mindthegap. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 @BlackscorpionX Ο κόσμος έχει όρεξη για item farming κάθε άλλο, για αυτό αγόρασε και το παιχνίδι. Το θέμα όμως είναι οτι στο diablo 3 το itemization είναι δυστιχώς πολύ κακό και βαρετό και το farming που κάνεις δεν σε επιβραβεύει λόγω auction house και bots. Τι αξία έχουν οι 2-3 ώρες που θα φαρμάρεις όταν κάποιος φαρμαρει 24/7 με πολλαπλά accounts. Ουσιαστικά progress κάνεις μόνο με flips στο auction house άμα δεν είσαι boter πράγμα τραγικό για ένα παιχνίδι σαν το diablo. 1
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 αβυσσος η ψυχη του ανθρώπου.....Anyway, χρόνια πολλα! Ομολογώ ότι έκανα στροφή 180 μοίρες. Αλλά εξηγώ στις πρώτες σειρές τον λόγο που στήριζα. Πλέον χωρίς να θέλω να βγω hater θα πω ότι η νέα Dev team του D3 έχει κάνει μόνο βήματα προς τα πίσω(άντε εκτός από το fast paced combat όπως τόνισε ο blackscorpionx) και το game αυτό δεν αξίζει να αποτελεί κομμάτι της σειράς Diablo. Φταίει όντως η Dev team? Φταίει κάποια εντολή από τους πάνω να το κάνουν έτσι ώστε να ξεζουμίσουν το game απο χρήματα? Επαναλαμβάνομαι βέβαια αλλά όσο παίζω Path of Exile το βλέπω αυτό περισσότερο, πως μία μικρή ομάδα ατόμων με μεράκι έβγαλαν τόση δημιουργικότητα. Μακάρι να είχε πάρει η Blizz τον Chris Wilson και όχι τον Jay Δεν ξέρω. Ελπίζω τα Expansion να το στρώσουν αλλά δεν θα κάτσω να παίζω άλλο με την ελπίδα μέχρι να βγουν αυτά. Οπότε off to PoE 2
paularas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ding 70, και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... btw, κανείς καμία λογική αναβάθμιση έως 100m μπορεί να μου πει? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/22786883
mindthegap. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Witching hour με 150 int + κατι άλλο ίσως. Η allegiance με 7 crit chance. Λιγό δύσκολο κατι ουσιαστικό με λιγότερο από 100.
paularas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 δηλαδή να κερδίσω 50 intel και ίσως 8% στο crit εάν είμαι τυχερός...
mindthegap. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Πήγαινε για neck καλύτερα. Πχ ένα allegiance me 250 int και 6.5 crit chance πρέπει να σου δίνει +4% damage. Και στοιχίζουν περίπου 100m. Τα rare είναι καλύτερα φυσικά αλλά πρέπει να είναι πολύ πιο ακριβά. Edit: Κάνε import to profile σου και δες και μόνος σου http://theasiangamer.com/d3-damage-calculator/.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μεγάλη απογοήτευση. Εγώ οταν το πήρα το εξώφυλλο έγραφε DIABLO 3 (3). Εγώ περίμενα το 3 και όχι το 2.5. Επίσης το σύστημα προστασίας αντιγραφής που θέλει πάντα internet είναι ούτως ή άλλως για τα μπάζα. Αφού το τερμάτισα σε 23 ώρες, το χάρισα σε έναν φίλο μου λίγο δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Του το έδωσα και χάρηκε πιό πολύ από εμένα. Οπότε απο μένα... Diablo 3..... Αζερμπαϊτζάν!
andrip Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μεγάλη απογοήτευση. Εγώ οταν το πήρα το εξώφυλλο έγραφε DIABLO 3 (3). Εγώ περίμενα το 3 και όχι το 2.5. Επίσης το σύστημα προστασίας αντιγραφής που θέλει πάντα internet είναι ούτως ή άλλως για τα μπάζα. Αφού το τερμάτισα σε 23 ώρες, το χάρισα σε έναν φίλο μου λίγο δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Του το έδωσα και χάρηκε πιό πολύ από εμένα. Οπότε απο μένα... Diablo 3..... Αζερμπαϊτζάν! Γιατί είναι ούτως ή άλλως για τα μπάζα; Απο τη σκοπιά της εταιρείας είναι bulletproof. Αν δεν το είχε και έβγαινε η βρώμα πως το παιχνίδι είναι μούφα το μεγαλύτερο ποσοστό θα το κατέβαζε και θα το έσβηνε και θα είχε @@ έσοδα. Τώρα ΟΟΟΟΟΛΟΙ το αγοράσαν με το που βγήκε κι ας μην τους άρεσε. Απο τη μεριά του παίχτη άλλο πράμα. Αλλά και πάλι, πόσοι ΔΕΝ το αγόρασαν επειδή είχε τέτοιο σύστημα; Ελάχιστοι υποθέτω. ΥΓ: Καλό το αζερμπαϊτζάν, όταν το διάβασα στην αρχή διάβασα αντεμπαϊτζάν χαχα
Tobajara Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι σύστημα προστασίας, το Battle.net είναι... Και επειδή ο λογαριασμός σας στο Battle.net περιλαμβάνει κάθε παιχνίδι της Blizzard που έχετε, καλό είναι να προσέξετε μήπως χάσετε κατά λάθος την πρόσβαση και τα παιχνίδια σας.
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Σύστημα προστασίας είναι από κάθε μορφή παραβίασης. Είτε για πειρατεία είτε για bots κτλ Όλα θα μπορούσαν να γίνουν και σε offline.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Γιατί είναι ούτως ή άλλως για τα μπάζα; Απο τη σκοπιά της εταιρείας είναι bulletproof. Αν δεν το είχε και έβγαινε η βρώμα πως το παιχνίδι είναι μούφα το μεγαλύτερο ποσοστό θα το κατέβαζε και θα το έσβηνε και θα είχε @@ έσοδα. Τώρα ΟΟΟΟΟΛΟΙ το αγοράσαν με το που βγήκε κι ας μην τους άρεσε. Απο τη μεριά του παίχτη άλλο πράμα. Αλλά και πάλι, πόσοι ΔΕΝ το αγόρασαν επειδή είχε τέτοιο σύστημα; Ελάχιστοι υποθέτω. ΥΓ: Καλό το αζερμπαϊτζάν, όταν το διάβασα στην αρχή διάβασα αντεμπαϊτζάν χαχα Φίλε μου, καταλαβαίνω τι εννοείς και το κατανοώ. Αυτο που δεν μου αρέσει ειναι οτι πρέπει να είσαι ολη την ώρα στο ιντερνετ και κάποιες φορές LAGάρει το SINGLE PLAYER!!! Καλά ρε, πάμε καλά; Edit: Diablo 3.... ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ!!! Α, και επίσης, το game "νεκρώνει" στα 65 fps...
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Α, και επίσης, το game "νεκρώνει" στα 65 fps... Τι εννοείς;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Τι εννοείς; Οτι κολλάει (και μερικές φορές κρασαρει) στα 65 fps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις