Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ατυχώς "δεν υπάρχουν σχέδια για μεταφορά του Diablo III στις κονσόλες" είπαν χαρακτηριστικά στελέχη της Blizzard.

Αν και τα λόγια είναι από στελέχη της Blizzard, πιστεύω ότι υπάρχει λόγος που δεν θα βγει το παιχνίδι σε κονσόλες. Το 1998 είχαν βγάλει το Diablo για το Playstation και δεν 'περπάτησε' καθόλου. Πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι καθαρά παιχνίδι για PC. Πληκτρολόγιο + ποντίκι.

Γι' αυτό δεν υπήρξε σκέψη για XBOX360, PS2. Ίσως όμως και να κάνω λάθος.

Δημοσ.
Δεν καταλαβες . Αυτο δεν ειναι DIABLO - CLONE .... Ειναι το παιχνιδι που εφτιαξε αυτη την κατηγορια στον παγκοσμιο χαρτη . Ειναι το ΙΔΙΟ το DIABLO . Και φυσικα μονο με το ονομα του που ειναι βαρυ σαν ιστορια δεν θελει τιποτα αλλο για να ξεπερασει τα υπαρχοντα παιχνιδακια ....

ναι ρε συ, δεν αντιλέγω οτι το Diablo εχει απίστευτη ιστορία στον χώρο των PC games και όλοι μας θέλω να πιστεύω αφιερώσαμε απειρες ώρες αλλα τότε ήταν revolutionary, τώρα βλεπω τον barbarian και μου ρχετε κατευθείαν στο μυαλό το God of War!(χμμ ίσως να παίζω πολλα παιχνίδια :Ρ).

Είναι αρχή βέβαια για να κρίνουμε αλλα αυτη ήταν η πρώτη μου εντύπωση. Βλέπε ας πουμε το fallout απίστευτη ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ και δες το fallout 3 πως έχει εξελιχθεί προς το καλύτερο απ'ότι φαίνεται.

Δημοσ.

μαζι σου ... αυτο το παιχνιδι ισως να μην το παιξει ο 15 χρονος αν και δεν το πιστευω αλλα εγω που ειμαι 30 φιλε μου και μεγαλωσα με το D1 και εφαγα τα πρωτα μου ξενυχτια με αυτο το παιχνιδι θα παω να το παρω οτι και να γινει .... για αυτο και εμεις ειμαστε αυτοι που θα κρατησουμνε την mama blizzard ακομα και οταν πει οτι δεν θελει να βγει D4 .... θα το βγαλει για εμας !!

Δημοσ.
Αν και τα λόγια είναι από στελέχη της Blizzard, πιστεύω ότι υπάρχει λόγος που δεν θα βγει το παιχνίδι σε κονσόλες. Το 1998 είχαν βγάλει το Diablo για το Playstation και δεν 'περπάτησε' καθόλου. Πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι καθαρά παιχνίδι για PC. Πληκτρολόγιο + ποντίκι.

Γι' αυτό δεν υπήρξε σκέψη για XBOX360, PS2. Ίσως όμως και να κάνω λάθος.

Ευτυχως που δεν βγαινει σε κονσολες....απο τη μερα που βγηκαν οι κονσολες εχει καταστραφει η ποιοτικη βιομηχανια παιχνιδιων για μας τους pc-romantic

Δημοσ.
ορίστε και 2 βιντεακια απο την ώρα της ανακοίνωσης με το acoustic theme .

http://www.youtube.com/watch?v=ZNIGZsfNw7Q

http://www.youtube.com/watch?v=PQk_CT7fY9E&feature=related

Απίστευτα βίντεο! ειδικά εκεί που παίζει το κομμάτι της tristram στη κλασσική κιθάρα! Και στο τέλος του trailer που εμφανίζεται ο diablo και ο κόσμος φωνάζει!

Μας έχει πάρει τα μυαλά αυτό το παιχνίδι!

Δημοσ.
ορίστε και 2 βιντεακια απο την ώρα της ανακοίνωσης με το acoustic theme .

http://www.youtube.com/watch?v=ZNIGZsfNw7Q

http://www.youtube.com/watch?v=PQk_CT7fY9E&feature=related

Είμαι σίγουρος ότι αν είμασταν εκείνη την ώρα μέσα στην αίθουσα θα νοιώθαμε λες και κατέκτησε η Ελλάδα ΚΑΙ το Euro2008 :-D

ΕΠΟΣ.

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς τι περίπου απαιτήσεις θα χει το παιχνίδι? Ξέρω στο site λέει οτι θα ανακοινωθεί αργότερα, αλλα στο περίπου κανείς?? Η Gigabyte Radeon X1600 Pro θα το σηκώνει?

Δημοσ.
Παιδιά ξέρει κανείς τι περίπου απαιτήσεις θα χει το παιχνίδι? Ξέρω στο site λέει οτι θα ανακοινωθεί αργότερα, αλλα στο περίπου κανείς?? Η Gigabyte Radeon X1600 Pro θα το σηκώνει?

Αν από σήμερα βάζεις κάθε μέρα 1? στην άκρη, όταν θα βγει το παιχνίδι θα μπορείς να κάνεις πλήρη αναβάθμιση.

Δημοσ.
Αν από σήμερα βάζεις κάθε μέρα 1? στην άκρη, όταν θα βγει το παιχνίδι θα μπορείς να κάνεις πλήρη αναβάθμιση.

Ή έστω θα αλλάξεις σπίτι μέχρι να βγεί... ;)

• Moderators
Δημοσ.
Είμαι σίγουρος ότι αν είμασταν εκείνη την ώρα μέσα στην αίθουσα θα νοιώθαμε λες και κατέκτησε η Ελλάδα ΚΑΙ το Euro2008 :-D

ΕΠΟΣ.

Μετά το video από το πρώτο live demonstration του Halo 2, που μόλις ο Master Chief έβγαλε το 2ο πολυβολάκι (τι φοβερό...) και όλα τα αμερικανάκια χειροκρόταγαν και έκαναν "ουάου!" σαν τρελά, δεν αντέχω να δω κάτι άλλο του ίδιου στυλ. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...