Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμη μου φαίνεται ψάχνεις λάθος stats

Στα stats πρέπει να ψάχνεις τα εξής με σειρα προτεραιότητας (όχι απόλυτη):

critical chance

attack speed

critical damage

strength (barb αλλιώς το primary attribute για το class)

all resistance

vitality

Πάρε βάλε 2 δακτιλίδια με τέτοια. Βρίσκεις άνετα με κάτω από million

cc 4-5 και attack speed 5-6, strength 50-80, all resistance 30-40, vitality 30-80

Για καλύτερο dps θυσίασε είτε το all resistance είτε το vitality (αυτό ισχύει γενικά)

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

critical chance

attack speed

critical damage

all resistance

vitality

cc 4-5 και attack speed 5-6, strength 50-80, all resistance 30-40, vitality 30-80

Για καλύτερο dps θυσίασε είτε το all resistance είτε το vitality (αυτό ισχύει γενικά)

Οχι ενταξει εχω καταλαβει. Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Απλα επειδη οπως ειπα και σε παλιοτερα post δεν διαβαζα forums κτλ οποτε δεν εφτιαξα συγκεκριμενο build πρωτα εχτιζα αμυνα και επαιρνα με Α προτεραιοτητα το all resi δυστυχως! Τωρα ενα ενα τα διορθωνω αλλα αργα και προσεκτικα αφου δεν εχω και λεφτα !!! Εχω καποια αντικειμενα για να παρω 10-50 Μ αλλα πρεπει να πουληθουν.

* Μην ξεχναμε παντα οτι εχω βγαλει μεχρι τωρα περιπου 41 ευρω αν θυμαμαι καλα. Θα το χτυπησω ακριβως να δω. Αυτα αμα τα αγορασω με gold καθαρισα αλλα δε θελω :-D

thx για την ενημερωση. Παντως επειδη ψωνιζα πολυ "προστασια" ειδα οτι απο ενα σημειο και περα δεν εδινε κατι, αντιθετως μενεις ΠΟΛΥ πισω σε damage με οτι αυτο συνεπαγεται...

Δημοσ.

critical chance

attack speed

critical damage

all resistance

vitality

Εισαι σιγουρος?Δαχτιλιδι με ολα αυτα τα stats εχει το λιγοτερο 30m..

Δημοσ.

Αν και βρίσκω με 5.000.000 σε buyout έχεις δίκιο το παράκανα λίγο. Αν αφαιρέσεις κάποιο από τα defence τότε είσαι οκ.

post-247172-0-67395800-1358286669_thumb.jpg

Αλλιώς πας σε critical damage και τα έχεις πάλι όλα σε συμφέρουσα τιμή

post-247172-0-27799400-1358286774_thumb.jpg

Δημοσ.

Sorry αλλα 7 μηνες περιμεναμε γι αυτο;

Βασικά να πούμε εγώ περίμενα 7 μήνες για να δω σχόλια σαν το δικό σου. Ήμουν σίγουρος και δε διαψεύστηκα. So much win.

μα δουλευουν αστα να πανε το κοβω το path of exile να παει καλυτερα αλλα το diablo εχει την blizzard

Άστα να πάνε αδερφέ. Τρελό δούλεμα. Εγώ από το pvp περίμενα άλλα πράγματα... δεν ξέρω ακριβώς τι περίμενα αλλά περίμενα άλλα πράγματα. Δηλαδή τι, περίμενες εσύ σε pvp να βαράει ο ένας τον άλλο; Είναι πράγματα αυτά; Ή μήπως περιμένεις όταν θα μπει το deathmatch να βαράνε 2-3 κάποιους άλλους 2-3 σε 2-3 διαφορετικές αρένες; Γιατί αν το κάνουν αυτό θα είναι μεγάλη ξεφτίλα και κατρακύλα για την blizzard. Βέβαια... άκου εκεί... pvp και να σκοτώνει ο ένας τον άλλο.... πάει κατά διαόλου μου φαίνεται! (pun inteded)

(Με σοβαρό και συνάμα δραματικό ύφος τύπου Πρέκας) "Είναι γεγονός, πάει η blizzard δεν είναι πια αυτή που ήταν. Είναι της μοίρας γραφτό, ό,τι ανεβαίνει...τελικά να κατεβαίνει (ή να πέφτει και να γκρεμοτσακίζεται. Αιωνία σου η μνήμη Blizzard...)"

*sigh*

Καληνύχτα και καλή τύχη

Δημοσ.

μιας και επαιξα αρκετα duels στο ptr, δεν ειναι να του δωσεις και πολυ σημασια (οπως ειναι στην τωρινη μορφη του) οι περισσοτεροι γινονται 1hit , και το fight μετα απο κανα 30λεπτο κατανταει βαρετο μιας και δεν εχεις και τπτ να κανεις extra εκτος απο το να σε σκοτωνει ενας witch doctor κανοντας σου hex (κοινως γουρουνακι αχχαχχααχαχ).

Τις νεες συνταγες κλπ λεω να τις αφησω για το official release του patch. 

Δημοσ.

Και ολα αυτα στο day 1 του release του patch. Λογικο ειναι να ειναι μπαχαλο.... Και επειδη ειπατε περι blizzard, δεν παιζατε wow στο launch, εμ να πληρωνεις 11€ εμ να ειναι σκατα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

to cricical chance θεωρειται kalytero apo to critical damage? na to protimame? kai an nai GIATI ?

Εγω μεχρι τωρα νομιζω οτι ειναι το ιδιο. Ας μας πει καποιος ποιο ψαγμενος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...