Vaynard Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 οχι ειναι λανθασμενη η εντυπωση σου, ειναι κοντα με τους μηχανισμους του diablo 2 αυτα που αλλαζουν ειναι η υπεραπλουστευση καποιων στατιστικων, πχ στο 2 υπηρχαν fast hit recovery στο blockstun, fast cast rate, chance to hit κτλ, αλλα και το φτωχο (για την ωρα) itemization sto 3 στο 2 ειχες λιγα περισσοτερα affixes να λαβεις υποψην ενω αλλα λειτουργουσανε διαφορετικα πανω σου πχ το block δεν απορροφουσε μονο ενα μερος του dmg το οποιο block εκει ητανε τερμα broken στο max ειδικα οταν ανεβαζες και το damage reduction max επισης στο 2 οι χαραχτηρες δεν ητανε φτερο στον ανεμο χωρις τα items τους πραγμα που συμβαινει στο 3 μπορω να φερω πολλα παραδειγματα αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ομως οι παραπανω διαφορες δεν αλλαζουνε την παρομοια φυση του pvp στα 2 παιχνιδια τωρα για το balance δεν τιθεται καν συγκριση, στο diablo 2 τα μισα items ηταν broken πχ windforce με knockbacκ,slow και ola ta runewords που μπηκανε προς το τελος κτλ τα pvp communities που ανεφερα στο προηγουμενα posts μου, με σοβαρους pvpers που ειχα την τυχη (η ατυχια ) να παιρνω μερος κατα διαστηματα για αρκετα χρονια ειχανε σελιδες με rulesets για να το κανουνε οσο ποιο fair γινοταν, η blizzard μπορει οποτε της καπνιζε να εκανε reset στα ladders αλλα με το pvp δεν ασχοληθηκε ποτε, ενω εξακολουθουσε να δινει καινουργια runewords για να γινεσαι και ποιο ευκολα one shot μηπως να αναφερω cookie cutter builds? ww barbs που σε κανανε desync απο το απειρο fast run walk των charms, hammerdins, fohadins,smiters,vindicators , zons και sorcs παιζανε ολες με ενα build για pvp, assasins που σε lockarane με traps και blast και ολα αυτα γινανε χειροτερα με την teleport enigma armor, εξου και τα rulesets που ανεφερα ποιο πανω
paularas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 για κάποιο λόγω έχουν στερεύσει τα loots σε κουραστικό βαθμό, πια για να βγάλω 50m σε μία μέρα θέλει σίγουρα 4-5 ώρες παιχνίδι... ίσως τελικά αυτό με την μάνικα να ίσχυε (που ανοίγουν και κλείνουν τα drop rates κάπως), α! και μετά το 88-90 απλά πόνος το 1 lvl / ημέρα (95 atm)
Retromaniac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Όντως έχουν στερεύσει.... Δεν πέφτει τίποτα Πάντως αυτή την στιγμή δεν μπορώ να μπω καν μέσα.
paularas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 φίλος με ενημερώνει ότι σήμερα το πρωί έπεσαν και οι πέτρες από items... τόσο πολύ...
on3st4b Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 για κάποιο λόγω έχουν στερεύσει τα loots σε κουραστικό βαθμό, πια για να βγάλω 50m σε μία μέρα θέλει σίγουρα 4-5 ώρες παιχνίδι... ίσως τελικά αυτό με την μάνικα να ίσχυε (που ανοίγουν και κλείνουν τα drop rates κάπως), α! και μετά το 88-90 απλά πόνος το 1 lvl / ημέρα (95 atm) καλα εισαι εγω παω ενα lvl / 5 μερες και ειμαι 26
paularas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 σκέψου 99 -> 100 = 0 -> 18 νομίζω ΤΟΣΟ χάλια είναι... ps1: μην μιλήσεις εσύ που ξέρω ότι θες να βήξεις... μου χάλασες τα 2, δεν θα μου χαλάσεις και το 3ο το δανεικό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 καβάτζα ε?
