Prospector8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Allo,αραχτε δεν θα σας κραξω πως ειναι δυνατον να παιζεται ακομα D3 κτλπα xD πλακιτσα. Να ρωτησω το RMAH ειναι ακομα νεκρο οπως το αφησα πριν 4 μηνες??? Μιλαμε για βδομαδες δεν παιρνανε τπτ 0 πραγματα σε ξεφτιλα τιμη και καλα αντικειμενα οπως ενα Τουμπανο Skorn 1400dps τοτε με παρα πολυ str,crit dmg,socket,vit και εβλεπα.ειχε στην αρχη 120€,τπτ,μετα απο μια βδομαδα το βαζω 100,τπτ,μετα 75!!! Τπτ! Μετα 50! Μια βδομαδα τπτ,ε μετα το ειχα παρατησει γιατι δεν αντεχα αλλο πια αχρηστο drop που δεν αξιζει οτι για ventor... Εχουν φτιαχτει καθολου τα πραγματα??? Βτw, Pvp θα μπει when its ready και αυτο??εχουμε νεοτερα?
awake68 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ευτυχώς buffαρουν το XP bonus των MP lvl...κάτι είναι κι αυτό. μιλάμε για μεγάλη πίκρα το lvl up!
BlackScorpionX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Allo,αραχτε δεν θα σας κραξω πως ειναι δυνατον να παιζεται ακομα D3 κτλπα xD πλακιτσα. Να ρωτησω το RMAH ειναι ακομα νεκρο οπως το αφησα πριν 4 μηνες??? Μιλαμε για βδομαδες δεν παιρνανε τπτ 0 πραγματα σε ξεφτιλα τιμη και καλα αντικειμενα οπως ενα Τουμπανο Skorn 1400dps τοτε με παρα πολυ str,crit dmg,socket,vit και εβλεπα.ειχε στην αρχη 120€,τπτ,μετα απο μια βδομαδα το βαζω 100,τπτ,μετα 75!!! Τπτ! Μετα 50! Μια βδομαδα τπτ,ε μετα το ειχα παρατησει γιατι δεν αντεχα αλλο πια αχρηστο drop που δεν αξιζει οτι για ventor... Εχουν φτιαχτει καθολου τα πραγματα??? Βτw, Pvp θα μπει when its ready και αυτο??εχουμε νεοτερα? Τα ίδια χάλια. Εμείς παίζουμε επείδη είμαστε φανμπόιζ και η blizzard είναι παλιοεταιρεία
Retromaniac Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ευτυχώς buffαρουν το XP bonus των MP lvl...κάτι είναι κι αυτό. μιλάμε για μεγάλη πίκρα το lvl up! τι εννοείς buffaroun;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 αυξάνουν το ποσοστό...
Retromaniac Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Τι να το κάνεις. Μετά πας πιο αργά, η μία ή άλλη σου έρχεται....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 κάθε mp level σου δίνει bonus xp gained, με το patch αυξάνεται αυτό το ποσοστό σε κάθε ένα από τα δέκα mp levels... άρα ανεβαίνεις πιο γρήγορα γιατί κερδίζεις περισσότερο xp per kill... 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 κάθε mp level σου δίνει bonus xp gained, με το patch αυξάνεται αυτό το ποσοστό σε κάθε ένα από τα δέκα mp levels... άρα ανεβαίνεις πιο γρήγορα γιατί κερδίζεις περισσότερο xp per kill... Τώρα πήρα στροφές. Βγαίνει νέο patch και αυξάνουν το buffarisma. Αυτό είναι super. Κανένα link για λεπτομέρειες; EDIT: http://eu.battle.net/d3/en/blog/7029168/Patch_107_Preview-12_01_2013#mp Το βρήκα. Λυπάμαι μόνο τους παίκτες που πήγαν paragon 100 πριν... MP 1: 25% (up from 10%) MP 2: 50% (up from 20%) MP 3: 80% (up from 30%) MP 4: 120%(up from 45%) MP 5: 165% (up from 60%) MP 6: 215% (up from 75%) MP 7: 275% (up from 95%) MP 8: 340% (up from 115%) MP 9: 420% (up from 135% MP 10: 510% (up from 160%)
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 If only i had it posted on the top of the page... 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 If only i had it posted on the top of the page... χαχαχαχα δεν το πήρα πρεφα. για αυτό και δεν κατάλαβα τι λέγανε. Πάω να πουλήσω το leoric γιατί σε λίγο δεν θα πιάνει μία.... 1
paularas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 είμαι 85 και πάντως ακόμα δεν μου φαίνεται ότι είναι πολύ... άρα και 100 που θα πάω σε 2 εβδομάδες max, all good. το αστείο είναι ότι ακόμα και στο mp1 θες μισό χρόνο για να πας 100 πια... pfff casual friendly 100%, εγώ λυπάμαι αυτούς που τώρα ξεκινάνε να παν 100 και όχι αυτούς που είναι ήδη 100
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 cough cough...
