σε mp1-2 , γιατι το "φαρμαρω" ειναι κλασμα.. του "ποσο XP"/ ανα ποση ωρα".Αρα δεν κοιτας που αντεχεις ..αλλα που αντεχεις να φαρμαρεις ΓΡΗΓΟΡΑ. Οσο για το hellfire ring , δεν ειναι να το παρεις εγωιστικα , να πας να φας τα bosses μονος σου.Γιατι θα μπορεσεις να τα φας σε τετοιο mp που θα ειναι δωρο αδωρο μιας και οι πιθανοτητες να σου πεσουν τα μπλιμπλικια για το δαχτυλιδι θαναι απειροελαχιστες. Μαζεψε μερικα machines , βρες κανα δυο well-geared και αλωστε το μερος σε mp6-7 και μαζεψε τα κολοκυθακια. ΥΓ: το πολυ critical chance , οδηγει σε πιο ΣΥΧΝΑ critical damages .Και το πολυ critical damage οδηγει σε ΜΕΓΑΛΟ DAMAGE οταν σκασει ....critical... π.χ. αν εχεις critical chance 40% , τοτε 4 στα 10 χτυπηματα σου κατα μεσο ορο θαναι critical , και αν εχεις +250% critical dmg..αυτο το critical που θα σκασει θα ναι +250% του dmg που θα σκαγε κανονικα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 5 χρόνια μετά και θα έχει ακόμα βασικές απορίες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις