ThrowDOWN Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι αυτο που ..... Ps2: χθες πηγα farm mp10 uber bosses και με 66paragon και 550 mf ανα 1 pack επεφτε legendary η set item. Επαθα σοκ. Ειναι ετσι η απλα ετυχε; Sent from my iPhone using Insomnia Ps2. φυσικα και ετυχε xaxaxa μπηκα να checkaro την τυχη μου στο mp10 και στο 4ο mob μου πεταξε tal rasha armor. τεσπα ετυχε παλι λεω, μιας και εχω φαρμαρει αρκετες φορες το mp10 με 0 αποτελεσματα
paularas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 τι να πω, είχα κάνει στις αρχές 1-2 mp10 runs αλλά τότε ήμουν με το ζόρι 10paragon level (πριν 1 εβδομάδα μόλις είχα πάει 60) και πάω χθες στα 66 και ΤΣΟΥΠ ik gloves , ik head , ik weap, echoing fury και 1-2 μαλακίες ακόμα και έμεινα μαλάκας... ρωτάω γιατί όλοι μου οι 100άριδες φίλοι έφαγαν ban και ουσιαστικά έμεινα εγώ και άλλα 5-6 άτομα στην flist μου που είτε ξανα botaroun είτε είναι lvl 10 και μου λένε πόσο δύσκολα είναι
ChrisAce Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Νομίζω το είπε.. ..ρωτάω γιατί όλοι μου οι 100άριδες φίλοι έφαγαν ban και ουσιαστικά έμεινα εγώ και άλλα 5-6 άτομα στην flist μου που είτε ξανα botaroun
BlackScorpionX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Παύλο, με βάση το chart δεν είμαστε ούτε στα μισά, αλλά κοντεύουμε όμως! Το κόκκινο βελάκι δείχνει τη φοβερή διαδρομή μέχρι το lvl 72! Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά να κουβέντα να γίνεται και κυρίως γιατί μάλλον αξίζει να αγοραστεί ένα leorics (ίσως και 2 ) όχι τίποτα άλλο, αλλά να αγγίζω το ψυχολογικό φράγμα των 100 μυρίων και πάλι θα τα χαλάσω όπως πάει και δε θα είναι και dps upgrade Στο 80 θα είμαστε στο 53,07%, σύμφωνα με την εικόνα. Πραγματικά δεν το είχα συνειδητοποιήσει πόσο πολύ είναι Όσο θες από το 1 στο 60, θες από το 90 στο 100 (περίπου) ps. Δε θέλω κακεντρεχή σχόλια για τα υπερφυσικά μου skills στο paint!
drjohngr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 εγω σας λεω οτι αν δεν βαλουν συντομα pvp και το team deathmatch που ειπε ο jw οτι θα αργησει, το παιχνιδι θα το κλαιμε γιατι να πας 100 παραγκον δλδ με τοσο κοπο αν δεν ανεβεις για καποιον λογο οπως τα στατς η δεν ξερω τι ενοψει ξυλου αλλα και τα items γιατι τα μαζευουμε για να σκοτωνουμε τερατα πιο ευκολα? ελεος
Stavrakas13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ προσπάθησα να στηρίξω το παιχνίδι όσο μπόρεσα μόνο και μόνο επειδή λέγεται Diablo περιμένοντας το να βελτιωθεί.(ελέω της αγάπης μου για τα Diablo1/2) Αλλά βλέπω ότι η νέα ομάδα δεν τραβάει και το Diablo 3 θυμίζει όλο και λιγότερο παιχνίδι της σειράς από πολλές απόψεις. Δεν θα αναλύσω γιατί, ξέρετε πλέον όλοι πάνω κάτω. Θα πω μόνο ότι ενώ τα Diablo1/2 ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους με καινοτομίες στον τομέα του gameplay(που στην ουσία καθόρισαν την υποκατηγορία arpg) το Diablo 3 ήταν σαν να το έπιασε στα χέρια του ο δήμαρχος Πώποτας, τώρα φταίει που η νέα ομάδα ήθελε να δώσει τον δικό της χαρακτήρα? αδιαφορώ... Οπότε και πήγα στο Path of Exile το οποίο όσο πιο πολύ το παίζω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. 8 μήνες για να είναι ακόμα σε beta και μισό το D3 παραπάει ...
stra777 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα και χρονια πολλα! ρε παιδες μιας και βλεπω οτι πολυ απο εσας το εχετε το αθλημα θελω να μου λυσετε μια απορια που μου καρφωθηκε απο χθες! εχω εναν dh 60 lvl(paragon 17) και εχω dmg 58549. χθες πηγα 60 lvl εναν barbarian και χωρις gear εχω dmg 50904 πως ειναι δυνατον ο dh με ενα α gear και paragon lvl 17 να εχει τοσο μικρη διαφορα...τι σκατα κανω λαθος?