ChrisAce Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 φίλος με ενημερώνει ότι σήμερα το πρωί έπεσαν και οι πέτρες από items... τόσο πολύ...Όντως άνοιξαν την κάνουλα πάλι.. Το ότι κάποιες μέρες βρέχει legendary/set items μόνο τυχαίο δεν ειναι. Sent from my iPhone using Insomnia
Gilmaru Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά τα legendery drops είναι πολυυυυ πιο συχνά όταν είσαι π.χ. 60-70lvl paragon ή παραπάνω, σε σχέση με 10-20 lvl paragon? Απλώς από περιέργεια
paularas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 @thresh εμ τι; Μυδια ανοιγουμε; @gilmaru κατα βαση ναι. Γενικα αυξανεται ομως το drop rate σε necks/ rings. Εχει τυχει στα 90 να μην πεσει τιποτα σε 7 runs και στο 63 ειχα σηκωσει 6 σε ενα run... Go figgure Απλα εχει μερες που γενικα πεφτει πραγμα, εχει και μερες ξηρασιας... Τι να πω Sent from my iPhone using Insomnia
greeneye Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 εγω παιδια παντως πιστευω οτι το τι πεφτει ειναι αναλογα με το ποσο κοσμο βλεπουν να παιζει, αν πουλιουνται καλα αντικειμενα στο ΑΗ, αν οι χαρακτηρες γενικα "ανεβαινουν" του κοσμου, αν κινειται το real AH κτλ κτλ...να ειστε σιγουροι οτι τα παρακολουθουν ΟΛΑ ! Εγω πιστευω οτι ενα random πεσιμο αντικειμενων ισχυει γενικα στο game αλλα πιστευω γενικα οτι οταν βλεπουν πεσιμο του παιχνιδιου anoigoyn perissotero thn kanoyla... χτες παντως με μισο run στο ΑΚΤ1 απο το 5 quest εως και το χασαπη που εριξα μου εριξε 1 legendary αχε ολο και ολο και αυτο στο τελος σχετικα... πουληκε 360.000 μολις... οχι κατι τρομερο... απο πρασινα 2 ολα και ολα και ειμαι παραγοντας 27 Επισης πιστευω οτι οσο ανεβαινεις στο paragon λογικα πρεπει να σου ριχνει περισσοτερα πρασιναδια και καλα αντικειμενα σαν επιηβραβευση αλλα και για να φτιαξεις σιγα σιγα το χαρακτηρα σου για καλυτερα πραγματα δηλαδη μεγαλυτερα MP αλλιως πως θα σε κρατησει στο game h bliz ?! προσωπικη γνωμη για ολα...
Retromaniac Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Επισης πιστευω οτι οσο ανεβαινεις στο paragon λογικα πρεπει να σου ριχνει περισσοτερα πρασιναδια και καλα αντικειμενα σαν επιηβραβευση αλλα και για να φτιαξεις σιγα σιγα το χαρακτηρα σου για καλυτερα πραγματα δηλαδη μεγαλυτερα MP αλλιως πως θα σε κρατησει στο game h bliz ?! προσωπικη γνωμη για ολα... Μα αυτό συμβαίνει ήδη, αφού το paragon σου ανεβάζει το mf που είναι ο αποκλειστικός παράγοντας για να σου πετάξει καλύτερα items....
greeneye Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μα εγω δεν το χρειαζομαι... χτες το run μου ηταν με 400% και @@ εριξε ! 1 legeδαρυ με το ζορι!!! εχω ψευτικο εξοπλισμο για 300% απο το gear οποτε ανεβω δεν ανεβω αδωρον!!! Απλα στο τελευταιο hit αλλαζω μερικα αντικειμενα !
paularas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 βλέπω πάντως ότι είσαι γενικά δημιουργικό παιδί με καινοτόμες ιδέες που σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη... δοκίμασε να σταυρώνεις και τα δάχτυλα όταν κάνεις killing blow, it works some times... trust me
greeneye Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 να σου πω την αληθεια φιλαρακι ποιο πολλα λετζενταρυ πεσανε απο ασχετους εχθρους π.χ ανθρωπους-τερατακια παρα απο μεγαλο boss. Απο βοσσ μπορω να πω οτι σπανιζει το legendary! apo kasa sas εκατσε ποτε λετζενταρυ ? εμενα οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις