Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ναταλια δηλαδη θεωρεις οτι ειναι η καλυτερη για ΟΛΑ τα αντικειμενα? δηλαδη και γαντια και μποτες κτλ ? η μονο σε καποιες κατηγοριες? και ποιες,..

Δημοσ.

google it ρε φίλε :P

best legendary items for barbarian diablo 3

ποπο δεν μπορώ να σας καταλάβω μερικούς, χωρίς παρεξήγηση, αλλα από το χεράκι θέλετε...

Δημοσ.

3 κλειδακι πηρα χτες απο ακτ1-2-3 (καλα του ενα εχω 6 κλειδια γιατι φαρμαρα εκει).

Στο Ακτ 2 με ΜΡ6 (ζοριστικα πολυ στο killing με 70.000 damage) μου το εβγαλε, το 60% λειτουργησε αψογα υπερ μου!

Στο ΑΚτ3 με ΜΡ3 για να παω ανετα μου το εβγαλε με τη δευτερη φορα...

Παω full σημερα να παρω το Plan kai na προχωρησω...

Εσεις που ηδη εχετε hellfire ring για συμβουλεψτε με απο δω και περα τι να προσεξω. Τα Boss αμα δε μπορεσω να τα βγαλω με την πρωτη χανω η ξαναπροσπαθω? σε τι ΜΡ να παιξω για το ring ? 70.000 damage exv unbuffed με καλη "αμυνα" ομως.

Δημοσ.

αν νικησω τα bossες θα παρω σιγουρα το ρινγ h kai ekei paizei rolo se piuanothta to MΡ level? προφανως θα παιζει ε?

οποτε δε μπορω να παω και σε ΜΡ1-2 γιατι θα εχω μικρη πιθανοτητα να πεσει...!

* ΜΡ6 δεν το ξαναβαζω γιατι ειναι πολυ ζορικο! πρωτα θα αναβαθμισω χαρακτηρα!

Δημοσ.

<p>αν νικησω τα bossες θα παρω σιγουρα το ρινγ h kai ekei paizei rolo se piuanothta to MΡ level? προφανως θα παιζει ε?</p>

<p>οποτε δε μπορω να παω και σε ΜΡ1-2 γιατι θα εχω μικρη πιθανοτητα να πεσει...!</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>* ΜΡ6 δεν το ξαναβαζω γιατι ειναι πολυ ζορικο! πρωτα θα αναβαθμισω χαρακτηρα!</p>

Αυτο θα πει greekglish :P

Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...