Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το πιο αστείο? δεν πήγα ακόμα paragon 100 μιας και το πάω χαλαρά πια... 1 με 1 1/2 lvl / ημέρα και έπεσε όχι σε mp 7-10 αλλά ούτε καν σε 2... όλα αυτά στο mp1 με 310-350mf... go figure...

Δημοσ.

Welcome to RNG :)

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

εγώ γενικά τίποτα, χθες σήκωσα 3-4 echoing fury και το ένα χειρότερο από το άλλο, ψήνω φιλαράκι μου να ξεκινήσει ξανά, πάει mp0 και είναι paragon 2, μου λέει "έπεσε πράσινο ring" λέω θα είναι καμία μαλακία και μου λινκάρει perfect natalyas με crit και τα πάντα όλα με τιμή ~600m :D ....paragon 2, wizard 20k dps (με το ζόρι)

Δημοσ.

και εμείς παλεύαμε να ανεβάσουμε το dps και το Ar και το cc και της παναγιάς τα μάτια για να παίζουμε mp7> και από drops πέρναμε μία μάντρα.... :P

Δημοσ.

νταξ δεν είμαι και γυμνός , http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/22786883, για 3 weeks παίκτης μια χαρά είναι, απλά πάω 1-2 γιατί είναι τέρμα ξεκούραστα και με 12+ ώρες δουλεία την ημέρα μετά 1 μαλακία να σου γίνει μπορεί να τα σπάσεις και όλα στο παιχνίδι....

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, με 2 τέτοια items την εβδομάδα, βγάζεις χοντρό μισθό...

Αλλά ρε παιδί μου, μπορείς να παίζεις 6 μήνες και να μην σου πέσει, και να σου πέσουν 2 σε 1 μία μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, με 2 τέτοια items την εβδομάδα, βγάζεις χοντρό μισθό...

Αλλά ρε παιδί μου, μπορείς να παίζεις 6 μήνες και να μην σου πέσει, και να σου πέσουν 2 σε 1 μία μέρα.

βσκ στους περισσότερους αυτό γίνεται :D

Δημοσ.

και το αστείο είναι ότι όλοι οι φίλοι μου έλεγαν να ξεκινήσουν το diablo για καθαρό proffit και εγώ παίζω για την πλάκα μου και αυτοί είναι ρέστοι και μου κάθονται εμένα αυτά και δεν ξέρω τι να τα κάνω... ότι νάναι

Δημοσ.

Εμένα κάνει disconnects συνέχεια και lag spikes.

Με hol είμαι. Εσύ;

Με forthnet προβληματα ολη μερα εγω..

Με forthnet και εγώ. Αλλά λίγο καλύτερα μου φάνηκε σήμερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...