Retromaniac Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 φυσιολογικά θα έβαλε το ελάχιστο... 0,25€ το τεμάχιο.. εδιτ φτου με πρόλαβες Δεν είναι το ελάχιστο, είναι αυτό που βγάζει αυτόματα. Μπορείς να το αλλάξεις... Πόσα πούλησες όμως;
ChrisAce Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι το ελάχιστο, είναι αυτό που βγάζει αυτόματα. Μπορείς να το αλλάξεις... Πόσα πούλησες όμως; Είναι το ελάχιστο. Δεν σε αφήνει παρακάτω. Αν δεις το screenshot λέει σε παρένθεση τα τεμάχια.. Το θέμα είναι αν τα πούλησε όλα η κάποια από αυτά ή απλά κόλλησε το σύστημα.. Το οποίο θα φανεί όταν γίνει complete η όποια αγοραπωλησία. Τότε θα ήθελα να δω screenshot.
Gilmaru Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κωλοφαρδία , αυτός που τα αγόρασε πρέπει να μην ξέρει να χειρίζεται το ah καθόλου, δεν εξηγείται αλλιώς (υπάρχει βέβαια και πιθανότητα να έκανε την αγορά μηχανικά εντελώς και να ξέχασε να κάνει switch από euros σε gold).
greeneye Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) θα σας ενημερωσω συντομα Μεχρι τωρα δε μου ακυρωθηκε καμια συναλλαγη εμαι πολυ αισιοδοξος για το θυμα 1) tome of secrets 2) tome of blacksmithing 3)page of jewelcrafting 4)tome of jewelcrafing 20 τομους στο 2 πουλησα 10 τομους στο 4 πουλησα 10 τομους στο 1 πουλησα 20 τομους στο 4 πουλησα Αναμενω απλα το τυπικο οτι ολοκληρωθηκε η συναλλαγη. Συνολικα πρεπει να ειναι κοντα στα 11 ευρω καθαρο κερδος. edit : αμα μπεις στο e-mail σου παντως βλεπεις απο αρχης ποσα πουληθηκαν δε χρειαζεται να περιμενεις! Απλα στο ΑΗ στην παρενθεση δειχνει ποσα ειχες για πουλημα. Π.χ στο 1 ειχα βαλει 1000 τομους που ειναι το μεγιστο αφου 1000 Χ 0,25 = 250,00 που ειναι το μεγιστο καθαρο κερδος που μπορεις να κερδισεις ! ειναι ωραιο να βλεπεις αυτο παντως Greetings GEORGE (GMWARRIOR), Congratulations on your successful auction in Diablo III! Item name 20 Tome of Jewelcrafting Time of transaction 25 January 2013 10:37 AM GMT Sale price €5.00 Transaction fee €0.75 Transfer fee €0.64 Applicable taxes €0.00 Your proceeds €3.61The proceeds from this auction will be automatically transferred to your PayPal account. Please allow up to 72 hours for the proceeds to transfer. To view this auction, please see the "Completed" tab in the Diablo III Auction House user interface. Thank you for participating in the Diablo III Auction House! Regards, Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2013 από greeneye
jim777 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 9 παρα εγραψες ολοκληρη εκθεση για 3.5 ευρω?
ChrisAce Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 χάχα είμαι σίγουρος ότι μετά το screenshot του greeneye πολλοί έτρεξαν να πουλήσουν τους τόμους τους ανά χιλιάδα.. Στο email λέει όντως τι πούλησε αλλά δεν το ανέφερε πριν, έγραψε ότι το κέρδος του είναι 250,00, για αυτό ήθελα και το screenshot όταν γινόταν complete γιατί έτσι και τα πούλαγε όλα τότε θα μιλάγαμε για περίπου 338 ευρώ μικτά. false alarm λοιπόν.
