Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξεκολατε με τα λεφτα απο το diablo , αν θες να βγαλεις κατσε botare, ή κανε flipping items ή απλα να ελπιζεις να εισαι κωλοφαρδος.

ps. και προφανως επρεπε να παρει το μπουλο o jay ,μην σου πω και το υπολοιπο team. το game failare σε παρα πολλους τομεις και δεν νομιζω να μπορουν να το μαζεψουν καν (μακαρι να βγω ψευτης)

• Like 1
Δημοσ.

ένας λόγος είναι ότι η blizzard με το AH έχει δημιουργήσει περισσότερες θέσης εργασίας από ότι η τελευταίες 3 κυβερνήσεις .

περά από αυτό ο τρόπος που rollaroun τα stats στα items είναι τόσο random που θα έλεγα έχεις της ίδεις πιθανότητες να σου κάτσει καλό item με το να  πιάσεις το τζοκερ .

βεβαία κάθε μια στο τόσο , και αφού τα άστρα βρίσκονται στην κατάλληλη ευθυγράμμιση κτλ , θα σου κάτσει κάτι καλό .

• Like 1
Δημοσ.

btw, μην αγοράζετε necks και rings που έχουν min / max dmg(και κανονικά black weaps & echoing fury αλλά μάλλον δεν θα τα περιλάβουν) μέχρι να δούμε τι nerf θα πέσει και πόσο λόγω του ότι υπολογίζονταν λάθος το min / max dmg...

Δημοσ.

Χαλαρωστε παιδια! Δεν ξερω τι μπορει να εχετε ακουσει κατα καιρους απο διαφορους, αλλα εγω δεν εχω σκοπο το κερδος! Απλα ο φιλος μου ειχε πετυχει ενα item που το εβαλε στο ah και πωληθικε στα 10€ οποτε αρχισαμε μια σχετικη συζητιση και ηθελα απλα να μαθω πως ειναι τα πραγματα.

Και στην τελικη τι σχεση εχει αν απο αλλα games βγαλαμε λεφτα; ναι, εγω εχω βγαλει περιπου 500 ευρο απο αλλο game... 

Δημοσ.

Χαλαρωστε παιδια! Δεν ξερω τι μπορει να εχετε ακουσει κατα καιρους απο διαφορους, αλλα εγω δεν εχω σκοπο το κερδος! Απλα ο φιλος μου ειχε πετυχει ενα item που το εβαλε στο ah και πωληθικε στα 10€ οποτε αρχισαμε μια σχετικη συζητιση και ηθελα απλα να μαθω πως ειναι τα πραγματα.

Και στην τελικη τι σχεση εχει αν απο αλλα games βγαλαμε λεφτα; ναι, εγω εχω βγαλει περιπου 500 ευρο απο αλλο game... 

http://www.youtube.com/watch?v=zrzMhU_4m-g

Δημοσ.

λογω του pvp οι ισορροπιες στο ah αλλαζουνε μερα με την μερα, ehp, life regen is the way go in pvp, το dps ειναι παντα δυναμη αλλα αν δεν μπορεις να το υποστηριξεις με ehp θα ψοφας οσο ευκολα σκοτωνεις, επισης  to AS ειναι λιγοτερο χρησιμο εως καθολου στα skills που παιζουνε καποια classes στο pvp (πχ wizard)

το pvp οτι και να συμβει στο game παντα θα εχει τον κοσμο του και το community του, υπαρχουνε ατομα απο postreality.tk aow-pvp που οργανωνουνε τα πραγματα σιγα σιγα , (για οσους γνωριζουνε αυτα το ονοματα απο εποχες d2 ξερουν τι προκειται να συμβει) οπως και μερικοι top streamers απο το twitch 

ειπανε επισης οτι στο current build του ptr καποια affixes ειναι bugaρισμενα πχ (dmg to elites/reduced damage to elites) θα δουλευουνε κανονικα στο pvp, οποτε το optimal itemization ειναι ακομα στον αερα για το pvp (soj hello? :P)

οσοι ενδιαφερονται για duels testing in ptr,  coop , κουβεντουλα περι d3 κτλπ ας μου στειλουν f request

vaynard#2325

serious players plz:P

Δημοσ.

όταν το πράγμα σοβαρεύει για ένα μη σοβαρό feature το οποίο δε θα έχει την αναμενόμενη υποστήριξη από την εταιρεία, καταλαβαίνεις τι qq έχει να πέσει.

Και επειδή οι παίκτες δεν πρόκειται να αλλάξουν, ας ελπίσουμε να το πάρει επάνω της η blizz και να υποστηρίξει (με κάποιο μαγικό τρόπο) το pvp.

may the gods be with us, in this dark hour ...

Δημοσ.

το duelling μπηκε προφανως να εχουν κατι να ασχολουνται οι non whiners pvpers (γιατι οι whiners γινονται one shot) και να τεσταρουνε το balance μεχρι να βγει η αρενα η κατι ποιο συγκεκριμενο, απο εκει και περα δεν χρειαζονται ουτε objectives ουτε τιποτα για να ευχαριστηθεις το pvp like old d2 fashion way , μπορω να δεχτω ως ενα σημειο οτι οι εποχες εχουνε αλλαξει οπως και τα standards με την ανοδο των moba games αυτο ομως δεν πρεπει να συγχεεται με την σημερινη πραγματικοτητα των loot hack and slash action rpgs

το d2 δεν παιζοτανε τοσα χρονια για το farming του, ουτε επειδη υποστηριζοταν απο την blizzard το pvp του , φροντιζε γι αυτο το community του , ωστοσο αν καποιος δεν εχει ζησει την πορεια του d2 απο κοντα και ενεργα την προηγουμενη 10ετια,  καταννοω τις ανησυχιες του 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...