Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωρες ωρες το game σε κανει να θες να παιξεις... με ενα σμπαρο 2 τρυγονια ! :-D

Ελπιζω μονο να βγει κατι καλο... :-)

edit : να και το πρασινακι μετα τι νικη επι spiderking! ελπιζω να ειναι σουπερ! :devil:

post-44836-0-72144800-1359916183_thumb.jpg

post-44836-0-15924200-1359926923_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Ωρες ωρες το game σε κανει να θες να παιξεις... με ενα σμπαρο 2 τρυγονια ! [url= Ελπιζω μονο να βγει κατι καλο... [url= edit : να και το πρασινακι μετα τι νικη επι spiderking! ελπιζω να ειναι σουπερ! [url=

paragon lvl ???
Δημοσ.

paragon lvl ???

ειμαι στο 29 προς 30. Επαιζα με ΜΡ4 και ειχα 475% magic find. Τα 2 legendary τα εβγαλε χωρις BOSS, με απλα

kills διλαδη και το πρασινακι με BOSS. δυστυχως το πρασινακι γυρω στα 2-3 Μ πουλιεται... :mad:

ειχε γαματα στοιχεια αλλα μικρο DPS

Δημοσ.

Να κανω μια noob-o-ερωτηση; Items μπορουν να μεταφερθουν καπως αναμεσα σε δυο account η μονο μεσω ah;

Δημοσ.

έφτασα σήμερα 50 paragon με DH, έχω αλλάξει 3 specs παίζω με strafe τώρα αλλά έχω ήδη βαρεθεί, πολλά μπράβο στα παιδιά που άντεξαν μέχρι το 100. Πως το καταφέρατε ρε σεις; 50-100 δε νομίζω ποτέ να το τελειώσω βουνό μου φαίνεται

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ACT 3 δεν παλεύεται

Δημοσ.

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά στα 50 είσαι περίπου στο 1/5 του συνολικού progress... όσο για το πως αντέξαμε, προσωπικά είχα λίγη βοήθεια από φίλους όπου ήταν πιο πολύ ψυχολογική τελικά από ότι κατάλαβα παρά efective στο παιχνίδι...

(πχ ο άλλος μου είχε πάρει 2 lvl 16-18 και μου το χτυπούσε έως το τέλος όπου 99-100 = 1-19 )

όσο για το πως πάει το xp πάρε μια φωτογραφία για να καταλάβεις...

Diablo-3-Paragon-Level-Chart.jpg

trade...

ζω την ζωή μου στα άκρα.. πετάω κάτω αντικείμενα και αποσυνδέω το usb stick χωρίς ασφαλή κατάργηση

Δημοσ.

μα αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν αντέχω να συνεχίσω χαχα, οτι ξέρω οτι είμαι σχεδόν στο 1/5 ημαρτον που λέει κι ο γεωργίου

πρέπει να κάνω και κανένα uber για το δαχτυλίδι, ίσως βοηθήσει το +exp, παίζω μόνο με leorics

Δημοσ.

βασικά οι λύσεις είναι: κάνεις 2 rings, ένα για εσένα και ένα για τον follower, παίρνεις άλλο 1 leorics και το πετάς στον follower, κάνεις 31% το gem σου αν δεν το έχεις κάνει και στο τσακίρ κέφι αγοράζεις και 3 cains έτσι για να τους την σπάσεις και πας με 5πλάσιο xp σε σχέση με τώρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...