Tmark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Είχα 2 καλά drops yesterday και μάζεψα 20 million. Με αυτό το budget τι upgrade να κάνω? Το προφίλ: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tmark-2929/hero/7978562
paularas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 cough cough... Ε! μου τους γκαντέμιασες... ο ένας τυφλώθηκε και ο άλλος κοιμάται συνέχεια... i am going solo
RedPanda Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ένα διαφορετικό review για το Diablo 3. Πολλοί με αρνητικές κριτικές για το Diablo 3 είχαν έναν κοινό παρονομαστή: δεν ήταν αρκετό για τις προσδοκίες τους. Εγώ από την άλλη θα έπρεπε να έχω προσδοκίες αλλά δεν... Λέω θα έπρεπε γιατί από το 1998 μέχρι το 2006 μπορώ να πω τα diablo, starcraft, warcraft (3) ήταν τα παιχνίδια που έπαιξα όσο κανένα άλλο. Όμως ήξερα τι συνέβαινε, ήξερα πως η ομάδα που έφτιαξε το diablo είχε απολυθεί από την blizzard το 2003 και στο μεταξύ η blizzard είδε ανέλπιστη επιτυχία με το WoW (που ποτέ δεν με τράβηξε). Με άλλα λόγια η εταιρία ήταν λογικότατο να αλλάξει ρώτα στο πως θα έφτιαχνε παιχνίδια (παράδειγμα με έμφαση στο endgame content) και δεύτερον το Diablo 3 θα ήταν φτιαγμένο από εντελώς άλλα άτομα από τα άτομα που έφτιαξαν τα Diablo 1& 2. Άλλος ένας κοινός παρονομαστής στις αρνητικές κριτικές είναι τα τεχνικά προβλήματα και κυρίως αυτά της σύνδεσης. Για ακόμα μία φορά δεν είχα κάτι τέτοιο. Μιας και το παιχνίδι το έπαιξα πρόσφατα, μέσα στα Χριστούγεννα μάλιστα, δεν είχα τα προβλήματα των πρώτων ημερών και η σύνδεση μου ήταν αρκετά σταθερή. Λοιπόν για το Diablo 3 δεν είχα ούτε "outdated" προσδοκίες ούτε τεχνικά προβλήματα. Απεναντίας είχα άπλετο χρόνο μέσα στις γιορτές που απλά ήθελα να σκοτώσω. Το Diablo 3 φάνταζε καταπληκτική επιλογή. Ξεκίνησα το παιχνίδι λοιπόν. Ήμουν ενήμερος για αρκετές από τις αλλαγές από διάφορα reviews που είχα διαβάσει. Παράδειγμα ήξερα για την χαμηλή πρόκληση του normal και έδωσα έμφαση στην ιστορία, γραφικά, skills κτλ σε αυτό το πρώτο playthrough. Το σημειώνω αυτό γιατί το πόσο ξένισαν κάποιους οι αλλαγές ήταν ακόμα ένα θέμα που εγώ δεν αντιμετώπισα. Ήμουν έτοιμος και με ανοιχτό μυαλό. 4 μέρας πέρασαν. Ένας witch doctor lvl 36 και ένας μάγος lvl 49 ήταν το αποτέλεσμα πριν απεγκαταστήσω το παιχνίδι. Όποιοι είχατε την υπομονή να διαβάσατε μέχρι εδώ θα προσέξατε πως στην ουσία δεν έχω αναφερθεί στο παιχνίδι καθεαυτό. Η αλήθεια είναι πως απλά δεν υπάρχει λόγος. Έχω διαβάσει αναλύσεις για όλα τα αρνητικά του παιχνιδιού και μαζί όλα τα αντεπιχειρήματα. Ξανά και ξανά και ξανά. Υπάρχουν πάντα άτομα που θα κάνουν το μαύρο άσπρο και από τις δύο πλευρές και απλά δεν θέλω να μπω σε ακόμα μία τέτοια άγονη αντιπαράθεση. Θα ήθελα όμως να κάνω μία μικρή σημείωση στο τι παιχνίδι, μου φάνηκε, πως ήθελε να φτιάξει η blizzard. Η Blizzard λοιπόν, στην ουσία έκανε ένα παιχνίδι που δεν σου δίνει καμία άλλη ικανοποίηση από το να ψάχνεις και να μαζεύεις αντικείμενα. Σε ωθεί να γίνεις "εργάτης" για τροφοδοτείς και να τροφοδότησε από το auction house. Τίποτα εκτός από items και auction house, auction house και items. Με πιο απλά λόγια το Diablo 3 είναι ένας κουβάς από σκατά ανακατεμένα με άλλα σκατά και μερικά ακόμα σκατά για επιδόρπιο που έχουν την απαίτηση από τους gamers που αντιμετωπίζουν στην καλύτερη περίπτωση σαν πρόβατα να το κατεβάσουν όχι με το καλαμάκι αλλά με τον σωλήνα (για να περάσουν πιο πολλά σκατά). tl; dr Το Diablo 3: http://www.youtube.com/watch?v=XfW0ke4bwI4 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις