Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι άλλη εποχή, άλλο μέγεθος έχει το κοινό που στοχεύει τώρα στο online και άλλο τότε, πόσοι είχαν broadband το 2002 και πόσοι έχουν τώρα?

τα περισσότερα άτομα στρέφονται στο online και οι "casuals" του single player only όλο και λιγοστεύουν...

οπότε γιατί μια εταιρεία να τα δώσει όλα στο single player για να ικανοποιήσει τους λίγους ενώ ξέρει ότι οι πολλοί θα ενδιαφερθούν στο online μέρος του παιχνιδιού? προφανώς θα boostάρει το MP εις βάρος του SP...

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος θέλει βγάζει προπληρωμένη. Δεν είναι και τόσος κόπος.

Γιατί αντιμιλάς ΡΕ;

το θέμα δεν είναι το τι εντύπωση σου έκανε στο story, αλλά το πόσο το story οδηγεί το παιχνίδι: είναι ουσιαστικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού, δομείτε το παιχνίδι σύμφωνα με αυτό και το καθορίζει κάθε βήμα του χαρακτήρα ?

Αυτό που δεν θέλω είναι το παιχνίδι να πάρει τη μορφή ενός συνόλου quests που υπάρχουν απλά για να δικαιολογούν farming και ο χαρακτήρας να είναι απλή συλλογή στατιστικών αντί χαρακτήρας ενός φανταστικού κόσμου που έχει φτιαχτεί από μια ιστορία.

Γιατί δε λες απλά πως δε σου άρεσε το D1, το D2 και το LOD και ότι περιμένεις κάτι διαφορετικό στο D3 να καταλάβουμε και εμείς.. Τα scripts του 1 ήταν creepy αλλά για να μη θυμάμαι τίποτα από αυτά, σίγουρα το περιεχόμενο δεν ήταν και Final fantasy. Στο 2 τα quest ήταν καθαρά "πάνε σφάξε". Δεν υπήρξε story.. και φυσικά δεν το θεωρώ απαραίτητο. Και το Torchlight που τερμάτισα twice, απλά σκότωνα μέχρι να μην υπάρχει mob και πάλι το βαθμολόγησα πολύ υψηλά. Same και για το Sacred 2, και για όλα τα συναφή. Το Gameplay και τις ζεστές αναμνήσεις θα πληρώσεις, μόνο. Πήγαινε σε κάνα Icewind Dale ΙΙ ή κάνα Neverwinder Nights λέω εγώ.

Είχα δυνατά τα ηχεία μου και ξύπνησα την γιαγιά μου που κοιμόταν στη κουζίνα. Συγχαρητήρια, πρέπει να νιώθεις υπέροχα.

Δημοσ.

Γιατί δε λες απλά πως δε σου άρεσε το D1, το D2 και το LOD και ότι περιμένεις κάτι διαφορετικό στο D3 να καταλάβουμε και εμείς.. Τα scripts του 1 ήταν creepy αλλά για να μη θυμάμαι τίποτα από αυτά, σίγουρα το περιεχόμενο δεν ήταν και Final fantasy. Στο 2 τα quest ήταν καθαρά "πάνε σφάξε". Δεν υπήρξε story..

όχι αντιθέτως, τα πρώτα Diablo είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα και όχι FF. σχετικά με το 1, δεν λέω πως η ιστορία πρέπει να είναι πολύπλοκη για να είναι καλή.

τώρα ειδικά το 2 που ήταν χωρισμένο σε ACTS και ΟΛΑ τα βήματα του χαρακτήρα σου είναι να ακολουθεί τον λεγόμενο Wanderer της ιστορίας δεν νομίζω πως είναι το καλύτερο παράδειγμα.

for what it's worth, με συγχωρείς για τη μουσική

Δημοσ.

Δεν αντεξα αλλο... Απο χτες παιζω παλι D2 μεχρι να βγει τουλαχιστον το Dragon age2 και Dungeon siege3

Υπομονή σε δυο βδομάδες θα το έχεις...

Δημοσ.

δεν χρειάζεται καν να το κοιτάξω, ξέρω πόσο το αγόρασα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, χωρίς να το προπαραγγείλω μάλιστα και δεν έκανε 60 euro...

u mad bro? :P

Quote for truth.

Όσο για το diablo αν και η τιμή απο amazon είναι τρομερά δελεαστική, δεν κάνω ακόμα preorder γιατί σίγουρα κάπου θα ξεπεταχτεί και η collector's.

/wants

Δημοσ.

Λίγο αντίφα δε νομίζεις? :P

Τι εννοείς ;;; :P

Εγώ το γράφω γιατί δεν έχω ξανά-αγοράσει απο το Amazon.co.uk και γενικά έχω κάνει λίγες αγορές απο εξωτερικό.

Δημοσ.

Τι εννοείς ;;; :P

Εγώ το γράφω γιατί δεν έχω ξανά-αγοράσει απο το Amazon.co.uk και γενικά έχω κάνει λίγες αγορές απο εξωτερικό.

εννοει .. ΘΕΟΣ / DIABLO , αντιφαση μιας και ειναι αντιθετα :P

Δημοσ.

εννοει .. ΘΕΟΣ / DIABLO , αντιφαση μιας και ειναι αντιθετα :P

χωρίς να θέλω να έχω θέματα με θρησκευτικά ζητήματα ....Ετσι και Αλλιώς το Diablo 3 θεικό θα είναι :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...