paularas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 με full xp gear χάνεις 100% το νόημα όμως ούτε το χαίρεσαι... δλδ μέσα σε 3 εβδομάδες παρά πήγα 81 και χωρίς full gear και το έχω χαρεί αρκετά το παιχνίδι, τώρα για την τελική ευθεία ίσως βοηθούσε αλλά και πάλι τι 10 μέρες τι 20 μέρες μιας και μετά αρχίζει το πανηγύρι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 cough cough
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 cough cough Να κεράσω healing potion να σου περάσει ο βήχας;
paularas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 *πήγα = εγώ, ο Μανόλης (aka templar) και ο Στέλιος ΟΚ? happy now?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Να κεράσω healing potion να σου περάσει ο βήχας; πουτάνα φυματίωση έφτυσα αίμα να σ' αποκτήσω...
stra777 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ακόμα κρατάει ο ww barb ε. Χμ ξεκινάω αν είναι κάτι τέτοιο για να φαρμάρω και τα απαραίτητα items/gold ώστε να ντύσω και dh για το pvp. Μετά θα χρειάζομαι και paragons βέβαια αλλα σιγά σιγά κάτι θα γίνει. Ιδέες για gearing? Αυτό που εννοώ είναι οτι παίζω υπερβολικά πολλές ώρες lol στο οποίο κινείσαι με το right click και όποτε πάω να παίξω diablo τώρα το μυαλό μου πάει να σκάσει. Το ίδιο είχε γίνει και απο την diablo/lol μετάβαση. Θέλω λοιπόν να κινούμαι με το δεξί κλίκ και το attack μου να είναι το αριστερό. Τα skills ούτως η άλλως τα έχω QWER και τα pots 1-2. Με λίγο googling δεν είδα να γίνεται κάτι τέτοιο in-game (παλιότερα 100% δεν γινόταν). Έχει αλλάξει κάτι; Το μόνο που βρήκα σαν "εύκολη" λύση είναι να αλλάζω mouse profile στο diablo launch και να έχω αλλαγμένα το αριστερό με το δεξί κλίκ. Θα προτιμούσα κάτι λιγότερο ριζοσπαστικό though. edit: βλέπω το παραπάνω video. easy peasy. ty καλησπέρα αν θες την γνώμη αν και δεν είμαι κανένας με μεγαλη εμπειρια στο diablo...απο την μικρη εμπειιρια μου με dh...απλα μου εχει βγαλει την παναγια! Εναν barbarian που εχω με χειροτερο gear απο τον dh την παλευω πολυ πιο χαλαρα!Για wiz δεν ξερω καθολου αλλα πιστευω θα ειναι πολυ καλυτερα παλι απο dh.
werty21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 γεια χαρα θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να ανεβασω στο battle net τοn character για να μπορεσω να σας στον δειξω και να με συμβουλεψετε τι να αλλαξω για να τον βελτιωσω..εχω εναν barb που τον εχω παρατησει και εναν demon h που παιζω την τελευταια βδομαδα και τον χαιρομαι καλυτερα.ευχαριστω για το χρονο σας.
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 http://eu.battle.net/d3/en/community/ στο search βάζεις το battle.tag σου > πατάς enter > επιλέγεις το χαρακτήρα που θες να μας δείξεις > αντιγράφεις το link από τον browser πάνω > paste στο post σου εδώ και μετά βλέπουμε
werty21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 το προηγουμενο λινκ δεν ανοιγει?? http://eu.battle.net/d3/en/profile/WERTY21-2450/hero/22309289
nikos360 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα δεν μπορω να το κανω unlock για κανενα λογο,θυμαμαι e-mail, password, εχω το verification code και μου βγαζει σφαλμα οτι δεν εχω σωστο το fisrt name οταν παταω για να κανω ulock το account εχω προσπαθησει πολλες φορες μεσα σε 2 μερες,τι να κανω ξερει κανεις?
nikos360 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 μολις εστειλα ticket απο αλλο λογαριασμο αλλα απο οτι διαβαζω γενικα λενε οτι δεν απαντανε για αυτο ηθελα μια βοηθεια
Jikail Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τις τελευταίες δύο μέρες έχω πολλά lag spikes στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην παίζεται με τίποτα. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον ή να αρχίσω να βρίζομαι με τον ISP μου;
Retromaniac Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εμένα κάνει disconnects συνέχεια και lag spikes. Με hol είμαι. Εσύ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις