GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Diablo III Box Art Revealed? http://www.escapistmagazine.com/news/view/109014-Diablo-III-Box-Art-Revealed-Maybe-Not
hurin Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Diablo III Box Art Revealed? http://www.escapistmagazine.com/news/view/109014-Diablo-III-Box-Art-Revealed-Maybe-Not Το θέλω για πόστερ!
IMMORTALFRANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Diablo III Beta Details on May 9th Αρχίζω και τρελαίνομαι :confused:
activex Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Πάντως για να το αποσαφηνίσουμε εντελώς (αν και δε νομίζω να χρειάζεται) 9 Μάη θα έχουμε πληροφορίες για την beta και φυσικά όχι την ίδια τη beta
IMMORTALFRANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Πάντως για να το αποσαφηνίσουμε εντελώς (αν και δε νομίζω να χρειάζεται) 9 Μάη θα έχουμε πληροφορίες για την beta και φυσικά όχι την ίδια τη beta Μόνο και μόνο το γεγονός πως θα έχουμε beta (κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι εύχομαι) είναι αρκετό !!!
overpower Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 παιδια αν βγει η beta,θ αμπορω να παιζω 2πλο με φιλους? στο ps γινεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος και για pc
activex Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 παιδια αν βγει η beta,θ αμπορω να παιζω 2πλο με φιλους? στο ps γινεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος και για pc Αν έχουν ανοικτό το Multiplayer στη beta τότε ναι. Υ.Γ και πιθανότατα θα το έχουν...και για να "φτιαχτείς" και για να κάνουν σωστό debug
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μήπως εννοεί 2 άτομα στο ίδιο PC;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 και θα παίζει κάποιος το Diablo με gamepad?
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 και θα παίζει κάποιος το Diablo με gamepad? Και ομως παιχνιδια σαν το Diablo παιζονται πολυ ωραια με gamepad. Το ειχαμε δει αυτο περιτρανα στην εποχη του PS2 με 4 συγκεκριμενα παιχνιδια και ακομα και το Sacred 2 σε X360 k PS3. Πραγματικα ειναι ποιο καλο απο οσο νομιζουν καποιοι. Ειναι εξισου καλο με τον χειρισμο keyboard + mouse για τους δικους του λογους.
EyeofOne Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Και ομως παιχνιδια σαν το Diablo παιζονται πολυ ωραια με gamepad. Το ειχαμε δει αυτο περιτρανα στην εποχη του PS2 με 4 συγκεκριμενα παιχνιδια και ακομα και το Sacred 2 σε X360 k PS3. Πραγματικα ειναι ποιο καλο απο οσο νομιζουν καποιοι. Ειναι εξισου καλο με τον χειρισμο keyboard + mouse για τους δικους του λογους. ελπίζω πως κάνεις πλάκα.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις