Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ακουστώ και εγώ απλά γκρινιάρης αλλά αν και παλαιότερα φανατικός PC gamer που ξόδεψε αμέτρητες ώρες στα Diablo, τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει και πάρα πολύ. μετά το ps2 ανακάληψα πως το Diablo είναι καλό rpg για επίπεδα υπολογιστή όπως το Halo είναι καλό FPS για επίπεδα κονσόλας...

Δημοσ.

Καλα το Diablo ειναι πολλα πραγματα.. αλλα παμε σε κατι πιο ουσιαστικο εχει κανεις κανα κονε να μας δωσει beta-key οταν βγουν το καλοκαιρι?

Δημοσ.

CAPTAIN Obvious. ;) (πώς λέμε Jack Sparrow :P)

Όταν μαζευτούν πολλοί γίνονται ομάδα βρε σύ, κάτι σε Justice League φάση tongue.gif

Correct me if I'm wrong by the way, αλλά με το να τραβάς προσοχή στο οτι κάποιος είπε κάτι αυτονόητο δεν μπαινείς αυτόματα στην κατηγορία "Captain Obvious" γιατί δηλώνεις κάτι αυτονόητο; devil.png (see what I did there?).

Αν και αυτό αντίστοιχα με κάνει υπερόπτη και αλλαζόνα, αλλά c'est la vie cool.gif.

Δημοσ.

^όχι ακριβώς, ήθελα τραβήξω την προσοχή στο ότι η team obivous με κάτι που ακροβατεί ανάμεσα σε κοινοτοπία και κοινή γνώση, στην ουσία δεν απάντησε σε αυτό που είπα:

"μετά το ps2 ανακάληψα πως το Diablo είναι καλό rpg για επίπεδα υπολογιστή όπως το Halo είναι καλό FPS για επίπεδα κονσόλας"

αναφέρθηκα γενικά σε rpg

ίσως έχεις δίκιο στο δεύτερο, έγινα captain obvious γιατί τράβηξα προσοχή στο obviousness του "Hack'n'slash", αλλά πάλι obvious statement is obvious

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι απαντήσαμε στο ότι το Diablo δεν είναι JRPG (FF, BOF, κλπ κλπ) ή WRPG (D&D Stuff γενικά κλπ κλπ).

Και κυρίως στο PC, καλά RPGs δεν θεωρούμε τα WRPGs; :P

Ή τα καλά RPGs είναι μόνο στις κονσόλες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...