Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε ευχάριστα νέα

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7592242994#1

λογικό

1)Πολλά χρόνια ανάπτυξης(?) για ένα παιχνίδι που κάνει 60 ευρώ και απο ενα σημειό και μετά η δυσκολία μεταφράζεται σε τύχη

και magic find με ότι να είναι τυχαία στατιστικά σε όπλα και ρούχα που σε κάνουν να γελάς τόσο πολύ που κοντεύεις να πέσεις απο την καρέκλα

2)Όσο προχωράς το παιχνίδι τόσο και μικραίνουν τα Act σε διάρκεια

3)Απορώ χωρίς παρεξήγηση στους υπολοίπους insomniacs πως αντέχεται στους ίδιους χάρτες και είστε μεγάλο paragon lvl

4)Το παιχνίδι στην ουσία με τα τυχαία αντικείμενα και σε συνδυασμό με το RMAH κατάντησε να είναι F2P Μοντέλο αν το καλοσκεφτούμε

5)To PvP είχαν πεί οτι θα το εβάζαν αλλα τελικά χρειάστηκε απολογία για το unbalance λές και στο WoW έχει balance λέγοντας στην ουσία "οτι αυτοί θα το βάλουν αλλά να μην τους πρίζουμε;" και έπρεπε να περάσουν 7 μήνες +

Και που θα μεταφερθεί σε άλλο τμήμα όσο σκληρό και αν ακούγεται ειναι λίγο

κατάστρεψε όχι μόνο έναν ωραίο τίτλο

και αυτό το λέω γιατί δεν είμαι φανατικός αυτων των παιχνιδιών

αλλά τώρα και expansion να βγεί προσωπικά εγώ θα σκεφτώ αν θα το πάρω

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει καταλαβαινεις ποσο δυσκολο ειναι να αναλαβεις ενα τιτλο που οι φαν θυμουνται ως το καλυτερο game ever(εγω δεν το εχω παιξει προσωπικα μπορει να ειναι δε λεω.)οι προσδοκιες ειναι στο θεο και ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα φας κραξιμο απο μια μεριδα αλλα τοσο πολυ δεν το αξιζει imo.

Λες και ηταν ευκολο για τον οποιονδήποτε αλλο να ξεπερασει το D2 στα ματια των fan..

Δημοσ.

Ενταξει καταλαβαινεις ποσο δυσκολο ειναι να αναλαβεις ενα τιτλο που οι φαν θυμουνται ως το καλυτερο game ever(εγω δεν το εχω παιξει προσωπικα μπορει να ειναι δε λεω.)οι προσδοκιες ειναι στο θεο και ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα φας κραξιμο απο μια μεριδα αλλα τοσο πολυ δεν το αξιζει imo.

Λες και ηταν ευκολο για τον οποιονδήποτε αλλο να ξεπερασει το D2 στα ματια των fan..

fact is fact ^ ^

και δεν έχω παίξει το D2

όμως το σημείο εκμετάλλευσης και κοροιδείας των φαν είναι

αύτο που με εκνευρίζει περισσότερο

γιατί σκέφτηκαν τον πελάτη πως να

κρατήσουν γενικώς αλλά πως να τον αρμέγουν

Δημοσ.

Παντως θεωρω οτι με 50$ που δωσαμε και οι περισσοτεροι εδω ξεπερασαν ευκολα τις 200-300 ωρες αξιζε και με το παραπανω, εδω αλλα παιχνιδια σημερα σκας το 50αρι και κρατανε 8-10 ωρες το πολυ.. D2 ηταν μια φορα και δεν θα ξαναγινει ιδιο(στα ματια των φαν) απο κει και περα αυτο δε σημαινει οτι το D3 δεν αξιζει επειδη δεν το ξεπερναει..

Εχει προβληματα δεν λεω οτι ειναι τελειο εννοείται(itemization πχ) αλλα imo το κραξιμο που τρωει ειναι λογο συγκρισης με diablo 2 και οχι επειδη σαν παιχνιδι δεν ειναι καλο.. Τελος παντων παει ο Jay να δουμε τι θα κανει ο επομενος.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Παντως θεωρω οτι με 50$ που δωσαμε και οι περισσοτεροι εδω ξεπερασαν ευκολα τις 200-300 ωρες αξιζε και με το παραπανω, εδω αλλα παιχνιδια σημερα σκας το 50αρι και κρατανε 8-10 ωρες το πολυ.. D2 ηταν μια φορα και δεν θα ξαναγινει ιδιο(στα ματια των φαν) απο κει και περα αυτο δε σημαινει οτι το D3 δεν αξιζει επειδη δεν το ξεπερναει..

