ababapanos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μια ερωτηση. Μετα απο κανα εξαμηνο που ειπα να ξανα ασχοληθω με το παιχνιδι αφου το ξανα εκανα install και συνδεθηκα με το account μου, δεν εχει τους χαρακτηρες μου μεσα και με βαζει να δημιουργησω απο την αρχη. Ενω μεσα απο το battlenet τους βλεπω κανονικα! Τι μπορει να φταιει?
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μια ερωτηση. Μετα απο κανα εξαμηνο που ειπα να ξανα ασχοληθω με το παιχνιδι αφου το ξανα εκανα install και συνδεθηκα με το account μου, δεν εχει τους χαρακτηρες μου μεσα και με βαζει να δημιουργησω απο την αρχη. Ενω μεσα απο το battlenet τους βλεπω κανονικα! Τι μπορει να φταιει? Άλλαξε region στο παράθυρο ΠΡΙΝ συνδεθείς με το account σου. Λογικά είναι default USA ενώ ήσουν Europe.
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πόσο βαρετό είναι το level up όμως. Πήγα 50-54 σήμερα το barb και νομίζω οτι παίζω 2 χρόνια μιας και δεν υπάρχει φυσικά gold/loot και το hell είναι βαρετόόόόόόό. Ούτε items της προκοπής μπορώ να βάλω και το act 1 (πρέπει να κάνω και story progression) είναι σιχαμένα μονότονο. Ουχ, μάνες. Κάνω προσευχές να βρώ mobs -.- Αν δε βαριέται κάποιος ας μου λινκάρει το ακριβές ww build με τα runes/passives και όλα να δώ αν μπορώ να το κάνω απο τώρα για να το συνηθίζω. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2013 από klainmaingr
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Bash>Instigation, WW>Huriccane, sprint>>run like the wind, battle rage>>into the fray, war cry>>impunity, wrath of the berserker>>thrive on chaos και passives ruthless/weapon master/tough as nails(η nerves of steel αν εχεις πολυ vit η bloodlust γενικα αυτο το slot βαζεις οτι θες) Επισης γιατι δεν λες σε καποιον να σε πεταει κατευθειαν act 3 να levelareis ποιο ευκολα? 1
ChrisAce Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Επισης γιατι δεν λες σε καποιον να σε πεταει κατευθειαν act 3 να levelareis ποιο ευκολα? ή ακόμα καλύτερα να βρει κάποιον φίλο/γνωστό να τον "κουβαλήσει" σε mp10 μέχρι να πάει 60. Δεν θέλει πολύ ώρα. Για το ww build θα πρέπει να περιμένεις να πας 60 για να το δεις όπως πρέπει να είναι. Και θες σχετικά καλό gear για να μπορέσεις να παίξεις σε μεγάλο MP.
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ναι, με leoric/hellfire/cain set και ruby σε mp10 σε περιπου 2:30 ωρες πας 0-60..
paularas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ερωτηση: τα blackthorne pants, stormcrow head, soj πως κοστολογουνται ως καλα; Τι χρειαζεται; Γιατι ειχα ενα soj 5% cold dmg και στο τσακ γλυτωσε το πεταμα Sent from my iPhone using Insomnia
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Το Crow Θέλει CC καλό και ίσως double roll στο Int Το Blackthorne να έχουν 2 sockets και αρκετό vitality(180++) ή πολύ prime stat και πολύ vit Soj πάει ανάλογα με τα πιο popular builds Π.χ για Barb θες cold dmg +cc whirliwhind or - host fury cost or -weapon throw fury
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 SoJ ειναι περιεργο, σιγουρα cold dmg μετραει αλλα αν εχει μονο αυτο δεν πιανει πολλα.. Κοιτα για -4-5 resource cost σε Hota/weapon throw και μετα για ww cc και φυσικα dmg to elites οσο το δυνατον περισσοτερο.. Το Storm Crow CC θελει μονο γιατι παιρνει 1 η 2 random rolls νομιζω..
paularas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Νταξ. Απο το πουθενα 20-30m κερδος. Btw mempo εφυγε 800m -ah fee και lacuni παιζονται στο 1,5b Oo Sent from my iPhone using Insomnia
greeneye Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 εχουμε και λεμε... πρασινο ring επιτελους !!!!!!!!! σε ΜΡ1 παρακαλω με valor 5 στο ΑΚΤ1 στα ορειχια. Το φορεσα πανω μου και ανεβηκα αρκετα σε damage.
greeneye Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τι είναι αυτό το πράτσινο ρινγκ ειναι ring απο σετ. Το ανεβασα με τις 2 εικονες παραπανω. Δεξια η εικονα με τα στοιχεια.
greeneye Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Καπου στα 700-900K πανε αυτα.. οσο και να κανει και 1Μ και 50 Μ το κραταω για μενα προσωρινα αφου μου εδωσε +6000 damage peripoy poy to ithela. μονο 1 Μ ? tipota alla mikrh shmasia exei opvw eipa. Τελικα πηγε γουρι το multiplayer ! Analogos ti tha bro gia shoulder,amulet,chest tha kinhtho parakato. Οσο δεν αγοραζω καλα ειναι ! Αν δεν ειχε strength tha to πουλουσα φυσικα. Και μονο η χαρα για το δευτερο πρασινο ηταν αρκετη. edit : οντως το τσεκαρα μολις και κανει γυρω στα 800- 1,2 Μ (για να πουληθει σιγουρα 100% )
Προτεινόμενες αναρτήσεις