Tmark Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Τι γίνεται με τα drops σήμερα? 4 Legendaries 1 set σε 30 λεπτά που παίζω οΟ 1
Darkpipis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια εχω mage lvl 35 και εχω τελειωσει το νορμαλ . Ειμαι στο nightmare act 2 .Πραγματικα , παροτι ειναι βαρετο να τερματιζεις το ιδιο παιχνιδι απο την αρχη και ας ειναι απλα πιο δυσκολο , θελω να τ δοσω μια ευκαιρια αλλα δεν ξερω γτ αλλα παιθενω παρα πολυ ευκολα.Τι στατιστικα θα επρεπε στο περιπου να εχω στο nightmare act 2 για να το βγαλω ευκολα ? ( hp, atck κτλπ , στο περιπου ).Ευχαριστω. Aυτος ειναι ο παιχτης μου http://eu.battle.net/d3/en/profile/Deathblocker-2525/hero/615366
gozzar07 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Κανονικά δεν θα πρεπε να έχεις θέμα με ψόφους απο τόσο νωρίς... Μήπως κάνεις μακροβούτι στους εχθρούς? Δοκίμασε να kittαρεις λίγο! Το Disintegrate ας πούμε μιας που το έχεις χρησιμοποίησε το απο μακρυά έτσι ώστε μεχρι να σε φτασουν να θέλουν μια σφαλιάρα για να ψοφίσουν. Απο stats βασικά, όσο πιο ψηλά είναι, τόσο πιο καλά.
Gilmaru Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει κάποια πράγματα παίρνουν αλλαγή, αλλά στην δυσκολία που είσαι δεν έπρεπε να είχες πρόβλημα. Τώρα για το skill build, εγώ έπαιζα έτσι http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#URXYTm!ZXY!aaaaaa. Αν και μάλλον δεν είναι ότι καλύτερο, δεν είχα πεθάνει ούτε μία φορά μέχρι το Hell. Κατά διαστήματα άλλαζα το glass canon με evocation και το archon με wave of force, ανάλογα την περίσταση.
awake68 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια εχω mage lvl 35 και εχω τελειωσει το νορμαλ . Ειμαι στο nightmare act 2 .Πραγματικα , παροτι ειναι βαρετο να τερματιζεις το ιδιο παιχνιδι απο την αρχη και ας ειναι απλα πιο δυσκολο , θελω να τ δοσω μια ευκαιρια αλλα δεν ξερω γτ αλλα παιθενω παρα πολυ ευκολα.Τι στατιστικα θα επρεπε στο περιπου να εχω στο nightmare act 2 για να το βγαλω ευκολα ? ( hp, atck κτλπ , στο περιπου ).Ευχαριστω. Aυτος ειναι ο παιχτης μου http://eu.battle.net/d3/en/profile/Deathblocker-2525/hero/615366 καλησπέρα, καταρχήν φίλε προσπάθησε να κάνεις ότι σου είπε σωστά ο gozzar77, αλλά βλέπω και 3 σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να αλλάξεις στα sub skills σου, για να μην ψοφάς τόσο εύκολα όπως λες... 1) άλλαξε στο energy armor το absorption που έχεις και βάλε το Prismatic Armor όπου θα σου ανεβάσει +25% όλα τα resistances και θα σε βοηθήσει να αντέχεις περισσότερο σε όλα τα group (elite, boss, κ.λ.π.), 2) άλλαξε το magic missile που δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω διότι έχεις το Disintegrate για όλα τα kitte (από μακριά), και βάλε το Spectral Blade με sub skill το Healing Blades όπου θα είσαι αρκετά δυνατός από τα κοντινά κτυπήματα και ταυτόχρονα θα σε healαρει με ένα +5% of the damage done...και 3) βγάλε το prism από το Diamond Skin και βάλε το Crystal Shell που σου αυξάνει το absorbed από 10.853 σε 21.707 damage... αυτά για αρχή... και εσύ βλέπεις τι σου ταιριάζει πιο καλά στο game σου και ανάλογα το αλλάζεις.. Υ.Γ. : φίλε @ Gilmaru, το Storm Armor είναι γενικά για πολύ high lvl up Wizards... σε μικρό lvl τον ψόφο τον έχεις στο τσεπάκι... Υ.Γ. 2) : φίλε @ Darkpipis Iam so sorry, έκανα μεγάλο λάθος λόγω βιασύνεις (ωραίος είμαι ...lol)...δεν είδα ότι είσαι 35 lvl...όποτε αυτή τι στιγμή μπορείς να αλλάξεις μόνο το Diamond Skin... και πάλι sorry.. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2013 από awake68
Gilmaru Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Είπα δεν είναι και ότι καλύτερο :P. Αν και τώρα που το σκέφτομαι νομίζω ότι το build αυτό το χρησιμοποίησα αργότερα όντως. Στα 30 νομίζω ήμουν με diamond, frost nova, way of force και slow time για τα projectiles. Prismatic armor δεν χρησιμοποιούσα σίγουρα πάντως και ήμουν οκ.
gozzar07 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 <offtopic> Να διορθωθεί το 77 παρακαλώ..</offtopic>
awake68 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχαχα! δεν είμαι στα καλά μου σήμερα.... πω, πω!!! θα με συγχωρέσεις... ε, αγαπητέ μου gοzzar07...
awake68 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου Gozz ..όσο για το 89, δεν με χαλάει! με δείχνει αρκετά πιο μικρό..χεχε
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Με το starter account τι παιζει παιδια; Προσπαθησα να βρω στην σελιδα της blizzard πληροφοριες αλλα δεν βρηκα κατι. Τι περιορισμους εχει; Αν αποφασισεις να αγορασεις το παιχνιδι συνεχιζεις κανονικα με το ιδιο account και τους ιδιους χαρακτηρες;
Jikail Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Κύριοι, όλα τα acts είναι ίδια από θέμα experience που κερδίζεις ή όχι;
Gilmaru Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Με το starter account τι παιζει παιδια; Προσπαθησα να βρω στην σελιδα της blizzard πληροφοριες αλλα δεν βρηκα κατι. Τι περιορισμους εχει; Αν αποφασισεις να αγορασεις το παιχνιδι συνεχιζεις κανονικα με το ιδιο account και τους ιδιους χαρακτηρες; https://eu.battle.net/support/en/article/diablo-iii-starter-edition-guest-pass
Προτεινόμενες αναρτήσεις