greeneye Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 χάχα είμαι σίγουρος ότι μετά το screenshot του greeneye πολλοί έτρεξαν να πουλήσουν τους τόμους τους ανά χιλιάδα.. Στο email λέει όντως τι πούλησε αλλά δεν το ανέφερε πριν, έγραψε ότι το κέρδος του είναι 250,00, για αυτό ήθελα και το screenshot όταν γινόταν complete γιατί έτσι και τα πούλαγε όλα τότε θα μιλάγαμε για περίπου 338 ευρώ μικτά. false alarm λοιπόν. δε με πειραζει να τα βαλουν και αλλοι, απλα αυτο ειναι αποδειξη οτι ανα πασα στιγμη μπορει να πουλησεις οτιδηποτε αφου η ασχετοσυνη παει συννεφο! Οσο για τα 250 ευρω δεν εγραψα πουθενα οτι πουλησα 1000 τομους παιδια. Εγραψα τι πουλησα με 4 διαφορετικα αντικειμενα και ειπα το εξης και το ξαναλεω. Ειπα λοιπον οτι επειδη το ΑΗ τηρει μια σειρα για το ποιος θα πουλησει (πουλαει αυτος που εβαλε γρηγοροτερα κατι!) εφοσον εγω εβαλα 1000 τομους για 250 ευρω και πουλησα 20 τοτε αν πουληθουν και αλλοι π.χ 100 τομοι τοτε σιγουρα θα τους πουλησω εγω αφου ειναι η σειρα μου! Οποιος εβαλε 1000 τομους μετα απο εμενα ατυχησε γιατι πρεπει να πουληθουν οι 1000 δικοι μου για να πουλησει αυτος η να ληξει η δημοπρασια μου! Ελπιζα απλα να αγορασουν και αλλοι ωστε να πουλησω οσο γινεται περισσοτερα. Μεγιστο που θα εφτανα ειναι 250 ευρω. Τελικως αυτα ολα πουληθηκαν με κερδος καθαρο 10,82 ευρω που θα παει στο paypal μου. (συνολικο κερδος απο τα 4). Αρα το θυμα ολοκληρωσε τη μαλακια edit : το ε-μαιλ που ανεβασα ειναι 1 απο τα 4... δεν κερδισα 3,5 ευρω ξαφνικα αλλα 10,82 ! ιδου και η αποδειξη...
angel_fot Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εαν το θελει καποιος θα του κανω special τιμη pm me
paularas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 1 μήνας παρά 2 μέρες από την ημέρα που τον έκανα μέχρι που πήγα 100. 0 bot και λίγη βοήθεια από φίλους... αυτά...
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 respect Zfour ( Παυλο αν θυμαμαι καλα ) . Αυτο το παλικαρι ειναι GAMER .... Τον θυμαμαι απο το Wow καποια στιγμη ειμασταν στο ιδιο guild το πως επαιζε τον rogue του . Δεν υπαρχει λεμε . Grats !!!
Retromaniac Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 @paularas Πόσες ώρες ανά ημέρα κατά μέσο όρο; Echoing fury ή Skorn για barbarian; Ποσό μέχρι 80.000.000 περίπου.
paularas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ~10-12 ώρες την ημέρα όπου μπορούν να μειωθούν με την χρήση leoric signet ΚΑΙ στον παίκτη και με 3άδα cains... βέβαια μετά πας το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο (ελάχιστο dmg) και 0 fun αλλά είναι περί ορέξεως... @Gagas_thess ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, εάν δεις καμία μέρα κανά x6 ή καμία 3άρα με σήμα diablo από πίσω κάνε νόημα θα είμαι εγώ πάντως φανταστική όλη η διαδρομή και τρομερά fun, μπορεί να είναι αρκετά demanding αλλά αποζημιώνεσαι και με το να μεγαλώνεις και με τα loots που λίγη τύχη να έχει κάποιος θα βγάλει θεωρητικά αρκετά λεφτά (gold / €)
awake68 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 συγχαρητήρια κι από μένα δεν έχω λόγια να πω...respect, απλά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις