Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tyty awake. Mp1 μονο για να πεφτουν και 63 ilvl items, μετα το patch δεν ξερω τι θα ειναι πιο καλα αλλα εως τωρα σιγουρα 1 και 2 εαν θελει κανεις πανω απο 200 με 300k dps

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ωραίος ρε Παύλο! Dedication λέμε, όχι @@! Τώρα θα αράξεις με wiz και θα αυξήσεις dmg ή θα lvl-άρεις κάποια άλλη class?

ή μήπως να τολμήσω να ρωτήσω για επιστροφή στο wow?! :o

Δημοσ.

ευχαριστώ Νικολή μου. να πω και την μαύρη μου αλήθεια, εάν δεν είχα εσένα να μου άνοιγες τα μάτια (εσένα = BlackScorpionX = Nym) βλέπω να κουτουλούσα αριστερά και δεξιά ακόμα...

Αύξησα λίγο dmg και all res με ένα pox που το βρήκα τρομερά φτηνά (27m) και πήρα για πλάκα και ένα andariels έτσι για να είμαι στην 400άρα. Θα χαλαρώσω λίγο, θα βοηθήσω τα παιδιά να πάνε να κάνουν κανά δαχτυλίδι μιας και mp7-8 μπορώ άνετα να τανκάρω και να τους έχω παγωμένους και μετά ίδωμεν. Μπορεί wow για να παίξω τα last 2 tiers μπορεί ακόμα και... lol

Δημοσ.

συγχαρητήρια για το 100!!!

Εγώ ακόμα 44 είμαι και πάει ΕΛΕΕΙΝΑ ΑΡΓΑΑΑΑΑΑ χαχα

πάντως αυτό το πράμα με το AH επιστήμη θα γίνει! Δε μπορώ να καταλάβω, μου πέφτουν καλά items (θεωρητικά) βλέπω πχ αντίστοιχα κομμάτια με χειρότερα στατς στα 1.000.000.000g ρε ποιός έχει τέτοια gold να τα δώσει; Μιλάμε είναι γύρω στα 280ευρώ!

Δημοσ.

280€ pre patch, μετά patch θα είναι στα 500-600€... όσο για τα gold θα σου έρθουν όσο ανεβαίνεις paragon lvl, σκέψου ότι το 1m σε ρευστό είναι ποια πολύ εύκολο... εδώ 0-100 από κάτω μαζεύεις περίπου 150m gold, από κάτω = από πάτωμα... απλά βάλε gold pick radius increased

Δημοσ.

δηλαδή να κρατάμε να πουλάμε μετά το patch καλύτερα;

αυτό μου έπεσε και λέω την έκανα την τύχη μου πάει αυτό ήταν χαχα

post-52804-0-80627000-1359456550_thumb.jpg

Δημοσ.

πολύ καλό είναι... εγώ προσωπικά θα πουλήσω μετά το patch gold, σίγουρα οτιδήποτε με ias όμως (haste etc etc) πρέπει να πουληθεί λογικά ΠΡΙΝ το patch μιας και στο pvp η αξία του haste πέφτει κατακόρυφα... βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες

Δημοσ.

ανάλογο όσο το βάλεις... αυτήν την στιγμή έχει ΆΠΕΙΡΟ gold συσσωρευμένο στα 0,25 άρα πρέπει είτε να περιμένεις να ανέβει λίγο για να το δώσεις τόσο ή να το βάλεις χαμηλότερα. απλά τα 0.25 είναι το σημείο που η bliz δεν επιτρέπει να πέσεις παρακάτω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...