BlackScorpionX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 εγω σας λεω οτι αν δεν βαλουν συντομα pvp και το team deathmatch που ειπε ο jw οτι θα αργησει, το παιχνιδι θα το κλαιμε γιατι να πας 100 παραγκον δλδ με τοσο κοπο αν δεν ανεβεις για καποιον λογο οπως τα στατς η δεν ξερω τι ενοψει ξυλου αλλα και τα items γιατι τα μαζευουμε για να σκοτωνουμε τερατα πιο ευκολα? ελεος Κάθε paragon lvl σου ανεβάζει τα stats όπως το κάθε κανονικό lvl. Δηλαδή ένας 100 paragon wiz έχει +300 intel από κάποιον ένα άλλο 0 lvl Τα items τα μαζεύεις για να σκοτώνεις τέρατα πιο εύκολα. Ακριβώς αυτό. Το pvp (όταν με το καλό μπει) θα είναι για το χαβαλέ. Δεν πρόκειται (προς το παρόν και το άμεσο μέλλον τουλάχιστον) να γίνει το παιχνίδι pvp - competitive- sport όπως το starcraft. @stavrakas Πράγματι τα d1-2 ήταν πολύ μπροστά σε πολλά πράγματα και πιστεύω ότι και το 3 σαν gameplay είναι πολύ μπροστά. Δυστυχώς χάνεται στα υπόλοιπα. Γνώμη μου (πότε θα βρω χρόνο να κάνω ένα full review ρε γμτ...) είναι ότι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το κρατάνε πίσω + το ότι το κοινό δεν είχε ανάγκη από έναν διάδοχο D1-2, δηλαδή item farming, συνέχεια τα ίδια runs κτλ. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από την επανάληψη και το farming, ειδικά αυτοί που έχουν πάιξει ή παίζουν ακόμα και κάποιο ΜΜΟ ή/και wow. Το D3 δεν έπρεπε να πάει στο ίδιο item-hunting στυλ και να προχωρήσει σε ένα πιο ελκυστικό πακέτο με πολλές αλλαγές σσε σχέση με τα προηγούμενα, ακόμα και γινόταν της π*******ας στα φόρουμ ότι αυτο δε θα ήταν καλό για ένα παιχνίδι που θα λέγεται D3. Πιστεύω ότι ακόμα και το itemization να έφτιαχναν, να έβγαζαν RMAH / AH, ΠΑΛΙ δε θα τράβαγε γιατί η επανάληψη είναι κουραστική. TL/DR: Ακόμα και το item hunting του D2 να είχαμε, πάλι θα υπήρχε δικαιολογημένη γκρίνια γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει. Τότε μπορεί να ήταν καλό το item hunting αλλά σήμερα δεν τραβάει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 μιλάμε για experience points / hour όχι για gold / hour. Δηλαδή σε 1 ώρα παιχνιδιού πόσο experience κερδίζουν από τα τέρατα (paragon level πάντα) (Μακάρι να κερδίζαμε 90 million / hour :DDDDDD ) Είδα κι εγώ 1m το λεπτό και σκεφτόμουν "ώρα να γυρίσω"!
awake68 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ GAMING...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 επίσης Cpt. Capslock
awake68 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ναι ακριβώς έτσι !!!.... οι ευχές και ειδικά τέτοιες, νομίζω γράφονται με caps lock ...
xaralas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλη χρονια σε ολους, οτι καλυτερο ευχομαι για το 13!
Xorxhs! Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Εγώ προσπάθησα να στηρίξω το παιχνίδι όσο μπόρεσα μόνο και μόνο επειδή λέγεται Diablo περιμένοντας το να βελτιωθεί.(ελέω της αγάπης μου για τα Diablo1/2) Αλλά βλέπω ότι η νέα ομάδα δεν τραβάει και το Diablo 3 θυμίζει όλο και λιγότερο παιχνίδι της σειράς από πολλές απόψεις. Δεν θα αναλύσω γιατί, ξέρετε πλέον όλοι πάνω κάτω. Θα πω μόνο ότι ενώ τα Diablo1/2 ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους με καινοτομίες στον τομέα του gameplay(που στην ουσία καθόρισαν την υποκατηγορία arpg) το Diablo 3 ήταν σαν να το έπιασε στα χέρια του ο δήμαρχος Πώποτας, τώρα φταίει που η νέα ομάδα ήθελε να δώσει τον δικό της χαρακτήρα? αδιαφορώ... Οπότε και πήγα στο Path of Exile το οποίο όσο πιο πολύ το παίζω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. 8 μήνες για να είναι ακόμα σε beta και μισό το D3 παραπάει ... αβυσσος η ψυχη του ανθρώπου.....Anyway, χρόνια πολλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις