Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι, είναι όντως αρκετά χαμηλά το lvl του φίλου μας...

φυσικά και υπαρχουν αρκετά άτομα κοντά στο lvl αυτό... που μπορούν να farmaρουν μαζί...

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκτός τόπου και χρόνου ο barb σου greeneye. Διάβασμα σε diablofans, reddit προτείνω. Για καλό farming σε mp5 θες τουλάχιστον 90κ unbuffed dps.

παιδια με το συμπαθειο παντα αλλα δεν εχετε καταλαβει κατι οποτε θα το ΞΑΝΑΤΟΝΙΣΩ!

ΔΕΝ διαβαζω οδηγιες χρησης. Τι εννοω. Δεν πσαχνω κανενα forum-tutorial για το πως πρεπει να χτισω το βαρβαρο μου ωστε να ειναι π.χ ww στυλε η να ειναι ετσι η αλλιως! Αν το κανω αυτο ΧΑΝΩ ολη την ουσια του παιχνιδιου... Προσπαθω παιζοντας να καταλαβω τα παντα. Εκανα λαθος αγορες οπως σχεδον ολοι στην αρχη αλλα σιγα σιγα μαθαινω. Με τα λεφτα που ειχα αυτα αγορασα. Αν εχω και αλλα ξερω πολυ καλα τι να αγορασω για να ανεβει και αλλο. Ας κανω αλλες 2-3 αγορες που να μην ειναι τελειες δεν πειραζει.

Θα τονισω το εξης απλο. Πριν απο τις τελευταιες αγορες ειχα damage unbuffed καπου στα 23 Κ ! Οποτε οι αγορες ηταν σωστες αλλα δεν εχω αλλα λεφτα. Δεν θελω να "κλεβω" στο game. Το να πας να παρεις συγκεκριμενο εξαρτημα επειδη το διαβασες σε forum για να κανεις με το καλημερα τελειο το βαρβαρο ας πουμε ειναι εντελως μαλακια για ΜΕΝΑ. Θα σας το πω και αλλιως.

Ας πουμε οτι παιζεις football manager. Αν διαβασεις λιστα short list με μικρους σε ηλικια παικτες που θα γινουν σιγουρα παιχταραδες ειναι σαν να chetareis το game! ε λοιπον εγω δεν θελω cheats. Θελω να δουλευει το μυαλο μου. Και μη μου πειτε ολοι εσεις οτι μονοι σας τα βρηκατε ολα κτλ κτλ. Και εγω ηξερα απο μονος μου ας πουμε οτι ο βαρβαρος θελει strength poly αλλα πολλες λεπτομερειες οπως π.χ οτι το ΑΡΜΟΡ το γενικο περιλαμβανει και τα απο κατω +125 αρμορ δεν το ηξερα, ομοιως για το damage. Οποτε σας παρακαλω αφηστε τις εκφρασεις εκτος τοπου και χρονου οτι ειναι ο βαρβαρος κτλ κτλ. Συνιλοπολογιστε οτι δεν "εκλεψα".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι είναι αρκετά πολύπλοκο, και το να διαβάσεις κάποια tutorial ή μια βοήθεια δεν θα σου καταστρέψει το παιχνίδι. Απεναντίας θα δεις ότι επιτέλους παίζεις το παιχνίδι the way it's meant to be played που λέει και η nvidia.

Παρότι ανέβηκες dps δεν ήταν σωστές οι αγορές. Έχεις ένα βασικό λάθος. Είναι κάτι που θα έπρεπε να κυνηγάς από την αρχή.

Στο diablo πρέπει να ανεβάσεις, critical chance και critical damage.

Και αυτό γιατί το critical chance εκτός από εύκολο dps σου κάνει trigger και διάφορα skills.

Το ίδιο λάθος έκανα και εγώ με σένα. Δεν διάβαζα τίποτα στην αρχή. Αλλά όχι γιατί ήθελα να το κάνω μόνος, αλλά επειδή έπαιζα τελείως για πλάκα που και που. Από την στιγμή που πορώθηκα και είπα να το φτάσω ψηλά, ρώτησα εδώ μέσα τι έπρεπε να κάνω και διάβασα και διάφορα στο ιντερνετ. Και μετά αρκετά εύκολα 160K.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.

Δεν απάντησα με κακία συγνώμη αν παρεξηγηθηκες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν legendaries στο auction house όπως ik belt(170str) για 200κ, andariel's visage me socket για 1.5m, ik boots gia 2m κτλ που είναι πολύ καλυτερα απο τα rare που έχεις. Αν χρησιμοποιεις το aucton house ψάξου με τα legendaries γιατί έχουνε αλλάξει πολύ οι τιμές σε σχέση με 1.04 patch πχ.

Edit Τώρα που ξανακοιτάω το profile σου να σου πω άλλο ένα "λάθος", στα pants και chest διαλέγεις να βάλεις αρκετό str ενώ θα έπρεπε να έχεις το vit σαν προτεραιότητα αφού rollaroun 300+ vit. Str πολύ διαλέγεις να πάρεις απο belt και shoulders γιατί rollaroun μέχρι 300 str. Θα συμφωνήσω με retromaniac για crit chance, crit damage.

Δημοσ.

ok mindthegrap κανενα προβλημα. :-)

εξηγησα και εγω το σκεπτικο μου γιατι εχει σημασια οτι κινηθηκα εντελως μονος επειδη ετσι τα γουσταρω

τα game γενικως. Οπως βολευεται ο καθενας!

Ευχαριστω για τα info, στις επομενες αγορες μου σιγουρα θα εχουν οσο περισσοτερα στοιχεια.

p.x στο σπαθι εψαχνα απο μονος καλο dps με διπλο critical damage αλλα ελα που δεν ηταν φτηνα...!

Παντως η αληθεια ειναι οτι γενικα το game ειναι αρκετα μπερδεψουρα μεχρι να καταλαβεις τι κανει το καθενα και το κανανε εσκεμενα για να αγοραζεις φολες και να κινειται το AU... αυτο δε μου αρεσε αν και πουλησα και εγω μαπες για πολυ gold... :-D

Δημοσ.

καλημερα 

αυτο ειναι το profil μου http://eu.battle.net/d3/en/profile/stormcraft-2568/hero/5013913 οποιος μπορει να ριξει μια ματια να μου πει τι χρειαζομαι γιατι απο dmg δν τα παω και πολυ καλα  - παιζω mp3 :P παραπανω τρωω πολυ ξυλο!

ευχαριστώ. 

Φαντάζομαι τα οικονομικά σου δεν πρέπει να είναι και πολύ καλά,κάποιες φθηνές λύσεις που θα σε ανεβάσουν αρκετά είναι:

Dead Man's Legacy=Ξεκινάνε απο 200k και θα σε ανεβάσει αρκετά.

Unity= αρκετά φθηνά και αυτά 500k περίπου για να αλλάξεις το rare ring σου.

Inna's Vast Expanse= είναι πολύ καλύτερα απο τα natalyas Embrace ξεκινάνε απο 2,5mil.

Μετά πρέπει να αλλάξεις σίγουρα και το amulet σου και το helm σου γιατί δεν είναι καλά και σε κρατάνε πίσω.Γενικά χρειάζεται λίγο χρήμα γιαυτό ανέφερα ότι μάλλον τα οικονομικά σου δεν πρέπει να είναι και πολύ καλά(κάτι που δεν είναι κακό) αν κατάλαβα καλά κιόλας σύμφωνα με τα kill/stats σου πρέπει να είσαι σχετικά νέος ή να παίζεις πιο casual.Ακολούθα της πιο φθηνές λύσεις που θα νιώσεις αμέσως διαφορά και μετά σιγά σιγά και ένα βήμα πιο πάνω. :)

Δημοσ.

σε ευχαριστω καταρχήν για την απαντηση σου

εχεις πεσει μεσα σε ολα,ναι απο οικονομικα δεν παω και πολυ καλα οποτε δεν εχω και πολλες επιλογες για να διρθωσω αμεσα πολλα πραγματα. τωρα παιζω σχεδον απο τοτε που βγηκε το game αλλα λογο φορτου εργασιας δεν παιζω πολλεσς ωρες και αυτες που παιζω απλα για να περναω καπως την ωρα μου.

θα ακολουθησω τις συμβουλες σου και ελπιζω αν χρειαστω καμια ακομη να μπορω να σε ρωτησω.

ευχαριστω και παλι. :D

Δημοσ.

stra777 δεν εχεις καθολου all resistances που8ενα!!!

Νομιζω πως θα πρεπει να εχεις στο περιπου 300-400 για να αντεχεις 2-3 χτυπηματα σε χαμηλο mp

Δημοσ.

paragon 0-75 = ~200hours  

άρα 0-100 = ~370-420 hours 

mp1: 50-55m/h 

mp2: 60m/h

mp3: 50-52m/h (m = million experience)

όλα αυτά με 31% gem @ head , hellfire ring (35% + hellfire ring @ follower ) + 24% leoric signet @ follower 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...