Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το cc είναι καλύτερο. Το cc βοηθάει διάφορα runes, mana, frenzy κτλ σε cooldown, refiling κτλ.

πχ. Με πολύ cc + attack speed μπορείς να έχεις infinite wrath

Στην αρχή δείχνει και το gear του. Προς τα εκεί πρέπει να κινηθείς.

Δημοσ.

Βασικά να πούμε εγώ περίμενα 7 μήνες για να δω σχόλια σαν το δικό σου. Ήμουν σίγουρος και δε διαψεύστηκα. So much win.

Μπορουσες να μου το πεις νωριτερα, sorry για την αναμονη.

Αλλα ειλικρινα, το γεγονος οτι το συγκεκριμενο pvp το ειχε ετοιμο απο την αρχη αλλα δεν στο εδωσε ενω ηταν μεσα στα features, για να στο δωσει 7 μηνες μετα οταν δεν θα ειχε κατι αλλο να κανει για κρατησει τους παιχτες μεχρι να βγει το expansion, δεν σε θιγει σαν καταναλωτη;

• Like 5
Δημοσ.

Μ'αρέσει που νερφάρανε απο τον Ιούνιο ακόμα pve slightly OP features για να διατηρήσουν το balance στο δρόμο για το pvp. Το οποίο βέβαια δεν έχει κανένα νόημα απο τα λίγα που διαβάζω αν είναι απλά killfest χωρίς stat tracking και χωρίς τίποτα. Go figure. Χρειαζόντουσαν 7 μήνες για να βάλουν 2 άτομα σε μια sandbox αρένα χωρίς objectives. Seriously.

Δημοσ.

καλα για το Pvp ξενερωσα και εγω ... Δηλαδη περιμεναμε 8 μηνες και οχι 7 Μαιο βγηκε + κανα 15 μερες μεχρι να βγει απο το PTR στο κανονικο 9 σχεδον μηνες για να με βαλεις μεσα σε μια αρενα χωρις κανενα απολυτως νοημα να κανω πιου πιου ; Ελεος ρε blizzard.....

Δημοσ.

βασικα το αστειο ειναι οτι ειναι εντελως unbalanced αυτο το πραμα , και φυσικα αν εχεις barb δεν εχεις καμια τυχη , τεσπα τωρα θα αρχισει κλασικα η Blizzard τα nerf , buff κλπ.

Δημοσ.

Apat0a#2900

Προαθεστε και μενα εαν θελετε βοηθεια η οτιδηποτε αλλο. High mp players κατα προτιμηση, δεν εχω κουραγιο να παιξω low mp μετα τα 100 paragon του dh.

Δημοσ.

Ο αντικαταστάτης θα δείξει την δουλειά του στο Expansion, γιατί θεωρώ πως έχουν ήδη σχεδιάσει ένα γενικό πλάνο του πως θα κινηθούν στα επόμενα patch μέσα στο 2013.

• Like 1
Δημοσ.

νταξ... λογικό ήταν να έψαχναν ένα θύμα και δεν μπορούσαν να βρουν καλύτερο.. και μάλιστα εάν τουμπάρουν όλη την κατάσταση θα τους βγει προς κέρδος... btw πάμε τελική ευθεία... με 1 lvl / μέρα επόμενη Κυριακή / Δευτέρα θα είμαστε 100

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...