Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως για να το αποσαφηνίσουμε εντελώς (αν και δε νομίζω να χρειάζεται)

9 Μάη θα έχουμε πληροφορίες για την beta και φυσικά όχι την ίδια τη beta :)

Δημοσ.

Πάντως για να το αποσαφηνίσουμε εντελώς (αν και δε νομίζω να χρειάζεται)

9 Μάη θα έχουμε πληροφορίες για την beta και φυσικά όχι την ίδια τη beta :)

Μόνο και μόνο το γεγονός πως θα έχουμε beta (κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι εύχομαι) είναι αρκετό !!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια αν βγει η beta,θ αμπορω να παιζω 2πλο με φιλους? στο ps γινεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος και για pc

Δημοσ.

παιδια αν βγει η beta,θ αμπορω να παιζω 2πλο με φιλους? στο ps γινεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος και για pc

Αν έχουν ανοικτό το Multiplayer στη beta τότε ναι.

Υ.Γ και πιθανότατα θα το έχουν...και για να "φτιαχτείς" και για να κάνουν σωστό debug :D

Δημοσ.

και θα παίζει κάποιος το Diablo με gamepad?

Και ομως παιχνιδια σαν το Diablo παιζονται πολυ ωραια με gamepad. Το ειχαμε δει αυτο περιτρανα στην εποχη του PS2 με 4 συγκεκριμενα παιχνιδια και ακομα και το Sacred 2 σε X360 k PS3. Πραγματικα ειναι ποιο καλο απο οσο νομιζουν καποιοι. Ειναι εξισου καλο με τον χειρισμο keyboard + mouse για τους δικους του λογους.

Δημοσ.

Και ομως παιχνιδια σαν το Diablo παιζονται πολυ ωραια με gamepad. Το ειχαμε δει αυτο περιτρανα στην εποχη του PS2 με 4 συγκεκριμενα παιχνιδια και ακομα και το Sacred 2 σε X360 k PS3. Πραγματικα ειναι ποιο καλο απο οσο νομιζουν καποιοι. Ειναι εξισου καλο με τον χειρισμο keyboard + mouse για τους δικους του λογους.

ελπίζω πως κάνεις πλάκα.......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...