nikolaos91 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Τσίμπησα το όπλο που φοράω 500k. Αξίζει ή έκανα πατάτα? Τι άλλες αναβαθμίσεις μπορώ να κάνω στο gear με 2.5 εκατομύρια? Ευχαριστώ! http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tmark-2929/hero/7978562 φιλε το οπλο που πειρες ειναι παραπολυ καλο γιατι εχει πολυ καλο life per hit αλλα ενταξει η περισσοτερη εχουν onehanded οπλο τωρα απο πανοπλια πρεπει να εχεις καλο armor και δες αν μπορεις να βρεις bracer με critical chance και critical damage για να εχεις καλο damage στην περιπτωση που θελεις να παιξεις damage. ενα πολυ καλο website ειναι το http://www.diabloprogress.com μπορεις να βρεις μερικα πολυ καλα build και να τα αντιγραψεις
Gilmaru Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας παιδιά, newbie από εδώ, σήμερα πήρα το diablo. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: γίνεται να παίζεις μαζί με κάποιον όλη την ώρα? Δλδ να κάνεις όλα τα quest και γενικά τα πάντα μαζί του?
ThrowDOWN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 με μια μερα farm (5-6 -οχι full runs σε mp3 act3)μαζεψα αυτα , βασικα μονο αυτα σηκωσα απο κατω , θα περιμενω να γεμισω και το αλλο tab απο το stash και θα τα ανοιξω ολα μαζι. αντε μπας και ειμαστε τυχεροι και βγαλουμε κανα ψιλο. Ps. οποιος θελει καμια βοηθεια στο game (infernal bosses κλπ), ας με κανει add .
paularas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Απο τα legendary κανενα δεν μπορει να ρολλαρει κατι καλο. Το τερμα πανω αριστερα αν ειναι δαχτυλιδι. Τωρα ολα τα αλλα... rng Sent from my iPhone using Insomnia
ThrowDOWN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 κανα 2-3 απο αυτα μπορουν να ρολλαρουν, ΑΛΛΑ το chance ειναι σχεδον απιθανο.
nikolaos91 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 με μια μερα farm (5-6 -οχι full runs σε mp3 act3)μαζεψα αυτα , βασικα μονο αυτα σηκωσα απο κατω , θα περιμενω να γεμισω και το αλλο tab απο το stash και θα τα ανοιξω ολα μαζι. αντε μπας και ειμαστε τυχεροι και βγαλουμε κανα ψιλο. Ps. οποιος θελει καμια βοηθεια στο game (infernal bosses κλπ), ας με κανει add . σε εκανα add
awake68 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) με μια μερα farm (5-6 -οχι full runs σε mp3 act3)μαζεψα αυτα , βασικα μονο αυτα σηκωσα απο κατω [url= , θα περιμενω να γεμισω και το αλλο tab απο το stash και θα τα ανοιξω ολα μαζι. αντε μπας και ειμαστε τυχεροι και βγαλουμε κανα ψιλο. Ps. οποιος θελει καμια βοηθεια στο game (infernal bosses κλπ), ας με κανει add . μεγάλε είσαι σοβαρός???...εννοείται και θέλουμε βοήθεια στα boss!..τι να λέμε τώρα! ότι, κι εμείς έχουμε καλό dmg με 200k........lol Υ.Γ.: Έχω την υποψία ότι η blizz έχει buffάρει πάρα πολύ τους Ghnom & Raka...που ήταν σχετικά οι πιο εύκολοι boss... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2013 από awake68
Retromaniac Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 με μια μερα farm (5-6 -οχι full runs σε mp3 act3)μαζεψα αυτα , βασικα μονο αυτα σηκωσα απο κατω , θα περιμενω να γεμισω και το αλλο tab απο το stash και θα τα ανοιξω ολα μαζι. αντε μπας και ειμαστε τυχεροι και βγαλουμε κανα ψιλο. Ps. οποιος θελει καμια βοηθεια στο game (infernal bosses κλπ), ας με κανει add . Ποοο αυτό είναι gear..... Σε κάνω add άμεσα
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δύο τεινά. Υπάρχει τρόπος πλέον να αλλάξω το move με το attack button στο mouse? Αν ναί, μπορώ να παίξω πάλι το game οπότε τι προτείνετε για demon hunter που τα έχει παρατήσει απο τον Ιούνιο για να ξαναμπεί στο game? Έχω και ένα wizard που δεν μου είναι πολυ συμπαθής και ένα βάρβαρο εκεί στα κοντά αλλα προτιμώ μάλλον να συνεχίσω dh. Τι πετάω, τι κρατάω κτλ; (για αρχή) Υπ'όψιν έχω το μαγικό ποσό των 3-4m μιας και όλα τα άλλα δώθηκαν here and there προ πολλού. http://eu.battle.net/d3/en/profile/RandomDude-2681/hero/165336
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δύο τεινά. Υπάρχει τρόπος πλέον να αλλάξω το move με το attack button στο mouse? Αν ναί, μπορώ να παίξω πάλι το game οπότε τι προτείνετε για demon hunter που τα έχει παρατήσει απο τον Ιούνιο για να ξαναμπεί στο game? Έχω και ένα wizard που δεν μου είναι πολυ συμπαθής και ένα βάρβαρο εκεί στα κοντά αλλα προτιμώ μάλλον να συνεχίσω dh. Τι πετάω, τι κρατάω κτλ; (για αρχή) Υπ'όψιν έχω το μαγικό ποσό των 3-4m μιας και όλα τα άλλα δώθηκαν here and there προ πολλού. http://eu.battle.net/d3/en/profile/RandomDude-2681/hero/165336 Δεν νομιζω οτι καταλαβα καλα τι εννοεις να αλλαξεις το attack button? Να βαλεις αλλο skill μπορεις εννοειτε, εγω εχω το move στο spacebar οταν παιζω DH για να μην κανει κατα λαθος attack οταν θελω απλα να κανω avoid κατι.. Τωρα θα σου προτεινα να μην συνεχισεις DH μιας και το class ειναι σκετη απογοητευση σε pve, φαρμαρω με archon wiz/ww barb/dh και πιστευω αναλογικα με το gold που εχεις ο ww barb θα ειναι πιο efficient μακροπροθεσμα, απο την αλλη ο archon wiz εχει περισσοτερη πλακα αλλα με το gold που εχεις πας το πολυ σε mp0 farm. Η αποψη μου ειναι να πας σε ww barb αν θες να φαρμαρεις η μεινε σε DH αν σε ενδιαφερει το pvp..
paularas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 και βάλε ότι ο wiz δεν μπορεί να φαρμάρει με παρέα ως archon αλλά μόνο σόλο για να παίρνει τα killing blows από την άλλη, με το που μαζέψει ο μάγος ένα σκασμό gear και γυρίσει cm του τάζουν παπάδες και οι πέτρες μιας και είναι ότι καλύτερο στο παιχνίδι... αλλά έως τότε... kew kew
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ακόμα κρατάει ο ww barb ε. Χμ ξεκινάω αν είναι κάτι τέτοιο για να φαρμάρω και τα απαραίτητα items/gold ώστε να ντύσω και dh για το pvp. Μετά θα χρειάζομαι και paragons βέβαια αλλα σιγά σιγά κάτι θα γίνει. Ιδέες για gearing? Αυτό που εννοώ είναι οτι παίζω υπερβολικά πολλές ώρες lol στο οποίο κινείσαι με το right click και όποτε πάω να παίξω diablo τώρα το μυαλό μου πάει να σκάσει. Το ίδιο είχε γίνει και απο την diablo/lol μετάβαση. Θέλω λοιπόν να κινούμαι με το δεξί κλίκ και το attack μου να είναι το αριστερό. Τα skills ούτως η άλλως τα έχω QWER και τα pots 1-2. Με λίγο googling δεν είδα να γίνεται κάτι τέτοιο in-game (παλιότερα 100% δεν γινόταν). Έχει αλλάξει κάτι; Το μόνο που βρήκα σαν "εύκολη" λύση είναι να αλλάζω mouse profile στο diablo launch και να έχω αλλαγμένα το αριστερό με το δεξί κλίκ. Θα προτιμούσα κάτι λιγότερο ριζοσπαστικό though. edit: βλέπω το παραπάνω video. easy peasy. ty
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Αν εχεις gaming mouse μπορεις να τα αλλαξεις απο το software εκει, αλλιως τα windows εχουν μια left-handed επιλογη που αλλαζει τα right/left, κατι ποιο απλο δεν βλεπω δυστυχως.. To video ειναι αρκετα καλο για να ξερεις τι stats θελεις σε καθε item αλλα ρεαλιστικα πρεπει να δωσεις περισσοτερα για να φαρμαρεις πανω απο mp0.. Το καλο ειναι οτι το ποιο efficient farm για paragon levels γινεται σε mp0. Εγω παω arreat crater 2(checkpoint στο tower of the cursed)>>> keeps level 2>>> rakis crossing και τελος το run σε mp0 παντα με full xp gear.
Προτεινόμενες αναρτήσεις