Εχει προβληματα δεν λεω οτι ειναι τελειο εννοείται(itemization πχ) αλλα imo το κραξιμο που τρωει ειναι λογο συγκρισης με diablo 2 και οχι επειδη σαν παιχνιδι δεν ειναι καλο.. Τελος παντων παει ο Jay να δουμε τι θα κανει ο επομενος.. :P

+1 για τον επόμενο είμαι περίεργος  ^ ^

Δημοσ.

για το pvp τελικά δεν έβαλαν μιαλό ? θα μας δώσουν μια ξερή αρένα χωρίς λόγο ύπαρξης ? ειναι δύσκολο να φτιάξουν rated arenas με pvp gear ????????

anyway 

σχετικά με τα items αυτό που με χαλάει ειναι πως

τα legendary δεν σου δίνουν την εντύπωση οτι ειναι σημαντικά , μονο το όνομα έχουν και στις περισότερες περιπτώσεις ειναι υποδεέστερα απο τα green

δεν λέω , τα διόρθωσαν αρκετά ΟΜΩΣ υπάρχει και ένα αλλο πρόβλημα

εγω προσωπικά θα ήθελα τα items να είχαν ξεχωριστό look και να γουστάρω που απέκτησα κάτι δύσκολο και σπάνιο

θα προτιμούσα να ήμουν για 2 μηνες με "άσχημο" gear και να καταφέρω να πάρω κάτι που θα δείχνει και θα είναι ΓΑΜΑΤΟ 

Στο wow για παράδειγμα τα tier set που είχαν φτερά κλπ και είχαν ενα ξεχωριστό animation ήταν ενας καλός  λόγος να καώ να τα αποκτήσω .

θέλω να βλέπω τον χαρακτήρα μου και να γουστάρω αυτό που βλέπω , πράγμα που το d3 δεν το πετυχαίνει κατα την προσωπική μου άποψη. δεν έχω δει gear που να δείχνει πραγματικά badass.

Δημοσ.

απο τότε που μπήκα φαντάρος έχω logάρει κανα 2-3 φορές αλλα δεν πρόλαβα να καταλάβω αλλαγές

πρόσθεσαν items? γιατι τα set που είχα δει και υπήρχαν δεν μου έλεγαν κάτι .....

Δημοσ.

προς το παρόν rated arenas με pvp  gear δεν το βλέπω.

To gear δεν μπορεί να είναι fixed με βαση τα drops / ah + rmah και φυσικά θα υπάρχει τρελό unbalance στους χαρακτήρες μόνο και μόνο από τα skills. Το pvp στο D3 δεν προοριζόταν για σοβαρό ανταγωνισμό αλλά σαν fun feature.

Δεν ξέρω αργότερα αν το αλλάξουν αλλά όσοι δεν πήραν το παιχνίδι με σκοπό το pvp πρέπει να διαβάζουν περισσότερο τι αγοράζουν.

Δημοσ.

το παιχνίδι ουσιαστικά έχει 15-20 ώρες , μετά απλά παίζεις άλλο επίπεδο δυσκολίας .

αυτό το έχουν όλα τα games .

το ότι πρόσθεσαν  τα paragon lvls δεν λέει κάτι ( και για μένα όχι , δεν είναι end game continent ) , δεν είναι νέο περιεχόμενο , απλά αυξάνεις το lvl cap , so what ?

λογικά θα υπάρχει και expansion σύντομα με λίγα ακόμα items , και κάνα 2 class , αυτά που ξέχασαν να βάλουν εξαρχης... ακόμα  50 εύρο ..

ένα από τα μεγάλα μου " παράπονα " από το Δ3 είναι η κάμερα .. το όποιο δεν βλέπω να λύνετε σύντομα .

Δημοσ.

το παιχνίδι ουσιαστικά έχει 15-20 ώρες , μετά απλά παίζεις άλλο επίπεδο δυσκολίας .

αυτό το έχουν όλα τα games .

το ότι πρόσθεσαν τα paragon lvls δεν λέει κάτι ( και για μένα όχι , δεν είναι end game continent ) , δεν είναι νέο περιεχόμενο , απλά αυξάνεις το lvl cap , so what ?

λογικά θα υπάρχει και expansion σύντομα με λίγα ακόμα items , και κάνα 2 class , αυτά που ξέχασαν να βάλουν εξαρχης... ακόμα 50 εύρο ..

ένα από τα μεγάλα μου " παράπονα " από το Δ3 είναι η κάμερα .. το όποιο δεν βλέπω να λύνετε σύντομα .

Δεν έχεις ασχοληθεί με τα προηγούμενα diablo προφανώς. Τα παραπονά σου είναι ΒΑΣΙΚΑ στοιχεία των προηγουμένων diablo και δεν υπάρχει περίπτωση να "λυθούν" γιατί δεν αποτελούν προβλήματα αλλά βασικά στοιχεία χωρίς τα οποία θα γινόταν κριτική τύπου "αυτό δεν ειναι diablo". Προσωπικά διαφωνώ και κατακρίνω την blizzard στο ότι δεν έκανε το βήμα παραπέρα και θέλησε να βαδίσει στα σχετικά ασφαλή μονοπάτια των προηγουμένων diablo χωρίς πολλές πολλές καινοτομίες πέρα από τις αλλαγές στα skills / runes.

Και είμαι βέβαιος (προσωπική εκτίμηση) ότι δεν το έκαναν για να μην ξεφύγουν πολύ από ένα "diablo2 + 2012 + κάποιες μικροαλλαγές = επιτυχία"

Τυπικά και ουσιαστικά τα paragon level, ΕΙΝΑΙ end game content αφού μόνο όποιος φτάσει στο ανώτατο lvl 60 (άρα end game) μπορεί να μπει στα paragon lvl. Σίγουρα δεν είναι content όπως ένα dungeon μονό για 60 lvl + αλλά αυτό δεν υπήρχε σε κανένα diablo.

Ποιος είπε ότι θα έχει end game περιεχόμενο; Διαφημίστηκε κάτι τέτοιο ή μήπως το περιμέναμε λόγω wow?

Ποιος τύπος παιχνιδιών έχει end game περιεχόμενο πέρα από τα ΜΜΟ? Tα Diablo δεν είναι MMO.

• Like 3
Δημοσ.

έλα ρε Νίκο τώρα κάθεσαι και ασχολείσαι... να πει ο σταύρακας, ο γιώργος ο κλαιν μαιν, ο thresh, εγώ, εσύ, ο adhd κάτι για το παιχνίδι να πω "ναι, το έπαιξες, είδες καλές μέρες, είδες και άσχημες".

τώρα πάει ο άλλος το κατεβάζει, παίζει 3 ώρες, έχει δει τον ξάδελφο του μπατζανάκη του φίλου του γείτονα του απέναντι του περιπτερά που έπεζε d2 πριν 235235 χρόνια και έχει αποκτήσει ΑΥΤΟΜΑΤΑ εμπειρία σε d1, d2, d3, wow vanilla, tbc, wotlk, cata, mop, starcraft 1,2,3,43,3,5,3,5, lost vikkings και σε όλα τα παιχνίδια της blizzard και έρχεται εδώ και κλαίγεται σαν 5 χρονών παιδί ότι δεν του άρεσε το παιχνίδι...

btw, έπαιξε κανείς από τις w(h)ine biatches λίγο παραπάνω και να ασχοληθεί? και δεν μιλάμε για τσουρούφλισμα αλλά για να το χαρεί. Μιας και "χαρά" σου δίνει και αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω. Για να μην πούμε για rmah που έχω πάνω απο 20 άτομα που είναι στα 1,500€ και ανεβαίνουν (είτε με gloves craft σε χρυσές εποχές είτε τσουκου τσούκου έβγαζαν και του έπεσαν και 2 καλά αντικείμενα), εγώ πχ είμαι στα 600€ σε 3 1/2 εβδομάδες παιχνιδιού και επειδή δεν τα ήθελα μοίραζα σε φίλους (άντε και 200€ ένα καλό γέμισμα το x6). Γι αυτό, εάν είναι να μπείτε να κάνετε flame σε topic που κατά πάσα πιθανότητα θα πέσετε επάνω σε fun boyz τότε και σκεφτείτε το καλά και βρείτε ΒΑΣΙΜΑ επιχειρήματα. όχι ότι δεν έχει 3d camera και ο βάρβαρος δεν έχει τόση βαρβατήλα.... ΕΦ ΕΦ ΕΣ ΔΛΔ... πιο καλό θα μου φαινόταν να μου έλεγε ότι δεν είναι τόσο mucho ο barbarian από τον θεό τοξότη παρά αυτά...

ps1: γκαντέμη χάρη μου μάτιαξες τα bots και χάλασαν... ο ένας τυφλώθηκε από το ένα μάτι και ο άλλος έχει emo issues...

Δημοσ.

αληθεια ποσο εχετε βγαλει απο το game απο το real aucion house με λεφτα? π.χ 50 ευρω ? 100 ευρω? και ερωτω

οχι ποσα ΘΑ βγαλετε αν πουλησετε αφου μπορει να μην πουληθουν!

Εγω κανω την αρχη και οσοι θελουν ας πουν αλλα αληθειες.

εγω λοιπον 41 ευρω εως τωρα με διαφορα μικροαντικειμενα (ακομα και tome of secrets mesa!) με μεγιστο ενα σπαθι 13.00 μικτα

νομιζω. Γενικα παντως δε μου επεσε βαρβατο αντικειμενο ειδικα στις "καλες εποχες". Εχω περιεργεια να μαθω για αλλους...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...