Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ιδου το αποτελεσμα για οσους εχουν περιεργεια... παω να το ψαξω γιατι ολο και κατι θα πιανει εστω λιγα Μ :ph34r:

edit : αγγουρια... για 1 Μ ειναι :mad:

post-44836-0-86752000-1360182121_thumb.jpg

Δημοσ.

Νομιζω οτι αν το πατησεις 2 φορες λειτουργει (δεν ξερω γιατι). Παντως με 30m κατι κανεις για ανετο mp1-2, μετα θελει προσεκτικες αγορες ο monk

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/25035353

λογικά τώρα θα είναι οκ

ναι τωρα ειναι οκ. Μια ερωτηση. Οταν βαζουμε 2 σπαθια αντι για 1 και ασπιδα ποιο damage πιανει το game?

ayto του μεγαλυτερου σπαθιου ? Και απλα στο αλλο παιρνει τα χαρακτηριστικα μονο δηλ ποσο CD εχει κτλ ?

Ειδα πολυ χαμηλο armor ομως... πως θα την παλεψεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 2 όπλα έχεις το μέσο όρο σε dps και attack speed που έχουν τα 2 σπαθιά. Οπότε πρέπει να βρεις 2 παραπλήσια σε attack speed και dps. Δεν ανεβάζεις πάντως τίποτα από τα 2 όπλα απλά από το dps.

Το καλό με τα 2 όπλα είναι ότι μπορείς να τα πάρεις με critical damage κοντά στο 90 και με socket.

Οπότε βάζοντας από ένα gem στο καθένα μπορείς να ανεβάσεις μέχρι και 400% critical damage!

Όμως επειδή τα gems με 100% critical είναι πανάκριβα, και επειδή τα όπλα σου δεν θα έχουν μάλλον 100% cd, ένα ρεαλιστικό νούμερο είναι κοντά στα 350% cd.

Πρόσεξε το 1 να είναι σίγουρα τσεκούρι για να πάρεις το 10% critical change bonus από το weapons master.

Τα stats που πρέπει να έχουν απαραίτητα

dps 850+

strength 200+

vitality 100+

cd 80+

socket

προαιρετικά

loh ή ls

dexterity

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.

An θελει καποιος εμπειρος ας γραψει εδω τα καλυτερα ονομαστικα αντικειμενα για βαρβαρο για ΜΡ10 (οποτε καλυπτονται ολα).

π.χ Ναταλιας πανοπλοια που να εχει οπωσδηποτε strength,vitality κτλ με ελαχιστα νουμερα αυτα.

Δοξα το θεο ολος ο κοσμος εκανε απειρες λαθος αγορες εως τωρα... παντως εγω χωρις κανενα guide μεχρι στιγμης

καταφερα γιατι περι κατορθωματος προκειται απο 15.000 dps na φτασω στο 78.000 dps και ανεβαινω, αλλα ανεβαινω αργα

καθοτι θελει αρκετο gold και δεν μου εκατσε κανενα καλο να πουληθει πολλα. Οσο και να μαζεψεις απο κατω...δε φτανει!!!

Δημοσ.

οποιος εχει προχειρο link ευαναγνωστο ας βαλει ρε παιδια :-)

αυτο που μου τι δινει παντως ειναι οτι σε μερικα αντικειμενα δεν εχει π.χ το speed επειδη ολα τα αντικειμενα αυτα το εχουν

default. Ομως αυτο δε με βοηθαει στην ευρεση αφου εγω π.χ ηθελα απο εκει να βρω τι μεγιστα χαρακτηριστικα απο τα "καλα"

δηλ critical damage,chance,speed ktl μπορω να βρω... μαλακια λιγο ετσι?

και μια ερωτηση... ποση διαφορα εχει το critical damage h chance σε σχεση με το increased speed ?

ποιο ειναι καλυτερο γενικα ποιο να προτιμαμε ? λογικα το damage ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...