RedPanda Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 θα ακουστώ και εγώ απλά γκρινιάρης αλλά αν και παλαιότερα φανατικός PC gamer που ξόδεψε αμέτρητες ώρες στα Diablo, τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει και πάρα πολύ. μετά το ps2 ανακάληψα πως το Diablo είναι καλό rpg για επίπεδα υπολογιστή όπως το Halo είναι καλό FPS για επίπεδα κονσόλας...
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Το diablo δεν ειναι RPG με την "κλασσικη" J ή W εννοια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Το diablo δεν ειναι RPG με την "κλασσικη" J ή W εννοια. Yup, είναι Hn'S.
SomnusRX Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Καλα το Diablo ειναι πολλα πραγματα.. αλλα παμε σε κατι πιο ουσιαστικο εχει κανεις κανα κονε να μας δωσει beta-key οταν βγουν το καλοκαιρι?
RedPanda Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Το diablo δεν ειναι RPG με την "κλασσικη" J ή W εννοια. Yup, είναι Hn'S. τείμ όμπβιους σέιβς δε ντέι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 τείμ όμπβιους σέιβς δε ντέι CAPTAIN Obvious. (πώς λέμε Jack Sparrow )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μπα, είμαστε μοναχικοί cowboys. Damn, θέλω κι εγώ το DIII για να παίξω με τον Barbarian.
Greygore Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 CAPTAIN Obvious. (πώς λέμε Jack Sparrow ) Όταν μαζευτούν πολλοί γίνονται ομάδα βρε σύ, κάτι σε Justice League φάση Correct me if I'm wrong by the way, αλλά με το να τραβάς προσοχή στο οτι κάποιος είπε κάτι αυτονόητο δεν μπαινείς αυτόματα στην κατηγορία "Captain Obvious" γιατί δηλώνεις κάτι αυτονόητο; (see what I did there?). Αν και αυτό αντίστοιχα με κάνει υπερόπτη και αλλαζόνα, αλλά c'est la vie .
RedPanda Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ^όχι ακριβώς, ήθελα τραβήξω την προσοχή στο ότι η team obivous με κάτι που ακροβατεί ανάμεσα σε κοινοτοπία και κοινή γνώση, στην ουσία δεν απάντησε σε αυτό που είπα: "μετά το ps2 ανακάληψα πως το Diablo είναι καλό rpg για επίπεδα υπολογιστή όπως το Halo είναι καλό FPS για επίπεδα κονσόλας" αναφέρθηκα γενικά σε rpg ίσως έχεις δίκιο στο δεύτερο, έγινα captain obvious γιατί τράβηξα προσοχή στο obviousness του "Hack'n'slash", αλλά πάλι obvious statement is obvious
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Νομίζω ότι απαντήσαμε στο ότι το Diablo δεν είναι JRPG (FF, BOF, κλπ κλπ) ή WRPG (D&D Stuff γενικά κλπ κλπ). Και κυρίως στο PC, καλά RPGs δεν θεωρούμε τα WRPGs; Ή τα καλά RPGs είναι μόνο στις κονσόλες;
EyeofOne Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 το διέλυσες το θέμα.......... τι τις θέλετε τις ταμπέλες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις